reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Nízkokalorické svačiny, jaké přesně? Na rozdíl od mnoha přesvědčení je svačina také jídlem. Podle zásad zdravého stravování bychom měli za den sníst 3 jídla a 2 svačiny. Bohužel často je těžké omezit snackování. Nízkokalorické svačiny mají do 100 kcal, díky čemuž je mohou jíst lidé na redukční dietě, která vyžaduje ...
 
celý článek | Nina Albertová 2023.11.06
Kulinářské využití dýní Pro mnohé představuje nejoblíbenější recept dýňová polévka, která díky své hladké a krémové struktuře poslouží jako skvělý tip na oběd či večeři. Podzimní stálicí je také dýňové latté, které si získalo srdce nejednoho kávového příznivce. Tato dýňová specialita v sobě kombinuje výrazné kávové ...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2023.10.31
Udělali jsme si v redakci malý průzkum a nabízíme vám recepty na drinky, které hned tak někde nenajdete. Přitom jsou lahodné a připravíte je velmi snadno. A navíc, jejich jedinečnost je zaručena. Zůstaňte naladěni na vlně léta a plně si vychutnejte každou volnou chvíli naplněnou relaxem a odpočinkem. A dobrým pitím ...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2023.08.06
Po úspěchu Regionální kuchařky připravila Petra Pospěchová s nakladatelstvím Smart Press druhé, rozšířené vydání pojmenované Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska. Kniha nově kromě 130 návodů na tradiční pokrmy z 13 tuzemských regionů obsahuje také 40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky, ilustrační mapk...
 
celý článek | Martina Limbergová 2023.06.14
Vydatná strava Všechny potraviny se dělí do tří základních kategorií, jimiž jsou sacharidy, tuky a bílkoviny. Pokud se alespoň trochu zajímáte o oblast zdraví, určitě jste o těchto makroživinách již slyšeli. Jejich vhodná kombinace vám dodá energii, sílu a podpoří všechny pozitivní tělesné procesy. Dlouhodobý přebyt...
 
celý článek | Nina Albertová 2023.04.30
Mořská lahůdka i zdravý pokrm Slávky jedlé patří stejně jako ústřice a hřebenatky mezi mlže. Žijí na skalách a dalších pevných podkladech v příbřežních oblastech atlantského pobřeží Severní Ameriky, kolem Evropy i v dalších mírných až polárních vodách. A chovají se také na specializovaných mořských farmách, kde na n...
 
celý článek | Martina Limbergová 2023.04.13
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy