reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Lotusový malinový dezert do pohárku Sušenky Lotus jsou vynikající sušenky s karamelouvou chutí, které se skvěle hodí pro přípravu velmi rychlého dezertu, když se ohlásí návštěva na poslední chvíli nebo zkrátka nestíháte. Ale časová tíseň není jediným důvodem k jeho přípravě, protože je velmi lahodný. Na lotusový mal...
 
celý článek | Lea Kubová 2020.04.22
Kvasnice jsou pro kynuté těsto, jaké potřebujeme třeba na velikonoční mazanec, chleba nebo rohlíky, nezbytné. Kvasinky obsažené v droždí přeměňují cukry na oxid uhličitý. A ten je tím, co dělá těsto i následné pečivo krásně nadýchané. Existuje samozřejmě i mnoho receptů na domácí pečivo bez droždí, případně s použ...
 
celý článek | Martina Limbergová 2020.04.08
Polevy Zdobení polevou je klasika, která má ale tolik variant, že může být vždy originální. Na některé druhy cukroví můžete použít čokoládovou, jinde bude skvěle chutnat a vypadat citrónová poleva, pomerančová, rumová, kávová nebo bílková. Je jen na vás, které kousky budete máčet celé, polévat nebo zdobit štětečkem....
 
celý článek | Martina Limbergová 2019.12.14
LUŠTĚNINOVÁ KUCHAŘKA se spoustou zeleniny Petr Klíma Luštěniny jsou kvalitním rostlinným zdrojem bílkovin, nezbytných pro zdravý jídelníček. Jak je ale kreativně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit a skladovat? Co všechno se z nich dá vařit a jaké druhy se na co hodí nejlépe? Č...
 
celý článek | Martina Limbergová 2019.12.10
Čokoládová dobrota nebo delikatesa z mořských hlubin? Na výběr přitom máte desítky různých jídel, od dezertů po hlavní chody, polévky nebo lehké saláty, jako stvořené pro nedělní odpoledne. Představme si například Chiavalon Ex Albis, který je pro majitele istrijských olivových hájů skutečnou pýchou. Prestižní průvod...
 
celý článek | Admin 2019.10.19
Polévka z pečených kedluben a červené čočky 5 porcí, 60 minut 3 střední mladé kedlubny extra panenský olivový olej 1 lžíce sušeného česneku 1 lžička provensálského koření 2 cibule 1 lžička kmínu 100 g loupané celé červené čočky 1 lžička zeleninového bujonu (například Würzl) 1 lžička soli 3 lž...
 
celý článek | Martina Limbergová 2019.10.15
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy