reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Znáte ten pocit, když beznadějně doma pátráte po něčem sladkém, co by vám právě teď přišlo vhod? Nemáte čas skočit do obchodu nebo jste jen líní? Právě jste se vzbudili a máte tak půl hodiny než vyrazíte do práce? Nebo patříte mezi ty, kteří dokážou v kuchyni spálit i omeletu nebo vypařit vodu na kafe? Máte málo čas...
 
celý článek | Monika Holemá 2013.05.07
Je několik potravin bez kterých se asijská kuchyň neobejde. Protože máme začátek května, tak si představíme koriandr, který si můžeme sami vypěstovat na zahradě nebo i na balkóně. Koriandr setý sice pochází z východního Středomoří, ale u nás se dá také velmi snadno pěstovat. Má nezaměnitelnou chuť. Pěstování čer...
 
celý článek
Před pár lety jsem měla tu čest prožít pár dní v Bruselu. Kochat se místním koloritem a především ochutnávat jídlo. Ulicemi se podivně smysluplně šířila sladká vůně horkých belgických vaflí, zpoza každé druhé výlohy na kolemjdoucí bezhlavě útočily čokoládové fontány obložené nejčerstvějším ovocem a belgickými ...
 
celý článek | Sabina Stehnová 2013.03.04
Muffiny jsou malé sladké bábovičky známé dnes po celém světě. Zemí jejich původu je Anglie v sedmnáctém století. Tenkrát byly kynuté „cup of tea“ podávány návštěvníkům k čaji. „Boom“ tyhle sladkosti zažily až cestou do Ameriky a zjednodušením těsta. Kynuté „cup of tea&l...
 
celý článek | Sabina Stehnová
Nechte se hýčkat a rozmazlovat wellness pobytem pro Vaše chuťové buňky i žaludek! Na český trh dorazily nepražené kakaové boby, které jsou pravým pokrmem bohů! Jedná se o kakaové boby z ostrova Bali v Indonésii nebo z Peru, které jsou nabité antioxidanty, vitamíny a minerály. Tento pokrm splňuje BIO a RAW ...
 
celý článek | Alice Drápal Audyová 2013.02.20
Čokoládovou pěnu jsem ochutnala poprvé v Paříži. Z nabídky tamního fastfoodu na mě koukal kelímek plný čokoládové dobroty z bílé, mléčné i hořké čokolády, vzorně pruhovaný. Trvalo ale ještě několik let, než jsem se odhodlala, že dezert ze smetany, čokolády a především ze syrového vejce vyzkouším sama. A výslede...
 
celý článek | Sabina Stehnová
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy