reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Gazpacho - ikona španělského léta Svěží, rajčatová a plná zeleniny. Gazpacho je královnou studených polévek. Ideální, když nechcete trávit ani minutu u sporáku. Ingredience (4 porce): 1 kg zralých rajčat 1 salátová okurka 1 zelená paprika 1 malá cibule 2 stroužky česneku 50 ml extra panenské...
 
celý článek | Nina Albertová 2025.08.15
Mnoho pomocníků v jednom přístroji Moderní doba přináší chytrá řešení ve všech oblastech života a vaření není výjimkou. Proč si pořídit inteligentní multifunčkní kuchyňský robot TOKIT Omni Cook? Těch důvodů je víc než dost. Omni Cook vypadá jako mixér, ale umí toho daleko víc. V jednom zařízení se skrývá rovnou 21 f...
 
celý článek | Martina Limbergová 2025.06.01
Víc než nápoj Dát si šálek čaje je pro většinu z nás úplně běžné, a ani se nad tím nepozastavujeme. Přitom skutečný svět čajů nabízí mnohem víc. Chuť a vůně každého z nich se významě liší v závislosti na tom, zda pochází z Indie, Srí Lanky, Keni, Číny nebo dalších čajových velmocí. A pití čaje může být stejně barvi...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2025.04.19
Na trhu existuje celá řada odšťavňovačů, ale ne všechny nabízejí stejné výsledky. Hurom využívá šnekovou technologii, která se od běžných odstředivých modelů liší způsobem extrakce šťávy. Místo vysokých otáček, které mohou způsobovat zahřívání a tím ničit cenné enzymy, Hurom pracuje pomalu a šetrně. Díky tomu jsou šťáv...
 
celý článek | Nina Albertová 2025.04.02
Správná krabička na obědy Pokud si téměř každý den nosíte do práce i do školy vlastní oběd, vyplatí se investovat do kvalitní krabičky. Častou volbou je plast, je lehký, ale může být nepraktický – zejména pokud jídlo ohříváte v mikrovlnce. Proto se nabízí spíše sklo, které má delší životnost a snáze se udržuje čisté...
 
celý článek | Nina Albertová 2025.02.20
Kysané zelí Věděli to už dávní námořníci, že díky zásobě kysaného zelí se jim vyhnou kurděje, tedy nemoc z dlouhodobého nedostatku vitamínu C. Kromě něj je v kysaném zelí také hodně vitamínu K podporujícího zdraví kostí a také vlákniny nebo draslíku. Velmi zdravé je i díky přírodním probiotikám, které pomáhají s trá...
 
celý článek | Martina Limbergová 2025.02.16
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy