reklama 1 v magazínu pro ženy
reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Jídlo vyživující a jídlo očišťující Dvě třetiny jídla, které sníme, mají za cíl naše tělo vyživit. To znamená, že by měly obsahovat dostatek sacharidů, bílkovin a tuků k tomu, aby se tělo díky nim nejen vyživilo, ale také zregenerovalo. Zbývající třetina jídla má mít očistný charakter. Jejím úkolem je harmonizovat k...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2025.10.25
Dýňový hummus: orientální klasika s podzimním twistem Historie cizrnového hummusu z Blízkého východu sahá až do 13. století, u nás se ale do mainstreamu dostal teprve nedávno. Od té doby plní regály supermarketů a mnozí se rádi předhánějí, kdo připraví tu nejlepší verzi. Skvěle by obstál i dýňový hummus – upečenou d...
 
celý článek | Lea Kubová 2025.10.20
Absolutní začátky Jste-li oblasti sladkého pečení ještě nepolíbení, začneme od úplného začátku. Když se totiž seznámíte se základními přísadami a naučíte se s nimi zacházet, rozšíříte si obzory, ale také pochopíte celý proces pečení. Jdeme na to Pravděpodobně i ti z vás, kteří v životě nic neupekli, vědí, že z...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2025.10.11
Jak se vyrábí sušené ovoce? Proces sušení spočívá v odstranění vody. To znamená, že všechny živiny i cukry se koncentrují. Proto má sušené ovoce mnohem vyšší energetickou hodnotu než čerstvé. Např. 100 g čerstvých meruněk má cca 50 kcal, zatímco 100 g sušených meruněk až 240 kcal. Výhody sušeného ovoce A...
 
celý článek | Lea Kubová 2025.09.24
Vaření s CBD a konopnými ingrediencemi může být nejen zajímavé, ale také přínosné pro vaše zdraví. Experimentování s těmito produkty vám umožní obohatit vaše každodenní recepty o nové chutě a benefity. Kombinace těchto ingrediencí s běžnými potravinami otevírá dveře k novým kulinářským možnostem. Mama Kana je referencí...
 
celý článek | Nina Albertová 2025.08.29
Gazpacho - ikona španělského léta Svěží, rajčatová a plná zeleniny. Gazpacho je královnou studených polévek. Ideální, když nechcete trávit ani minutu u sporáku. Ingredience (4 porce): 1 kg zralých rajčat 1 salátová okurka 1 zelená paprika 1 malá cibule 2 stroužky česneku 50 ml extra panenské...
 
celý článek | Nina Albertová 2025.08.15
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy