reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Léty prověřené babské rady Honzovi buchty, svatební koláčky, pletená vánočka nebo mazanec, na to všechno potřebujete kynuté těsto. Receptů existuje spousta a ve většině rodin se nějaký léty osvědčený recept dědí z generace na generaci. Přesto příprava kynutého těsto patří ke kuchařským strašákům a někteří se mu prot...
 
celý článek | Martina Limbergová 2024.10.12
1. Banány – přírodní zdroj energie a štěstí Banány jsou bohaté na draslík, vitamín B6 a přírodní cukry, které dodávají tělu okamžitou energii. Navíc podporují produkci serotoninu, hormonu, který zlepšuje náladu a pomáhá zvládat stres. Díky vysokému obsahu vlákniny banány stabilizují hladinu cukru v krvi, což pomáhá ...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2024.09.28
Dýně patří mezi nejoblíbenější podzimní zeleninu. V kuchyni má pestré využití, vyzkoušet můžete nepřeberné množství receptů od slaných jídel po sladké dezerty. Prospěje i vašemu zažívání díky velkému množství vlákniny a navíc je nízkokalorická, takže vás zasytí, ale neohrozí štíhlou línii. Obsahuje také důležité živiny...
 
celý článek | Martina Limbergová 2024.09.22
Piquero Tonic · 40 ml rumového spiritu Piquero · 120 ml Double Dutch Indian Tonic Water Naplňte sklenici ledem po okraj. Nadávkujte rumový spirit Piquero a dolijte tonikem. Jemně promíchejte a ozdobte polovinou plátku pomeranče. Piquero Rojo Negroni · 50 ml rumového spiritu Piquero Rojo · 50 ml sladké...
 
celý článek | Lea Kubová 2024.08.14
Oblíbené druhy banánů Cavendish banány jsou nejčastějším druhem, který najdeme v supermarketech po celém světě. Od zelených až po zralé žluté plody, cavendish banány jsou známé střední sladkostí a jemnou texturou. Výraznější a sladší chuť pak nabízí červené banány, které jsou menší. Někteří jejich chuť dokonce přiro...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2024.05.25
Každé ráno se rybáři vydávají do hlubin oceánu s cílem chytit ty nejčerstvější mořské plody. Metody lovu se mohou lišit podle regionu a druhu plodů, které se loví, vždy se ale snaží minimalizovat vedlejší úlovky a zachovat udržitelný přístup k rybolovu. Například rybolov pomocí sítí a nástrah je tradiční metodou, která...
 
celý článek | Nina Albertová 2024.04.11
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy