newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Kvalitní pánské mikiny pro sportovce i elegány

 
Kvalitní pánské mikiny pro sportovce i elegány

Mikina je běžnou součástí šatníku žen i mužů. Její nošení je velmi pohodlné a v chladnějších dnech perfektně zahřeje. Chcete zrovna svého muže potěšit nějakým praktickým dárkem? Pak právě pánská mikina je tipem, který udělá radost a zároveň dobře poslouží. Výběr je velmi široký, záleží jen na vkusu vašeho protějšku. Ať už mu vyberete čistě sportovní model nebo ležérně elegantní styl, díky maximálnímu komfortu si ji jistě hned oblíbí.

 

Sportovní styl i ležérní elegance

Pánské mikiny jsou nenahraditelným kusem oděvu. Dají se nosit prakticky každý den a to do města, do práce, do školy i ve volný čas. Díky rozmanité nabídce různých typů jsou vhodné na sportování i do společnosti, prostě na téměř všechny běžné aktivity. Ke společenskému oblečení se obvykle nosí spíše pánské svetry, ale pokud příležitost nevyžaduje přímo takový styl, je možné zvolit i mikinu. Některé modely vypadají velmi elegantně a dají se nosit i na košili. Vznikne tak ležérní společenský oděv, ve kterém váš muž rozhodně zazáří. K takovému nošení se samozřejmě nejvíce hodí jednobarevné mikiny bez potisků v neutrálních barvách jako černá, šedá či tmavě modrá. Sportovnější outfit snese i větší dávku fantazie při volbě barev a potisků. Kompromisem jsou pak jednobarevné mikiny s kontrastní barvou vnitřku kapuce a šňůrkami na její zavázání.

S kapucí nebo bez ní?

Typická je především mikina s kapucí. Ta většinou plní hlavně estetickou funkci, ale samozřejmě je možné v případě špatného počasí využít i její praktickou stránku. Před chladem a větrem spolehlivě ochrání. Kromě mikin s kapucí si získávají čím dál větší oblibu i varianty bez ní. Obzvlášť dobře vypadají modely s vysokým límcem, který zároveň dobře chrání krk před chladem.

Na zip nebo přes hlavu?

Co se týče zapínání, nejčastěji je k vidění mikina se zipem v celé délce. Tato praktická varianta se těší mezi muži asi největší oblibě. U stylových elegantních modelů pak mohou právě zipy být i zajímavým designovým prvkem, například díky svému netradičnímu umístění. Někteří pánové však dávají přednost mikinám přes hlavu, to už záleží na vkusu a zvyku každého z nich. I tyto modely jsou k mání ve sportovních i elegantnějších variantách.

Kvalita znamená pohodlí

Pro pohodlí a komfort při nošení je podstatný kvalitní materiál, ze kterého je pánská mikina ušita. Většinou se jedná o bavlnu, která je na dotek velmi příjemná. Je ale možné zvolit i mikiny, které mají vnější vrstvu z materiálu odolnějšího proti větru i dešti. Výběr ze všech typů mikin ve výborné kvalitě najdete v e-shopu denzel.sk, kde kromě nich čekají i stejně kvalitní pánské bundy, svetry, pánská saka, pánské kabáty, košile a další oblečení pro sportovce i elegány.

 

2015.05.03 | Martina Limbergová | přečteno: 30515x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Pánské mikiny pánské oblečení móda

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Seriál o grilování: 2. díl – Proč jsou plynové grily tak oblíbené?

Slunečná odpoledne a vlahé večery se rychle blíží, je tedy na čase představit si další z typů grilů, pokud elekt...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.05.02 | přečteno: 30054x

Potrava pro duši: Excelentní kniha terapie lidské duše

„Naslouchejte své brokolici a ona vám řekne, jak ji máte sníst,“ no tak to je citát použitý v této k...
 
celý článek | Renata Petříčková | 2016.08.05 | přečteno: 30050x

Víte, jaké příznaky má těhotenská cukrovka a jak se jí bránit?

Věděli jste, že těhotenská cukrovka se objevuje dnes už asi u 18% nastávajících maminek? Její výskyt vzrůstá podobně jak...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.10.26 | přečteno: 30469x

Pes je skvělý parťák pro děti i dospělé. Jaké psí plemeno se hodí do vaší rodiny?

Pes je úžasný společník a věrný kamarád, který dokáže rozveselit a projasnit každý den. Chcete si takového čtyřnohého...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.10.06 | přečteno: 30151x
 

Portál pro ženy