reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

reklama 6 v magazínu pro ženy
archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Zdravý životní styl je vlastní stále více lidem. Pakliže jste také jeho příznivci, možná je i vaše vánoční tabule něčím odlišná od klasického českého menu. Nesmažíte kapra, řízky z krkovice, ba ani „kuřízky“, nemícháte tradiční bramborový salát. To ale neznamená, že si nepochutnáte. Recept na pošírovanéh...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2015.12.18
Tento recept jsem před mnoha lety dostala od mé dobré kamarádky a musím říct, že se u nás zabydlel. Už spoustu let prostě neodmyslitelně patří k době adventní a vánoční, a to je důvod, proč se o něj chci podělit i s vámi. Je to jednoduchý, rychlý a přitom velmi tvárný recept, který si vlastně úplně každý může ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2015.12.14
Hokkaido, asi nejoblíbenější zeleninová dýně, může být vynikajícím zpestřením jídelníčku, a to nejen na podzim a v zimě. Její výhoda spočívá v tom, že se nemusí loupat, protože její slupka při vaření krásně změkne. Stačí ji pouze zbavit semínek a dát se do přípravy. Pojďte se tedy zahřát snadnou a výživnou...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2015.11.25
I když už jste vaše bylinkové záhonky nejspíš zazimovali, nemusíte se čerstvých bylinek tak úplně vzdávat. Jsou i takové, které rostou po celý rok a můžete si je vypěstovat v pohodlí domova. Patří sem například řeřicha. Řeřicha posiluje a čistí Řeřicha je aromatická bylinka, která má podobné použ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2015.11.14
Právě období na přelomu podzimu a zimy je ideální pro sklizeň tohoto ovoce, protože jeho plody získávají zralost až po projití mrazem. Pro svůj vysoký obsah vitamínu C a koktejl minerálů jsou ideální potravinou v nastávajícím období rým, chřipek a dalších nemocí z nachlazení. Všechny plody se hodí především...
 
celý článek | Mgr. Martina Fabšičová 2015.11.11
Asi nikoho z nás nepřekvapí, že pošírování má svůj původ v proslulé francouzské kuchyni. Poměrně často je bohužel mylně považováno za obyčejné vaření ve vodě, což pochopitelně už samo o sobě mnohé odrazuje. Jedná se ale přitom o jedinečný způsob šetrné přípravy pokrmu, při kterém je zachována barva, chuť, ale hlavně...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2015.11.05
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy