reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Základem tatarského bifteku je syrové hovězí maso, nejlépe kvalitní hovězí svíčková. Ta se ideálně naškrábe špičkou ostrého nože na jemno, případně naseká v sekáčku. Dá se i 2x-3x namlet, ale konzistence už nebude tak dobrá. Na bochánek masa se na talíři přidá ještě syrový žloutek, který je druhou ingrediencí ...
 
celý článek | Martina Limbergová 2014.01.17
Cheesecake s jahodami 4 porce Doba přípravy: cca 60 minut Potřebujeme Korpus: * 1 balení Raciolky mléčno-kakaové Racio * 25 g másla Náplň: * 200 g krémového sýra * 50 g cukru krupice * 1 vejce * ½ vanilkového lusku * 20 g zakysané smetany Poleva:...
 
celý článek | Admin 2013.12.29
Do roka ji pánové opíjeli dalšími lepivými sladidly s příměsí alkoholu. Zakusila první tequilu a nebránila se ani bodyshotu. Následovala doba míchání alkoholických nápojů tak, až jeden takový divoký večer zanechal stopy na veřejných toaletách. Což bylo ještě nic v porovnání s ránem, kdy ji probudil burácející ...
 
celý článek | Darina Adámková 2013.12.28
Na každém vánočním trhu nechybí stánek s tímto nápojem a neustálé fronty hovoří o jeho oblíbenosti. Pokud by jste si ho ale raději vychutnali v teple svého domova, zkuste si uvařit vlastní domácí punč. Není to nijak složité a ani ingredience nejsou náročné. Punčů existuje mnoho druhů, stačí si jen vybrat podle...
 
celý článek | Martina Limbergová 2013.12.13
Pro každého kdo se nadchnul francouzskou kuchyní, doporučuji netradiční kuchařku, spíše průvodkyni kuchyní, kterou napsal Auguste Escoffier a jmenuje se Moje francouzská kuchyně. Pamatuju si to jako dnes, objednala jsem ji přes internet a nemohla se jí dočkat. Když potom ležela přede mnou, zacházela jsem s ní ...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2013.12.01
Už Arabové v 18. století zřejmě věděli, že káva bude jednou velice žádané zboží, vzhledem k jejich praktikám. Do té doby bylo totiž pěstování kávovníku prakticky jejich výsadou. Tehdy byla ovšem káva vysoce nedostatkové zboží, a tím i velice drahá. Což se arabským pěstitelům náramně hodilo, a tak se přísně kontrolov...
 
celý článek | Martin Klose 2013.07.11
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy