newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Přestaňte dokola držet diety, zhubněte jednou provždy!

 
Přestaňte dokola držet diety, zhubněte jednou provždy!

Hubnutí je pro mnohé ženy nekonečným kolotočem drastických diet a následného jo-jo efektu, který na sebe obvykle nenechá dlouho čekat. Také patříte mezi ty, kterým se prostě nedaří zhubnout? Vyzkoušely jste už všemožné diety, ale žádná nevedla ke kýženému dlouhotrvajícímu výsledku? Pak je nejvyšší čas přestat si ničit své tělo a nechat si profesionálně a opravdu úspěšně pomoci. Díky jídelníčku sestavenému zkušenou výživovou poradkyní Ing. Janou Platilovou z Českých Budějovic, můžete jako řada jejích klientů bezpečně, s jistotou a zdravě zhubnout.

 

Zásady úspěšného hubnutí

Štíhlá postava je brána jako symbol krásy, proto po ní většina žen touží. Jde ale také o otázku zdraví. Nadváha či dokonce obezita velmi neblaze ovlivňuje zdravotní stav a vede k vážným problémům nejen s oběhovým systémem. Jako ženy stále řešíme problém s váhou, přemýšlíme, strachujeme se a zkoušíme různé experimenty. Existuje tedy mnoho důvodů, proč shodit svá kila navíc. Aby však šlo o trvalou změnu, je potřeba dodržet při hubnutí dvě základní zásady. První je správně vypracovaný jídelníček. Ten musí být nejen nutričně vyvážený, ale také složený z potravin a jídel, které člověku chutnají. Jíst něco s nechutí jen proto, že je to dietní a prostě se to musí, člověk moc dlouho nevydrží. Druhou zásadou je najít ze stejného důvodu takovou tělesnou aktivitu, která vás bude bavit a přinášet vám příjemné pocity.

Profesionální a účinná pomoc s hubnutím

Právě na těchto principech funguje výživové poradenství na webu Fitkůstka.cz. Specialistka na výživu Ing. Jana Platilová se tomuto oboru věnuje už více než 10 let a dokáže tak velmi dobře a odborně poradit. Zájemcům o zdravější a krásnější tělo dokáže nabídnout komplexní a osobní přístup, který je naučí principu, jak zhubnout. Vše lze přitom využít nejen osobně v Českých Budějovicích a okolí, ale i na dálku prostřednictvím internetu nebo telefonu. Po vstupní analýze zpracuje Jana originální jídelníček, který je šitý každému přímo na míru podle typu postavy i životního stylu. Zohledňuje oblíbené chutě a jídla, zdravotní stav, zaměstnání a časové vytížení, rodinné zvyklosti či finanční možnosti, protože každá z těchto věcí hraje ve stravování člověka důležitou roli.

Dietní jídelníček, který chutná

Jednotlivá jídla z jídelníčku jsou vždy nenáročná na přípravu a není třeba žádného složitého odměřování a vážení.  Díky tomu je dodržování diety opravdu jednoduché. Navíc v ní mohou být zahrnuty i pochutiny, bez kterých si nedokážete představit svůj život, ať už je to kousek dobré čokolády, zákusek, klobása nebo občasná sklenka alkoholu. Jen je dobře načasována konzumace těchto věcí a samozřejmě jejich rozumné množství. Hubnutí tak není trápením a omezováním, ale příjemnou změnou k lepšímu. Kromě jídelníčku na míru jsou součástí služeb i pravidelné konzultace a doporučení pohybu podle konkrétních možností klienta. Samozřejmostí pak je přátelský přístup a psychická podpora, bez které se hubne jen těžko. A pro ty, kteří neradi dělají něco o samotě a dávají přednost kolektivu stejně naladěných lidí, jsou v nabídce i skupinové intenzivní redukční kurzy, spojené s účinným spalovacím cvičením zaměřeným na kritické partie (břicho, boky, stehna) a s chutným jídelníčkem, připraveným každému účastníku individuálně a přesně na míru.

 

Na webu Fitkůstka.cz nyní můžete využít nabídky akčních balíčků na čtrnáctidenní, měsíční nebo tříměsíční jídelníček s asistovaným hubnutím za zvýhodněné ceny. Získáte tak skvělou šanci trvale změnit svůj vzhled i život k lepšímu.

 

Image courtesy of nenetus at FreeDigitalPhotos.net

2015.12.17 | Martina Limbergová | přečteno: 30137x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: hubnutí štíhlá postava zdraví výživová poradkyně jídelníček

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Sex nebo milování?

Jsou tato dvě slova synonyma nebo antonyma? Za co lze považovat sex a za co milování? Znamenají tato slova pro vás to...
 
celý článek | Meridene | 2014.05.28 | přečteno: 30191x

Soutěž: Cítit svěže se můžete díky správné intimní hygieně i v kritických situacích

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům! ...
 
celý článek | Admin | 2016.03.21 | přečteno: 30141x

Ať žije Trautenberk.....nebo raději ne

Kdo by neznal krásný večerníček Krkonošské pohádky a závistivého Trautenberka, který proháněl Anču, Kubu i hajného. P...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2013.06.30 | přečteno: 30055x

Proč si vybrat bio bavlnu? Dopřejte sobě a své rodině to nejlepší.

Udržitelnost a ekologický životní styl je jedním z hlavních témat současné společnosti. Volba mezi organickými a tr...
 
celý článek | Lea Kubová | 2023.04.01 | přečteno: 30124x
 

Portál pro ženy