newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Buďte krásná díky šetrné přírodní kosmetice

 
Buďte krásná díky šetrné přírodní kosmetice

Být krásná, působit svěže a mladistvě, okouzlovat zdravými a lesklými vlasy... Která z nás žen by po tom všem netoužila? Péče o pokožku těla, pleť a vlasy proto patří k nezbytným každodenním rituálům. Kosmetický trh doslova přetéká všemožnými přípravky, ale ne všechny nám opravdu prospějí. Své o tom vědí především lidé s citlivou pokožkou, které běžná kosmetika vůbec nedělá dobře. Tady je nejlepší volbou přírodní a biokosmetika. Samozřejmě ji ale ocení i méně náročná pokožka. Máte už na poličce v koupelně své oblíbené přírodní produkty?

 

Kosmetika šetrná k tělu i přírodě

Největší výhodou přírodní kosmetiky je fakt, že nezatěžuje pokožku žádnými syntetickými látkami. Právě syntetické látky, které nejsou tělu vlastní, často způsobují podráždění pokožky a alergické reakce. Přírodní kosmetika se vyrábí z čistě přírodních surovin a je díky tomu k pokožce velmi šetrná. Biokosmetika navíc ještě musí splňovat kritérium původu surovin z ekologického zemědělství, takže jejím nákupem přispějete i ke zlepšení životního prostředí.

Široký výběr světových i českých přírodních produktů

Přírodní kosmetika a biokosmetika získává čím dál víc zastánců a to je jistě dobře. Výrobci jsou si toho vědomi, proto se stále rozšiřuje nabídka těchto kosmetických produktů. Každá žena si tak může vybrat to, co jí maximálně vyhovuje. K dostání je i u nás mnoho výborných zahraničních značek, které se ve světě těší velké oblibě. Jste spíše zastánkyní lokální výroby? Na českém trhu najdete také dost kvalitní kosmetiky splňující příslušné certifikáty.

Tip: Široký výběr kvalitních českých i zahraničních značek přírodní a bio kosmetiky najdete například v e-shopu www.nuspring.cz.

I barvené vlasy mohou zářit zdravím

Stejně šetrnou péči jako o pokožku a pleť si zaslouží také naše vlasy. Kromě mycích a pečujících prostředků k nim můžete přistupovat ohleduplně i při barvení. Výborné jsou například barvy na vlasy značky Khadi. Certifikovaná přírodní kosmetika Khadi pochází z Indie a propojuje znalosti ajurvédské medicíny s moderním přístupem. Barvy na vlasy Khadi jsou ze 100 % rostlinného původu, obsahují mimo jiné i bylinky používané v ajurvédské medicíně. Díky svému složení vlasům dodají nejen krásnou barvu, ale také je vyživí. Výsledkem jsou vlasy zdravé, lesklé a plné síly.

 

Přírodní a bio kosmetika vám dopřeje dokonalou péči, aniž by vás jakkoliv zatěžovala zbytečnou chemií. Vyplatí se ji vyzkoušet a najít si mezi ní své oblíbené prostředky k péči o pokožku, pleť a vlasy, kvůli sobě i kvůli přírodě kolem nás.

 

 

2017.08.10 | Martina Limbergová | přečteno: 30094x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Krása péče o pleť vlasy přírodní kosmetika biokosmetika

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Tma a příjemné klima v podkroví? Pomohou rolety do střešních oken

Podkrovní pokoje jsou skvělým využitím prostoru, kde bývá při dobře zvolených střešních oknech i hodně denního světla. C...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2021.01.07 | přečteno: 30207x

KOUPÁNÍ V LESE: CO JE SHINRIN-YOKU TERAPIE

Je sice léto, ale není koupání jako koupání. „Vykoupat“ se totiž můžete pouhou procházkou lesem. Nemáme na mysli koupání...
 
celý článek | Tereza Nechvílová | 2019.08.10 | přečteno: 30174x

Jednoduchý návod, jak bezpečně a účinně umýt vaše auto

Váš vůz si zaslouží tu nejlepší péči a udržování čistého interiéru a zářivého exteriéru je pro jeho dlouhou životnost a ...
 
celý článek | Lea Kubová | 2023.11.14 | přečteno: 447x

Nepodceňujte výběr interiérových dveří

Interiérové dveře jsou nedílnou součástí každého domu či bytu. Přirozeně oddělují jednotlivé místnosti, přináší soukr...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.12.15 | přečteno: 30066x
 

Portál pro ženy