newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

SPARTAN RACE: Trochu jiná zábava...

 
SPARTAN RACE: Trochu jiná zábava...
 

Ahoj sportovci!


Skoro jako každý mladý člověk do 26 let věku jsem si k večeru projížděl internet, „fejsíčko“ a podobně důležité sociální sítě, aby člověk zůstal v obraze a nebyl "out". Už pár týdnů taky přemýšlím, co dělat v létě, naplánovat nějakou tu správnou dovču, trochu adrenalinu a tak. A pak jsem spatřil přesně to, po čem jsem toužil.

Jestli marketéři přemýšlejí o přesném cílení, analýze cílové skupiny, zobrazování reklamy těm správným očím, pak jsem učebnicový příklad. Pokud má někdo zájem, může si mě přijet vyfotit :-))

Četl jsem nadpis SPARTAN RACE a koukal na zabláceného chlapíka, jak se plazí pod ostnatým drátem a věděl jsem, že už mám jasno, co budu v létě o víkendu 7. – 9. června dělat.

Super web, promo video, tenhle závod, to mě prostě dostalo. Po všech těch "trapných" dráhových závodech, silničních desítkách a krosech jsem spatřil závod, který mi vzal dech!

 

 

Říkám si, že pětku zkusí každej looser a že to chce trochu zabrat. Rozhodl jsem se teda pro nedělní delší závod, který je o délce 12 km a více jak 20ti překážkách. Přeci jen, to už jen na jiným levelu.

V takovým závodě se kombinuje  vytrvalost, síla, výdrž, odolnost, psychika, bolest, mrštnost, obratnost, vypočítavost, předvídavost – zkrátka co víc ještě od pořádnýho závodu chtít?? :-)

Nechtělo se mi ale do takovýho sousta kousnout samotnýmu. Zapojil jsem tedy svou sociální paměť, vybavil si všechny šílence, kteří by mi mohli bezhlavě říct "Jo, jdu do toho!" a měl jsem jasno :-))

Komunikace mezi mnou a Goofym byla celkem výstižná:

 

 

No a mám parťáka… :-)

Protože jsem člověk konstruktivní a akční, rozleželo se mi to trochu v hlavě a přemýšlel jsem, jak bych mohl celý tenhle podnik zúročit a jak do závodu zapojit co nejvíc lidí. Oslovil jsem pár lidí, kteří o spolupráci na propagaci projevili zájem a samozřejmě tým spartan race.

Výsledkem tohoto dumání a komunikace byl, že se s radostí stanu členem realizačního týmu spartan race pro ČR a aktivně se budu podílet na propagaci závodu.

Osobně jsem se taky rozhodl na závod maximálně připravit s tím, že budu pravidelně 1 – 2x týdně psát články o mém tréninku, dám vám možnost nahlédnout do toho, jak se budu čtyři měsíce trápit a snad to přinese nějaký ovoce... A snad i motivaci dalším borcům, kteří se na závod taky připraví. Každopádně mě to určitě bude bavit a doufám, že vás taky! :-))

Když už budeme vážit cestu přes půl republiky, tak ať to sakra za něco stojí! :-)

 

Chcete se závodu taky zúčastnit? Výborně! Pro čtenáře www.portalprozeny.cz máme slevu 10%! Stačí při registraci zadat slevový kód DKJ13106

 

Oficiální web soutěže: www.spartan-race.cz

Partneři:

Profesionální sportovní výživa: www.profivyziva.cz

Posilovací stroje, proteiny, fitness váhy: www.zdrviafitness.cz

Magazín pro ženy: www.portalprozeny.cz

Elektronické a zabezpečovací systémy: www.eleksys.cz

 

 

 

 

2013.02.12 | Jan Kodl | přečteno: 30229x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky:

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Rybičky Garra rufa

Už jste o nich slyšela? Malé rybky, které jsou prý skvělé pedikérky se zázračnými schopnostmi. Jsou známé i pod názve...
 
celý článek | Aneta Vlkanová | 2013.12.06 | přečteno: 30143x

Outlet se vyplatí! Nakupujte trendy značkovou módu za zlomek ceny

Lámete si hlavu, kde nakoupit módní značkové oblečení, a nezruinovat přitom svůj bankovní účet? A už jste vyzkoušely ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.11.27 | přečteno: 30098x

Nákupy v zahraničí: Kam se vypravit za nejlepšími parfémy, kosmetikou i módou?

Ačkoli dnes v České republice poměrně snadno seženete prakticky cokoliv – a mnohdy dokonce přes internet z pohodlí domov...
 
celý článek | Lea Kubová | 2023.10.14 | přečteno: 444x

Včera mi bylo málo, dneska je mi moc

  Jak že zní název toho songu? V blbým věku? Co to vlastně znamená „blbý věk“? Pro někoho pětadv...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.10.16 | přečteno: 30164x
 

Portál pro ženy