newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vyhrajte balíček luxusní přírodní kadidlové kosmetiky Luban

 
Vyhrajte balíček luxusní přírodní kadidlové kosmetiky Luban

Soutěž už skončila, děkujeme za účast. Výherkyní se stala Tereza V., gratulujeme!

 

Kdo by nechtěl mít zdravou a hladkou pleť až do vysokého věku? Poručit přírodě a genetice bohužel nelze. Vhodnou pečující kosmetikou ale můžeme své pokožce pomoci vypadat mladě a svěže co nejdéle. Už jste vyzkoušeli čistou přírodní kadidlovou kosmetiku? Právě teď máte možnost o ni soutěžit.

Kadidlo má skvělé využití nejen při vykuřování a v aromaterapii, ale také v kosmetice. Díky svým blahodárným účinkům prospěje pokožce těla i jemné pleti obličeje nebo rtů. Obsahuje významné anti-aging látky, které kůži vyhlazují a vyživují. Díky svému čistě přírodnímu původu ji navíc nezatíží. Skvělých účinků kadidla si je vědoma i česká značka Luban, která vyvinula řadu bezvodé přírodní kosmetiky z kadidla a dalších blahodárných přírodních surovin. Můžete si tak dopřát péči v té nejlepší kvalitě a s okouzlující vůní Orientu.

Pleťový hydratační kadidlový olej

Pleťový hydratační kadidlový olej obsahuje čistý kadidlový olej, meruňkový olej, squalan a výtažky z mořských řas. Díky těmto přírodním extraktům pleť bohatě hydratuje a také pomáhá zabránit ztrátě hydratace, podporuje regeneraci kožních buněk a zpomaluje proces stárnutí, sjednocuje barvu pleti, zesvětluje pigmentové skvrny a pomáhá zabránit vzniku nových. Při pravidelném používání bude vaše pleť zdravá, hydratovaná a hebká.

 

Kadidlový balzám na rty

Základem kadidlového balzámu na rty je jemný kadidlový olej, který doplňují další přírodní rostlinné oleje a vosky. Balzám vyživuje a chrání jemnou pokožku rtů, pomůže i při velmi suchých a popraskaných rtech. Působí také proti vzniku oparů a zanícených koutků úst. Příjemným bonusem je jeho vůně, která je umocněná příměsí esenciálního kadidlového oleje. Použít se balzám dá ale také třeba na odřený nos při rýmě nebo na jakékoliv suché místo na těle, které potřebuje ošetřit.

 

Vyhrajte balíček kadidlové kosmetiky

Chcete na vlastní kůži vyzkoušet luxusní péči kadidlové kosmetiky? Zkuste štěstí v naší soutěži a můžete vyhrát balíček obsahující 1x hydratační pleťový kadidlový olej 30 ml a 1x kadidlový balzám na rty 15 ml. Jak se zapojit? Stačí odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

PS: Nechcete čekat a spoléhat se na náhodu? Pak navštivte e-shop s kadidlovými produkty Luban a pořiďte si tuto skvělou pečující kosmetiku hned.

Soutěžní otázka:

Jaký další olej z řady kadidlové kosmetiky si můžete v e-shopu Luban pořídit?

a) omlazující

b) vyživující

c) pečující

 

Odpověď najdete zde.

 

Svou odpověď posílejte na adresu soutez@portalprozeny.cz a to nejpozději do středy 10.2.2021. Do předmětu zprávy napište "Luban". Přejeme hodně štěstí!

 

2021.01.27 | Martina Limbergová | přečteno: 30157x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž kosmetika přírodní kosmetika Luban kadidlo kadidlová kosmetika

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Zacyklená

Jsem extrovert. Se vším všudy. Nedělá mi problém dát se s někým do řeči – naopak – většinou mě to tě...
 
celý článek | Beáta Matyášová | 2013.06.13 | přečteno: 30122x

Ložnice podle Feng - shui

Ložnice je místem relaxace a regenerace. Je takovou osobní oázou klidu a míru. Návštěvy si většinou do ložnice nevodí...
 
celý článek | Katka Mikulášková | 2015.10.12 | přečteno: 30062x

Buďte nepřehlédnutelná díky originálním letním šatům

Dny plné sluníčka a téměř letních teplot přímo lákají k odhození svršků, s tím je však spojená i nezbytná obmě...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.05.26 | přečteno: 30095x

Dupačky pro dospělé – odvážné a originální

Hledáte něco originálního a tak trochu ulítlého? Zároveň si chcete dopřát pohodlí při spaní, odpočinku u televize, ale i...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.05.02 | přečteno: 30408x
 

Portál pro ženy