newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jak získat skvělou postavu a sebevědomí, i když vás tlačí čas?

 
Jak získat skvělou postavu a sebevědomí, i když vás tlačí čas?

Léto se blíží a s ním neúprosně i plavková sezóna. I když budou letošní prázdniny možná trochu jiné, příležitosti ke koupání se určitě najdou. Jak se ale rychle dostat do formy, když máte ještě méně času než obvykle? Vyzkoušejte hubnoucí kúru Ketofit.

 

Obezita není hezká ani zdravá

Každá z nás pravděpodobně touží po krásné, štíhlé postavě, díky které se bude cítit sebevědomě. Kila navíc sluší jen málokomu, obzvlášť když jich není jen pár. Obezita ale nebývá jen estetickým problémem. Přináší s sebou i mnohé zdravotní potíže, například vysoký cholesterol, zvýšený výskyt kardiovaskulárních onemocnění jako je infarkt myokardu, ateroskleróza nebo mozková mrtvice, či diabetes 2. typu. Mezi rizika obezity u žen patří také potíže s otěhotněním, protože tloušťka má nemalý vliv na funkci ženských hormonů.

Úprava jídelníčku je základ hubnutí

Je mnoho důvodů, proč začít svou postavu řešit. Jenže jak na to, když se ke všem pracovním povinnostem přidá starost o rodinu a domácnost a čas pro sebe prostě nezbývá? Základem úspěšného hubnutí je především zdravý a vyvážený jídelníček. Zařadit do svého programu pravidelnou fyzickou aktivitu je také důležité, ale bez úpravy jídelníčku se budete dřít zbytečně. Poslední dobou se do popředí zájmu dostává ketonová dieta, která má u žen velmi dobré výsledky. Jde o proteinovou dietu, která je založena na konzumaci bílkovin a omezení sacharidů. Při této dietě se hubne rychle, efektivně, bez pocitu hladu a hlavně bez jo-jo efektu, protože se dá tímto způsobem stravovat trvale.

Ketonová dieta sází na bílkoviny

Ketonová dieta je ze záplavy všech možných diet jednou z nejlepších cest, jak rychle zhubnout. Brzy uvidíte výsledky a nebudete mít problém si je udržet. Základem ketonové diety jsou jídla rozložená do 5 malých, ale sytých porcí. Jídla přitom obsahují jen bílkoviny a malé množství tuku, sacharidů je povoleno pouze minimum. Organizmus se díky chybějícím sacharidům dostane do procesu ketózy, kdy je nucen začít brát energii z vlastních zásob a tím spalovat přebytečné tuky.

S dietou Ketofit dosáhnete svého cíle snadno a rychle

Začít s ketonovou dietou můžete kdykoliv. Jen je potřeba počítat s tím, že sestavit si takový jídelníček, který bude vyhovovat kalorickým tabulkám a zohledňovat vaše potřeby, je poměrně časově náročnou záležitostí. A nakupovat a vařit podle něj chce teprve dost času. Tedy alespoň ze začátku, než získáte přehled a zkušenosti. Pokud nyní bojujete s časem více než obvykle, není nic jednoduššího, než vyzkoušet předpřipravenou hubnoucí kúru. Můžete si objednat hotové balíčky jídel ketonové diety, které vám pokryjí celodenní potřebu kalorií a zasytí. Ušetříte tak spoustu času, který byste strávily nakupováním a vařením. A jakou konkrétní dietu si z nabídky na internetu vybrat? Sáhněte po jistotě a zvolte Ketofit. Ketonovou dietu Ketofit úspěšně vyzkoušely už tisíce žen, včetně mnoha celebrit a vrcholových sportovkyň. A právě pozitivní recenze jsou tím, na co byste měly dát především. Hubnutí s Ketofit je účinné a snadné. Pusťte se do něj také a získejte svou postavu snů a ztracené sebevědomí!

 

2020.05.04 | Martina Limbergová | přečteno: 30655x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: postava hubnutí dieta ketodieta Ketofit léto plavky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Nezáleží na tom, jakou velikost oblečení nosíte, ale jak ji nosíte

Ve skutečnosti nejde primárně o velikost oblečení, ale o siluetu postavy. Ta je, bohužel, dána geneticky a nikdy ji nemů...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.05.15 | přečteno: 30185x

6 nejvtipnějších svatebních darů

Na svatbách se tradičně sejde spousta rozličných svatebních darů. Někteří hosté dávají přednost darům finančním, za k...
 
celý článek | Nikol Mohoritová | 2014.05.19 | přečteno: 30076x

Podlaha do dětského pokoje vhodná pro alergika

Výběr podlahové krytiny do dětského pokoje není tak jednoduchý, jak by se mohlo zdát. Obzvláště pokud máte doma maléh...
 
celý článek | Admin | 2016.07.14 | přečteno: 30106x

Vyhrajte strhující válečný román Krycí jméno Verity

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.10.14 | přečteno: 30197x
 

Portál pro ženy