newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Čeká vás stěhování? Se stěhovací firmou to zvládnete bez starostí i levně

 
Čeká vás stěhování? Se stěhovací firmou to zvládnete bez starostí i levně

Stěhování je náročnou situací, která obvykle přináší mnoho starostí. Je potřeba vše dobře promyslet, nachystat a pečlivě zabalit veškeré věci a hlavně je pak přemístit na novou adresu. To je ta nejobávanější a také nejpracnější část celé akce. Nechcete mít kvůli změně bydliště spoustu nových vrásek na čele? Pak se obraťte na specializovanou firmu, která vám se stěhováním pomůže.

 

Stěhování na vlastní pěst se nemusí vyplatit

Kolikrát za život jste se už stěhovali? Já zatím celkem šestkrát. Vždy to bylo náročné, hektické a neobešlo se to bez problémů. Ve snaze ušetřit jsem to totiž pokaždé chtěla zvládnout sama, jen s pomocí pár známých. Jenže stěhovat třeba nábytek bez vhodného vybavení a správného grifu byla opravdu fuška.

Moje poslední stěhování se dokonce stalo téměř noční můrou. Nejdříve se na poslední chvíli omluvil kamarád, který měl pomoci. Potom jsme zjistili, že se do domluveného auta některé věci rozměrově prostě nevejdou. Shánění jiného vozu znamenalo velkou komplikaci a už to vypadalo, že se stěhování odsune na neurčito. Naštěstí se povedlo vše vyřešit, ale odnesla to bohužel jedna skříň, která nevydržela naše amatérské zacházení. Takže suma sumárum mě to stálo několik tisíc za novou skříň, další peníze za druhé auto, namožená záda a v neposlední řadě neskutečné nervy. Ještě teď na mě jdou mrákoty, když si vzpomenu na to moje „levné“ stěhování.

S pomocí stěhováků jde vše snáze

Když jsem vloni měla na starosti stěhování mé babičky, neváhala jsem ani chvíli a objednala stěhovací firmu. A udělala jsem moc dobře. Všechno vybavení jsme sbalili do krabic, ale o víc jsme se starat nemusely. Stěhováci si nábytek na přesun připravili sami, vše odnosili a v novém bytě postavili tam, kam jsme ukázali. Peněz za toto stěhování jsem ani náhodou nelitovala. Ušetřený čas a nervy za tu investici rozhodně stály.

Kompletní služby od A do Z

Firma specializující se na stěhování, například Dymas – levné stěhování Brno, dokáže nabídnout nejen samotné přemístění domácího vybavení, ale kompletní servis. Mohou vám zapůjčit přepravky, demontovat a následně opět smontovat nábytek, který nelze převézt vcelku, dokonce i odvézt již nepotřebné vybavení do sběrného dvora. Máte doma třeba klavír nebo jiné těžké břemeno, se kterým není lehké hnout? Ani to není problém, stěhováci jsou na takovou práci připraveni.

Co tedy musíte udělat, abyste zvládli změnu svého bydliště co nejsnáze? Stačí si domluvit termín, nachystat potřebné a pak jen nechat pracovníky firmy, aby vše přestěhovali za vás. Ceny stěhování nejsou nijak závratné v porovnání s tím, kolik starostí vám to ušetří.

 

2019.05.03 | Lea Kubová | přečteno: 30064x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: domov bydlení stěhování stěhovací firma

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jezdíte rádi na návštěvy?

Na tuhle myšlenku mě přivedla nedávná synova oslava narozenin.  Pozvali jsme naše přátelé a oni velice rádi dora...
 
celý článek | Meridene | 2014.07.31 | přečteno: 30050x

Znáte PidiDomy?

PidiDomy jsou levné, plně funkční ekologické domy pro mladé lidi a začínající rodiny. Propracovaný modulární systém u...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 30118x

S koloběžkou do města i do přírody, to je zábava!

Koloběžky už dávno nejsou jen hračkou pro děti. I dospělí si na nich mohou užít skvělé vyjížďky plné zábavy. O oblibě...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.05.14 | přečteno: 30085x

Přínosy syrovátkového proteinu pro vaše cvičení

Pokud hledáte způsob, jak zvýšit svou svalovou hmotu a zvýšit hladinu energie, syrovátkový protein je vynikající volbou....
 
celý článek | Lea Kubová | 2022.12.05 | přečteno: 30152x
 

Portál pro ženy