newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Zvěrokruh odhalí lháře. Na která znamení si dávat pozor?

 
Zvěrokruh odhalí lháře. Na která znamení si dávat pozor?

Lháři podle horoskopu? To je nejen zajímavá otázka, ale i výzva. Občas lžeme všichni, faktem je, že někteří lidé lžou víc. A prý se to dá poznat podle toho, ve kterém znamení zvěrokruhu se narodili. Schválně si zkuste zjistit, zda je na astrologii v tomto tvrzení spolehnutí.

 

Lháři podle Kozoroha (22.12 – 20.1.)

Kozoroh si hlídá své soukromí a jen málokoho si připustí k tělu. Někdy může působit povýšeně. Z každé situace se snaží vytěžit maximum, ale ani pokud mu někdo stojí v cestě, není ochoten pomáhat si lží. Raději se vyhne konfrontaci a stáhne se.

podle Vodnáře (21.1 – 20.2.)

Je velmi těžké odhadnout povahu Vodnáře, protože je plný paradoxů a protikladů. Vodnáři nelžou proto, aby někomu výrazně škodili. Většinou používají lež proto, aby kolem sebe udrželi klid, a hlavně aby nikomu nemuseli ublížit. Všechny jeho lži jsou vlastně způsobem, jak se ospravedlňují.

a podle Ryb (21.2 – 20.3.)

Ačkoli Ryby působí jako velmi citlivé duše, realita je taková, že pod rouškou anděla se skrývá ďáblík, který dokáže lhát opravdu pořádně. Díky schopnosti Ryb být mnohem intuitivnější než většina ostatních znamení Ryby přesně vědí, proč a kdy musejí lhát a jak lež použít, aby dostaly za každé situace to, co chtějí.

                                                                     

Lháři podle Berana (21.3. – 20.4.)

U Berana obvykle člověk ví, na čem je. Toto znamení usiluje o osobnostní rozvoj a nepotřebuje lhát. K životu přistupuje s mottem: „Co na srdci, to na jazyku.“ Berani obecně méně plánují a více dokážou žít přítomností. Pokud se ale Beran dostane do problémové situace, občas také zalže, aby si z ní pomohl.

podle Býka (21.4. – 21.5.)

Býk je trpělivý a loajální člověk, který přirozeně dobře vychází s ostatními. Jeho velkou slabostí je, že jen těžko říká „ne“, a tak se často uváže slibem, který pak nedokáže naplnit. Z této situace se pak pokouší vylhat, ale vše bylo myšleno dobře.

a podle Blíženců (22.5. – 21.6.)

Blíženci jsou velmi komunikativní a společenští. Někdy žijí dva životy, jeden přizpůsobivý, druhý povrchní a přelétavý. Pro manipulaci a lhaní mají všeobecně velký talent. Lidé to o nich často vědí a mnohdy jim to ani nemají za zlé, protože vlastně působí roztomile a zábavně. Okolí jejich lži přijímá jako součást jejich osobnosti a k tomu, co Blíženci říkají, si zachovávají nadhled.

                                                                     

Lháři podle Raka (22.6. – 22.7.)

Raci jsou lháři už svou podstatou. Na rozdíl od mnoha jiných znamení jejich lži ale nemají za cíl někomu ublížit, z něčeho „vyváznout“ nebo pro sebe získat výhody. Obvykle lžou proto, aby nemuseli říct pravdu. Natož nějakou krutou pravdu. Takže ačkoli jsou největšími lháři ze všech znamení, jejich lži bývají neškodné, respv dobrém úmyslu. 

podle Lva (23.7. – 22.8.)

Suverénní vystupování, zdravé sebevědomí a nebojácnost činí toto znamení velmi čestným. Lvi mají totiž obrovskou hrdost a nikdy by se nesnížili k tomu, hrát nefér. Říkají to, co si myslí, vše na rovinu. Jediným důvodem, kdy se Lev uchýlí ke lži je tehdy, aby nemusel přiznat svou chybu.                                                                     

a podle Panny (23.8. – 22.9.)

Nejčistší znamení je zároveň i tím nejčestnějším. Panna se nikdy nehrne do něčeho, co nemůže splnit, a ani si nedává příliš vysoké cíle. Proto je nejspolehlivějším člověkem ve všech směrech. Má také dobře vyvinutý smysl pro detail, takže jí neuniknou ani lži ostatních.

                                                                     

Lháři podle Vah (23.9. – 23.10.)

Váhy jsou kombinací osobního kouzla a manipulativnosti, a to z nich dělá velké lháře. Lžou, aby se dostaly z potíží, lžou, aby vypadaly lépe, než je tomu ve skutečnosti, lžou, aby získaly to, co chtějí. V podstatě jako by lhaly neustále. Svých lží si jsou vědomy, ale často jim přijde, že to tak dělají všichni, protože obelhávají i samy sebe.

podle Štíra (24.10. – 22.11.)

Štír je na prvním seznamu těch, kdo lžou. Pokud znáte nějakého Štíra nebo jste narozeni v tomto znamení, asi víte, o čem je řeč. Jde o znamení, které nejvíce manipuluje svým okolím a lže. U Štírů si nikdo nemůže být nikdy ničím jist.                                                                     

a podle Střelce (23.11. – 21.12.)

Střelec bývá označován za věčného hledače pravdy. Vyhýbá se jakýmkoli konfliktům, intrikám a nekalé hře. Je příliš hrdý a povznesený na to, aby se do takových věcí pouštěl. Jenže - není kliďas. Naopak je impulzivní a tak občas řekne i něco, co není pravda, pokud je právě pod vlivem silných emocí.

 

Tak jak jste dopadli? Našli jste se? Pokud patříte mezi lháře, je to těžké a nepříjemné, přiznat si pravdu. Na druhou stranu, je plně ve vaší moci změnit se!

 

2023.04.01 | Jana Brandtlová | přečteno: 30302x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: horoskop zodiak znamení horoskopu osobnost lhaní lhář lháři

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak vybrat vhodné krmivo pro svého psa?

Známé rčení praví, že pes je nejlepší přítel člověka, a určitě se s tím dá jen souhlasit. Vždyť kdo jiný vás nadšeně ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.02.19 | přečteno: 30054x

Módně i teple. Královna zimy nezná mráz!

S přicházející zimou se spousta žen raději schová za pořádně teplé boty a dává jim přednost více, než svému vzhledu. ...
 
celý článek | Nikola Liduchová | 2015.12.14 | přečteno: 30182x

Jak se rychle dočkat nového dekoltu

Čekáte už řadu let na životní změnu se zvětšením poprsí? Blíží se váš okamžik a vy se nemůžete dočkat, až uvidíte výsled...
 
celý článek | Lea Kubová | 2019.09.30 | přečteno: 30058x

Čekáte přírůstek do rodiny? Nezapomeňte si připravit šikovnou pomůcku pro miminko!

  Máte připravenou výbavičku pro nového člena vaší rodiny? A mysleli jste také na odsávačku rýmy? ...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.03.09 | přečteno: 30052x
 

Portál pro ženy