newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vyhrajte inspirativní knihu BIO je naše cesta

 
Vyhrajte inspirativní knihu BIO je naše cesta

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výhercům Janovi C. a Leopoldu V.! Ostatním děkujeme za účast a budeme držet pěsti v dalších soutěžích.

 

BIO produkty dostávají čím dál větší prostor na pultech obchodů i v našich domácnostech. A to je jistě dobře. Je potřeba chovat se s láskou ke svému tělu a s rozmyslem k životnímu prostředí. O tom, co to BIO vlastně je a o samotných BIO produktech toho bylo už hodně řečeno a napsáno. Kdo jsou ale vlastně lidé, kteří se vydali tímto směrem a pustili se do biofarmaření? Proč se tak rozhodli? A jak se jim daří udržet správný směr? Na to vám odpoví 15 farmářů z biofarem, jejichž příběhy si můžete přečíst v knize BIO je naše cesta. Tři výtisky této zajímavé knihy teď navíc můžete vyhrát v naší soutěži.

Kniha BIO je naše cesta se věnuje tomuto tématu z jiného úhlu, než je obvyklé. Nepopisuje, co všechno BIO značka znamená, jak ji v obchodě rozeznat a podobně. Je to kniha o zajímavých lidech, kteří se rozhodli žít v souladu s přírodou a předávat své přesvědčení dál v podobě kvalitních BIO produktů. Je o jejich životních příbězích a radostech i starostech jejich podnikání.

Inspirativní rozhovory o smysluplné práci a životě

Kniha obsahuje rozhovory s patnácti zemědělci a výrobci zaměřenými na ekologické zemědělství a udržitelné hospodářství. Nechají vás v nich nahlédnout pod pokličku své práce, ale i do svého soukromí. Co je přivedlo na tuto cestu? Jsou spokojeni s tím, co dělají? Co by změnili? A kam směřují? Přečtete si také spoustu zajímavostí o produktech, které třeba běžně jíte a používáte, ale možná jste o nich doteď příliš nevěděli. Dozvíte se třeba, co je to biodynamické zemědělství, že kráva vlastně není vegetarián, co znamená bahnící se ovce, jak dlouho trvá výroba tabulky tradiční čokolády nebo kdy se nejlépe sklízí levandule. Každá ekologická farma má za sebou lidi, jejichž příběh může být zajímavou inspirací i pro každého z nás. Pro každého, koho alespoň trochu zajímá zdravý způsob života a zdravá výživa. Pevně věřím, že je nás takových hodně.

Autorkami knihy BIO je naše cesta jsou novinářka a publicistka na volné noze Marie Šuláková a fotografka a členka projektu Slušná firma Nikol Klapková. Knihu ráda doporučuji, rozhovory jsou poutavé a skvěle se čtou. A zajímavých informací je v nich opravdu spousta.

Soutěž o tři výtisky knihy BIO je naše cesta

Ve spolupráci s knihkupectvím KNIHCENTRUM.CZ pro vás máme připravenou soutěž o tři výtisky knihy BIO je naše cesta. K jejich získání stačí odpovědět správně na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Soutěžní otázka:

Jaké nakladatelství vydalo knihu BIO je naše cesta?

P.S.: Nápovědu najdete na tomto odkazu.

Svou odpověď pošlete na e-mail soutez@portalprozeny.cz nejpozději do úterý 21.6. 2022 a do předmětu zprávy napište „BIO“. Přejeme vám hodně štěstí!


 
2022.06.08 | Martina Limbergová | přečteno: 30178x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž knihy Knihcentrum.cz BIO je naše cesta ekofarmy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Padají vám vlasy? Nevzdávejte to!

V těhotenství a po něm se velmi často objevuje padání či řídnutí vlasů. Je to velmi nepříjemné a znervózňující. Už jste ...
 
celý článek | Admin | 2017.08.14 | přečteno: 30009x

Maluj podle čísel. Lepší antistresovou aktivitu nenajdeš

Stres je příčinou řady onemocnění. Dokonce nejen těch psychických, ale i fyzických. Jenomže říct si: „Nestresuj se!“, to...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.10.07 | přečteno: 30098x

Strach

  Strach z každé kapky vody... ...
 
celý článek | Veronika Tvarůžková | 2014.07.01 | přečteno: 30085x

Pečujte o sebe a svou rodinu s kvalitní českou kosmetikou

U potravin už jsme si docela zvykli dívat se na jejich původ a dávat přednost domácím produktům. Jak to ale máte s kosme...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2022.06.27 | přečteno: 30080x
 

Portál pro ženy