newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Soutěž: Cítit svěže se můžete díky správné intimní hygieně i v kritických situacích

 
Soutěž: Cítit svěže se můžete díky správné intimní hygieně i v kritických situacích

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům!

 

Pálení, svědění, začervenání, podráždění. Všichni jsme to zažili. A nemusí jít pouze o důsledek zánětů intimních partií u žen. Stačí se zpotit a zchladnout a zapařenina je na světě. Používání vhodných přípravků Medic Progress je jedním z řešení, které může předcházet problémům a dopomoci i k lepšímu pocitu.

Správná hygiena intimních partií spolu s používáním přípravků ProIntim mycí gelProIntim krém pro intimní partie napomáhají ke zvýšení odolnosti intimních partií proti zánětům a kvasinkovým infekcím a obnovují přirozenou pH rovnováhu. Oba produkty obsahují klinicky testovanou a speciálně vyvinutou látku BioEcolii®, která nejenže vhodně hydratuje intimní partie, zvláčňuje a zanechává sametově jemnou pokožku, ale jako pre-biotikum zároveň napomáhá obnově přirozené mikroflóry kůže nejen v intimních partiích. Napomáhá omezovat nežádoucí mikroby a odstraňuje nepříjemné pocity, ale i pachy při každodenních aktivitách, sportu a při pocení.

ProIntim mycí gel

Představuje jemný a pečující pěnivý gel pro mytí intimních partií s příjemnou svěží a dermálně šetrnou vůní. Obsahuje účinnou látku BioEcolii®, která napomáhá udržení vaginální mikroflóry a optimálního pH intimních partií. Spolu s ostatními složkami zajišťuje antimikrobiální účinek. Nezpůsobuje následné podráždění a omezuje svědění, podporuje také prevenci recidiv zánětů a kvasinkových infekcí v intimních partiích. Přípravek je vhodný nejen jako prevence gynekologických problémů, ale také při delších cestách mimo domov, v tělocvičnách, bazénech, soláriích nebo během menstruace.

ProIntim krém pro intimní partie

Jedná se o krém určený jak pro muže, tak pro ženy pro regenerační péči a zklidnění pokožky nejen intimních partií. Obsahuje BioEcolii®, která napomáhá udržení přirozené mikroflóry a zklidnění pokožky po podráždění, mimo to i kyselinu mléčnou a rychle se vstřebávající oleje, například makadamský olej, a jemnou šetrnou vůni. Všechny složky dohromady zajišťují antimikrobiální účinek. Účinné látky napomáhají ke zvýšení odolnosti pokožky intimních partií. Přípravek je vhodný k použití po holení, depilaci, koupání, při pocení nebo při jiném podráždění.

 

Odpovězte na naši soutěžní otázku a vyhrajte balíček péče o intimní partie ProIntim.

Soutěžní otázka:

ProIntim krém pro intimní partie je určen..

a) pro muže

b) pro ženy

c) pro ženy i muže

 

Své odpovědi zasílejte na adresu soutez@portalprozeny.cz a do předmětu zprávy uveďte "prointim". Soutěž trvá do 3.4.2016, následně budou vylosováni 3 výherci balíčku produktů ProIntim.


 

2016.03.21 | Admin | přečteno: 30145x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž intimní hygiena intimní mycí gel ProIntim

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak se správně stravovat v těhotenství a při kojení?

Během těhotenství žena nezodpovídá pouze za své tělo, ale také za dítě rostoucí v jejím nitru. Jednou z nejdůležitějších...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2018.03.28 | přečteno: 30052x

Řeřicha ve vatě po celý rok

  Také milujete chuť a vůni bylinek? Možná jste se před zimou zásobili sušenými nebo zamraženými bylinkami z...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.11.14 | přečteno: 30196x

Silikonová prsa ve 21. století: Informovanost nade vše

Silikonová prsa a jejich pořízení se s měnící se dobou stávají tématem stále více vhodným rozebrání a otevření ve s...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.03.07 | přečteno: 30275x

Vendula Špetlíková – nadšená kuchařka, která plní sny sobě i ostatním

Vendula Špetlíková, kterou znají její fanoušci jako mladou, energickou a usměvavou maminku dvou malých dětí, vletěla ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.11.25 | přečteno: 30085x
 

Portál pro ženy