newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Připravte se na rok vodního hada

 
Připravte se na rok vodního hada
 

Oslavili jsme příchod našeho nového roku a čeká nás nástup nového roku dle čínského kalendáře. Po období plném nečekaných změn a událostí v roce draka, který létal nahoře, byl velmi rychlý a nezáleželo mu na detailech, nastoupí mírnější rok „hada“, který nelétá, rychlý není a má rád vše dokonalé. Takže určitě velikou změnou, která nastane, bude zpomalení všech věcí kolem nás a způsob jejich řešení a uvádění věcí do života. Částečně se tedy vrátí klid, který umožňuje čas na přemýšlení. Ale pozor had si dokáže svou oběť omotat a držet….

V tomto roce musíme být velmi opatrní, jak v oblasti podnikání a financí, tak v oblasti osobního života. Bude to rok plný možností, ale promyslete své činy předem! Vodní Had nám přinese nové energie. Jejich potenciál můžeme využít na našich cestách, můžeme je ignorovat nebo můžeme jít proti nim. Záleží na nás, zda to chceme mít lehčí nebo si myslíme, že vše zvládneme a pomoc nepotřebujeme. Ty energie však tady budou, ať už se rozhodneme jakkoliv.

Jaký had je?

Had je velmi učenlivý a potřebuje stále něco studovat. Určitě to bude vhodný rok na to, abychom si rozšiřovali naše obzory, doplňovali vzdělání a prohlubovali naše znalosti. Had je nejnáročnější zvíře zvěrokruhu, které vyžaduje dokonalost. Tuto dokonalost budeme vyžadovat i my, bude nám také v tomto roce přinášet naplnění. Ale pozor, bude vyžadována i od nás!

Had je také velmi inteligentní, vyzná se a chce si být jistý. Radí nám to tedy letos hodně využívat rozum a náš intelekt, chytrost a životní zkušenost. Má ale sklon k depresím. Na to si dejme pozor. Je trochu složitější doba, spousta lidí tvrdí, že nemá dobrou náladu, a když se k tomu přidají negativní vlastnosti Hada, může být na depresi zaděláno. Had nesnáší prohry. Takže pokud se nám letos něco nepovede, může to mít velké následky. Je proto lepší se na vše opravdu detailně připravit, abychom případné prohry minimalizovali. Stejně tak konflikty. Raději se jim vyhýbejme a řešme vše komunikací v hezkém prostředí. Had, i když to na první pohled tak vůbec nevypadá, je veliký introvert. Povede nás to k tomu, že si budeme hodně věcí řešit sami v sobě. Koneckonců všechny odpovědi stejně máme sami v sobě, tak nám tento rok může pomoci se napojit na naši vnitřní moudrost.

Elemen roku 2013

Elementem tohoto roku bude voda, stejně jako tomu bylo v roce Draka 2012 . Rozdíl bude pouze v její kvalitě. Tento rok se jedná o hlubokou jinovou vodu. K hluboké vodě patří také strach. Proto se opět na vše dobře připravujme, ať eliminujeme co nejvíce vlastní nejistotu. Tento strach související s energií vody a Hadova nesnášenlivost jakékoliv prohry, by nás mohla i zastavit v nějakém našem konání a nemuselo by to pro nás být právě dobré.

Kdo je narozen v roce Hada?

Čínský kalendář má dvanáct znamení-zvířat a pět elementů, tudíž se každých dvanáct let dané znamení opakuje a každých padesát let se opakuje i element, ve kterém jste narozeni. Můžete se podívat, kteý element a barva dle roku narození připadá právě vám.

Dřevěný had: 1905, 1965, 2025 - barva zelená
Ohňový had: 1917,1977, 2037 - barva červená
Zemitý had: 1929, 1989, 2049 - barva žlutá
Kovový had: 1941, 2001, 2061 - barva bílá
Vodní had: 1953, 2013, 2073 - barva černá


Úspěšný a klidný rok vám přeje redakce www.realityprozeny.cz

 

Foto: Pixmac

| přečteno: 30040x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky:

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Nabídněte si....

Vážená čtenářko, čtenáři.   Dovoluji si Vás přivítat na kulinářské části nového portálu určeného předevš...
 
celý článek | Sabina Stehnová | 2012.12.30 | přečteno: 30281x

Krása v průběhu času. Lak na nehty a nehtový design

Profesionální péče o nehty se stala samozřejmostí a nehtová studia najdeme na každém rohu. Ještě před pár lety by se nám...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.10.05 | přečteno: 30207x

1. díl cvičení se ZWOW

ZWOW bylo koncipováno jako Zuzka's Workout Of the Week, tedy trénink pro konkrétní týden. My si to však zpestříme...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2014.09.06 | přečteno: 30183x

Květiny, které nikdy nezvadnou

Útulný byt ozdobený barevnými květinami působí harmonicky a esteticky, zejména když květiny ladí s vybavením, ostatní...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 30089x
 

Portál pro ženy