newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Podzimní veletrh FOR BEAUTY je za dveřmi! Na co se můžete těšit již za pár dní?

 
Podzimní veletrh FOR BEAUTY je za dveřmi! Na co se můžete těšit již za pár dní?

Nekonečné množství inspirace, rady odborníků i výhodné slevy a nákupy – to vše na jednom místě a během dvou dní. Veletrh FOR BEAUTY se uskuteční již 20.–21. 10. 2023 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Návštěvníci se mohou těšit na to nejlepší z beauty světa. Součástí veletrhu FOR BEAUTY bude také řada celebrit, například Monika Bagárová, Taťána Kuchařová či Tomáš Arsov. A bohatý doprovodný program. Tváří veletrhu je známá modelka a Česká Miss roku 2015 Nikol Švantnerová. Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky FORD.

 

Návštěvníkům poradí odborníci z profesionálních kosmetických značek DermapenWorld, BEAUTY GROUP - GIGI, pHformula, Obagi, Totis Pharma, INGLOT, PROFI ESTETIKA, BTL, Esthemax, TASHA, UTSUKUSY JAPAN, AMBeauty/Global Nutrition, Clevercare.cz, Depilujeme.cz, GLAMOUR LIFE – FR-HAUT, Oxynergy & CO, Doelis, Onmacabim, Lidee, NOREL, Mesoestetic, Macon Cosmetic, Depiluj,s.r.o., Scimed Biotechnologies, Bionike a mnoha dalších, které se představí v Hale 1.

Nebudou chybět ani oblíbené značky Glamour Lashes, Beauty Store, JB Lashes, NuSkin, Make-up Institute Prague, Paese, Di Angelo Cosmetics, Herbai, Absolute Cosmetics a mnoho dalších.

Své kosmetické produkty v PVA EXPO PRAHA představí i řada celebrit, mezi nimi například modelka Taťána Kuchařová, která poprvé na veletrhu uvede svou Vlasovou péči ICONIC by Tatiana Kuchařová & Moroccan Sense. Monika Bagárová bude znovu prezentovat svou prémiovou péči o pleť značky Rumyia Cosmetics by Monika Bagárová a během prvního dne veletrhu návštěvníkům také zazpívá na hlavním pódiu. Chybět nebudou módní přehlídky, rozhovory s osobnostmi či show známého kadeřníka Tomáše Arsova.

Opomenuta nebude ani přírodní kosmetika zastoupená např. firmami imk organics, Weleda, biOrganica, Sallie Cosmetics, Havlíkova přírodní apotéka, ATOK, Biomedica, Saloos, Hemnia a dalšími skvělými značkami.

V Hale 6 se představí profesionální nehtové značky jako Orly, Sparitual, Enii Nails, E.Mi, BrillBird, Marily Nails, Indigo Nails, Nail Mix, Kinetics, Verin, Didier aj. Pro profesionální péči o nohy se mohou návštěvníci zastavit u stánků Profi-pedikura.cz, CONETA, BIS BIS, Medicia, feetcalm a Allpresan. V sekci vlasové péče se představí TOMAS ARSOV HAIR & BEAUTY INSTITUTE, Alpo a FarmaVita. Jako v salonu se budou zájemci cítit při ošetření v expozici Vlasové kliniky, která provádí tuto proceduru přímo na veletrhu. Je možné vzít i své partnery, kteří se mohou zastavit u expozic s produkty zaměřenými na péči o vousy, a to u Slick Style, ProBarber, Bulldog Skincare, BARBERCO aj.

Díky pestré škále vystavovatelů nabídne FOR BEAUTY to nejlepší z české i evropské beauty sféry. Řadu výrobků a přístrojů pro domácí či salónní péči bude možné zakoupit přímo na místě, a to za speciální veletržní ceny trvající pouze po dobu veletrhu.

Kromě výhodných nákupů mohou návštěvníci využít i řadu profesionálních služeb v tolik oblíbených beauty pointech. Značka Make-Up Institute Prague nabídne líčení zdarma, profesionálové z Glamour Lashes a Beauty Store zase rádi bezplatně prodlouží řasy, upraví obočí pomocí laminace, a to včetně barvení.

Atraktivní doprovodný program

V pátek zahájí veletrh Monika Bagárová a RNB BAND, následovat bude módní přehlídka luxusního prádla a župánků značky Werso Jiřiny Matoušové, společenských šatů a extravagantní Street STYLE návrhářky Heleny Bedrnové ve spolupráci s Czech Fashion Week, módní a zábavná show Káji Pavlíčka tematicky zaměřená na fenomén dnešní doby – umělou inteligenci. V sobotu pak proběhne řada profesionálních soutěží. „Součástí veletrhu FOR BEAUTY jsou, jako již tradičně, profesionální soutěže, na které se návštěvníci vždy velmi těší. Doporučuji například šampionát v nail artu a designu NAILPRO CZECHIA, mistrovství ČR profesionálních pedikérů BEAUTY FOOT CUP či finále mistrovství ČR v líčení MAKE-UP Mistrovství ČR na téma DANCING FLOWERS,“ říká ředitelka veletrhu FOR BEAUTY Janica Ciglianová.

2023.10.18 | Admin | přečteno: 527x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: veletrh FOR BEAUTY make-up kosmetika pozvánka akce události

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Cestujte mezi jednotlivými ostrovy na Kanárech. Každý vás něčím překvapí.

Jediná destinace v Evropě, která nabízí turistům možnost celoroční pobytové dovolené s příjemnými teplotami...
 
celý článek | Admin | 2016.09.22 | přečteno: 30087x

Dejte si originální novoroční předsevzetí - naučte se tancovat!

Chtěla byste v novém roce vyzkoušet něco nového, jiného, něco, co jste ještě nikdy nedělala? Tak začněte tancovat! Je...
 
celý článek | Radka Lišková | 2012.12.29 | přečteno: 30085x

PROČ JE ŽLUTÝ MELOUN LEPŠÍ NEŽ ČERVENÝ?

V letních a horkých dnech se těžko něco vyrovná dobře vychlazenému melounu. Kdo by nemiloval jeho typickou krásnou vůni ...
 
celý článek | Kateřina Lulková | 2019.06.23 | přečteno: 30146x

Oteklé nohy: Tipy a triky, jak otoky zmírnit

Problémy s oteklýma nohama mohou mít mnoho příčin, a proto i mnoho způsobů, jak si od obtíží ulevit. Zajímá-li vás ...
 
celý článek | Nina Albertová | 2024.04.26 | přečteno: 113x
 

Portál pro ženy