newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Nevíte si rady se svým sexuálním životem?Najměte si trenéra sexu!

 
Nevíte si rady se svým sexuálním životem?Najměte si trenéra sexu!

Ak ti klesá IQ a ak ti stúpa tlak 
Spamätaj sa rýchle a všetko nechaj tak 
Neváhaj a začni riešiť vážnu vec 
A tou je a tou je a tou je zanedbaný sex.                 

 

 

 

Sex koučink je ve světě běžným pojmem, u nás však novinkou v sexuální oblasti. Cílem tréninku je prohloubit nejen sexuální znalosti, ale i dovednosti. V Americe se lidi nebojí mít vlastního terapeuta,  tak se nestyďte pořídit si svého kouče. Julie Poupětová je v Česku první akreditovaný kouč, který vám poradí, když vám to neklape v posteli, nebo když si nevíte rady sama se sebou (což je horší). Tomuto oboru se věnuje zhruba dva a půl roku. Julie vám vysvětlí jak se mít ráda, zodpoví na všechny otázky týkající se sexu, partnerských vztahů a problémů s tím spojených. Pokud vás tento typ tréninku zaujal, můžete si vybrat z nabídky:

·         Individuálního sex koučinku

·         Párového sex koučinku- příkladem jsou například tato sezení: učení polibku, mapování citlivých míst nebo učení se masáži genitálií partnera či partnerky.

·         Tělesného koučinku- při pouhém mluvení o „TOM“ se nedostanete, jak se říká k jádru věci, a tak kouč pracuje s vaším tělem a vy si plně uvědomujete sami sebe.

·         Masturbačního koučinku- kde se učíte užívat si bez partnera. Nebo se v tom už jen zdokonalujete.

·         Skype koučinku- trénování probíhá formou 30 minutových schůzek na skypu se sex koučem. Ideální variantou jsou 3 x 30 minutové schůzky v rozsahu nejdéle 14 dní po sobě.

 

A kolik takový příjemný sexy výcvik stojí? Za individuální sezení zaplatíte trenérovi 1 200 kč/hod. Za zdokonalení v masturbaci 1 500kč/120 minut, skype sezení 500kč/ 30 minut. Dále můžete navštívit spoustu zajímavých seminářů a kurzů. Názvy vám napoví v jaké oblasti se můžete vzdělávat: G- bod, Jak potěšit muže, Masturbační workshop (veselá víkendová akce).

 

Nejčastějšími klienty jsou páry. U těch je problémem zejména komunikace. Ženy údajně často zapomínají na sebe a více myslí na uspokojení partnera  ( Potom dost dobře nechápu, proč vlastně sex provozují). Ještě pořád se u nás za standard považuje vaginální sex. Statistiky přitom říkají, že zatímco muž dosahuje vyvrcholení při vaginálním sexu zhruba v pětadevadesáti procentech, žen je takových pouhých dvacet až třicet procent. Ženy si stále ještě nedokáží říci, co vlastně chtějí. (teď mě zatahej za vlasy, naplácej mi víc) Často to bohužel ani nevědí…Proto se pojďme více soustředit na sebe. Nestyďte se užívat si o samotě. Jak jinak chcete poznávat své tělo? U mužů je TO na denním pořádku a my se za to máme stydět? Masturbace je přece normální a přirozená věc. Měj se ráda!

Ak ťa v noci budia strašidelné sny 
Ak ťa nudia ľudia a ak si obézny 
A na všetkom bielom vidíš čierny flak 

Tak odomkni si telo a maj sa trochu rád. 

 

 

2012.12.07 | Petra Hegedüšová | přečteno: 30086x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky:

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Tipy na vhodné materiály k výrobě stylových dekorací do domácnosti

Každou domácnost jako mávnutím kouzelného proutku promění nové závěsy, dekorační povlaky na polštáře i zbrusu nový ubrus...
 
celý článek | Nina Albertová | 2022.08.18 | přečteno: 30211x

Jak vybrat to nejlepší povlečení do své ložnice?

Při kvalitě spánku hraje roli nejen volba vhodné postele, roštu a matrace. Na čem si dát ještě záležet? Na výběru pov...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.02.04 | přečteno: 30086x

Třešňový sad

  Byl pozdní večer - první máj - večerní máj - byl lásky čas…   Pracovní volno, den s...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.05.01 | přečteno: 30153x

Proč je důležité vybrat si vhodné spodní prádlo?

Spodní prádlo je nenahraditelnou součástí šatníku každé ženy a je třeba ho mít v dostatečném množství. Jeho výběrem a...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.07.11 | přečteno: 30086x
 

Portál pro ženy