newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Nebojte se nakupování léků online. Na Dr. Max máme slevu

 
Nebojte se nakupování léků online. Na Dr. Max máme slevu

Budoucnost je tady a vy teď máte možnost nakupovat pohodlně léky online. Pokud se vám zrovna nechce navštívit jeden z kamenných obchodů ve vašem okolí, pohodlně se usaďte a pojďte s námi objevit všechny výhody a slevy vyplývající z internetového nakupování. Mezi největší internetové prodejce léků u nás patří Dr. Max a také Pilulka.cz, kde můžete nakupovat levněji než v jejich kamenných pobočkách.

 

Donáška je prostě pohodlná

Až jednou nakupování léků přes internet vyzkoušíte, nebudete chtít měnit. Nad určitou částku dostanete v obou e-shopech dopravu zdarma. A pro uživatele z hlavního města je tu výhoda doručení do 60 minut, které nabízí Pilulka.cz. Pokud ležíte doma s horečkami, rychlou donášku prostě oceníte.

Slevové akce

Konečně se dostáváme ke slevám na Dr. Max. Nejvyšších výhod dosáhnete jako člen Dr. Maxe, kdy máte možnost nakoupit za výhodné ceny léky nebo doplňky stravy. Dále můžete získat slevu od 5% až do 25% na vybrané značky dermakosmetiky. Nakupte výhodně dermakosmetiku od značky Eucerin, Ducray, Nuxe a mnoho dalších. Členové mohou také využívat i mobilní aplikaci, kde si mohou pohodlně naplánovat nákup. K tomu všemu ještě získáte několikrát ročně individuální slevové kupóny, on-line konzultace s lékařem zdarma a poskytnutí slevy až o polovinu z doplatku na léky na recept A tím výhody zdaleka nekončí. Stačí se jen podívat na aktuální nabídku.

 

 

Zajímavé akce u Dr.maxe jsou také výhodné balíčky produktů 3 za cenu 2. Ve výhodné nabídce nyní najdete Eucerin, produkty na péči o pokožku proti slunci. Pokud však chcete výrazně ušetřit, využijte nabídku produktů ve výprodeji, které mohou dosáhnout neuvěřitelné slevy až -71%! K tomu všemu lze využít dopravu zdarma při nákupu nad 999 Kč.

Pokud se vám z toho hlava netočí, čtěte dál. V e-shopu můžete dále natrefit na výhodné balíčky po třech nebo akci 1+1 zdarma, při kterých ušetříte nemalé peníze. K některým produktům dostanete dokonce dárek zdarma.

Co se týče jejich konkurenta Pilulky, tak ten také se slevami nezahálí. S věrnostní kartou máte hned 5% z ceny nákupu dolů. A v akcích se nezřídka vyskytují léky s 50% slevou

Jak použít slevový kód?

Navštivte stránky promokupon.cz a zde si zvolíte e-shop Dr. Max nebo Pilulka a zobrazí se vám jednotlivé slevy. Pokud chcete uplatnit slevový kupón, stačí si kupón zkopírovat do schránky.

Pak pokračujte v nákupu na vámi vybraném e-shopu a na konci vložte do příslušného políčka slevový kód. Nákup se vám rázně zlevní.

 

2018.07.12 | Admin | přečteno: 30131x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: nákupy lékárna zdraví online

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Buchta ke kávě za 5 minut?

Nepečená buchta ke kávičce, po ránu nebo náročné práci přijde vhod. Hotová za pár minut bez námahy. Jednoduše, rychle...
 
celý článek | Monika Holemá | 2013.05.07 | přečteno: 30133x

Tajemství záhadných orgonitů

Tajemství „záhadných kamínků“ a orgonové energie, co to vlastně je? Už podle vynálezce orgonitů Wilhelma Reicha nedostat...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.08.15 | přečteno: 30409x

Trápí vás unavené oči? Vsaďte na lutein

Soutěž už byla ukončena, děkujeme za účast. Gratulujeme výhercům Ivě M., Petrovi Z. a Janě K.! ...
 
celý článek | Admin | 2018.03.07 | přečteno: 30183x

Jak vybrat elektronický ohradník pro psa?

Možná, že elektronické ohradníky znáte pouze v souvislosti se skotem. Věděli jste ale, že elektronický ohradník, i když ...
 
celý článek | Admin | 2017.11.28 | přečteno: 30085x
 

Portál pro ženy