newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jak zdravě hubnout aneb buďte fit do plavek

 
Jak zdravě hubnout aneb buďte fit do plavek

Nejen začátek nového roku, ale i blížící se léto je pro mnoho z nás obrovskou motivací k razantní změně životního stylu. A to je moc dobře! Zhubnout přebytečná kila a vytvarovat své tělo k dokonalosti si sice většinou přejí ženy, ale pozor - ani mužské pokolení není v tomto ohledu výjimkou. Všichni přece přirozeně touží po tom vystavit své křivky na odiv opačnému pohlaví. Jak to ale udělat, abyste se za svou postavu v plavkách nemuseli stydět? Stačí jediné – řídit se jednoduchými pravidly.

 

 

Zdravý jídelníček vám zachutná

Komu by se nelíbilo zhubnout pouhým lousknutím prstu, že? Věřím, že nikdo by se tomu příliš nebránil. Tato krásná představa nemá ale s realitou mnoho společného, a proto je potřeba jít svému vysněnému cíli alespoň trošku naproti. Ačkoliv všichni chtějí shodit v krátkém čase co nejvíce kilogramů, málokdo si uvědomuje jednu klíčovou skutečnost, totiž to, že bez zdravého a vyváženého jídelníčku zdravě hubnout zkrátka nelze. Rozhodně to neznamená, že se budete chodit pást, budete konzumovat pouze a jen BIO potraviny nebo dokonce že budete muset hladovět. Naopak – pestrá a pravidelná strava, která vás zasytí a zároveň vám bude chutnat, je jedním ze základních stavebních kamenů zdravého hubnutí.

Pryč s tou pneumatikou

Možná si každé ráno při pohledu do zrcadla říkáte, že se na sebe už nemůžete dívat. Nebo třeba to, že by sice mohlo být i hůř, ale mohlo by být také výrazně lépe. Jarní rána jsou ale ještě chladná, faldíky tedy šikovně skryjete pod delší svetřík a jdete dál. Ale co s tím za pár týdnů? Přestaňte se kritizovat, ale nehledejte ani okliky, proč ne právě teď. Začněte raději zdravě žít ještě dnes a do léta uvidíte znatelný rozdíl! Jedině tak vás pohled do zrcadla bude den ode dne více těšit. Budete nejen lépe vypadat, ale hlavně se lépe cítit. A brzy to ocení i vaše okolí.

Nejen pro to letošní léto

Že jste už někdy slyšeli o zásadách zdravého životního stylu, na kterých vlastně není nic složitého - vyvážené stravě, přiměřeném pohybu, odbourání stresu nebo například pravidelném odpočinku? Naprosto stejné a jednoduché principy platí také pro zdravé hubnutí. Pokud a čím dříve je vezmete za své, tím snáze zhubnete, ale hlavně si vaši vysněnou postavu udržíte dlouhodobě a bez jakýchkoliv výkyvů. Zapomeňte proto na zaručené diety a zaměřte se na to, co jíte a jak žijete. Radujte se z každého dne, vyhýbejte se stresům a najděte si čas i na relaxaci. Krásné jarní dny jsou přece ke všem těmto činnostem jako stvořené. 

 

2016.04.14 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30148x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: zdravé hubnutí zdravý jídelníček

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vyzkoušeno, doporučuji: YANKEE CANDLE

Miluju vůně a jsem tak trošku pyroman (nebo „pyrowoman“??). A proto je pro mě ideálním spojením vonná ...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.10.16 | přečteno: 30148x

Vyhrajte balíček luxusní přírodní kadidlové kosmetiky Luban

Soutěž už skončila, děkujeme za účast. Výherkyní se stala Tereza V., gratulujeme! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2021.01.27 | přečteno: 30160x

Podlehněte kouzlu delikátního čaje. Proč pít Honeybush?

Nyní je ten správný čas pro dobrý, teplý a zdravý čaj. Dlouhé zimní večery vybízí k lahodnému šálku. Dopřejte si čaj Hon...
 
celý článek | Kateřina Lulková | 2018.12.06 | přečteno: 30089x

Jak bojovat s jarními alergiemi?

Jarní příroda je na první pohled okouzlující a dokáže člověku dodat spoustu energie. Pro alergiky ovšem představuje v...
 
celý článek | Admin | 2016.06.14 | přečteno: 30137x
 

Portál pro ženy