newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Kurz permanentního make upu - 4 pádné důvody, proč byste se měli naučit techniku pudrového obočí

 
Kurz permanentního make upu - 4 pádné důvody, proč byste se měli naučit techniku pudrového obočí

Chcete absolvovat kurz permanentního make upu, kde byste se naučili aktuálně velmi žádanou techniku pudrového obočí? Nejste si ale jisti, zda se vám investice právě do tohoto školení vyplatí? Specializované kurzy jsou nákladné, takže je přirozené, že máte určitě pochybnosti. Současné trendy přejí přirozenosti. Tato metoda má tedy velký potenciál. Pokud váháte a nedokážete se rozhodnout, přečtěte si náš článek. V něm najdete všechny podstatné informace o pudrovém obočí, které vám zaručeně usnadní vaše rozhodování. Přidali jsme také pár cenných rad, díky kterým neuděláte při výběru kurzu chybu.

 

Kurz permanentního make upu je investice, která se vám vždy vyplatí

Vizážisté a kosmetičky se učí prakticky celý život. Obor kosmetických služeb se totiž vyvíjí velmi dynamicky. Kdo nesleduje aktuální trendy a neučí se nové techniky a postupy, jako by nebyl. Ano, může se stát, že si někdo vybuduje stálou klientskou základnu, která je konzervativní a nevyžaduje žádné novinky, ale tyto případy jsou velmi ojedinělé a v žádném případě byste na to neměli spoléhat. Touha učit se a zdokonalovat by měla být pro profesionální vizážisty samozřejmostí. Nemůžete si dovolit usnout na vavřínech. Pokud vaše klientky nenajdou danou službu u vás, přejdou ke konkurenci. Kurzy vám poskytnou konkurenční výhodu a pomohou vám udržet si početnou klientskou základnu, kterou možná ještě rozšíříte. A o to přece jde, nebo ne?

Přirozenost je IN! Perfektně provedené pudrové obočí je vaše nejlepší reklama

Doby, kdy si ženy vytrhávaly obočí a následně si jej tužkou dokreslily, jsou naštěstí v propadlišti dějin. Obočí se v průběhu staletí upravovala různě. Nicméně extrémy jsou v 21. století vyloženě nežádoucí. Přirozenost hraje prim. Pokud tedy ve vaší nabídce chybí technika pudrového obočí, měli byste to rychle napravit.

Proč do své nabídky zařadit metodu pudrového obočí:

  1. Je to velmi populární metoda. Ženy chtějí dokonalé obočí, které vypadá naprosto přirozeně. Nechtějí upozorňovat na provedené kosmetické úpravy. Pudrová metoda je velmi diskrétní, dokonce méně nápadná než líčení. Okolí nic nepozná, a to je přesně ten efekt, po kterém ženy touží, a vy jim ho můžete dopřát.

  2. Můžete ji nabídnout ženám, které mají nepravidelné obočí, nebo jim části obočí chybí. Efektivně zamaskujete nedokonalosti.

  3. Tato metoda vydrží déle než microblading a hojí se rychleji. Některým ženám microblading z různých důvodů nevyhovuje. Pudrové obočí je ještě přirozenější a méně invazivní alternativa, která by mohla zaujmout klientky, které microblading neoslovil.

  4. Budete mít skvělou konkurenční výhodu. Pudrová technika teprve proniká na náš trh. Zatím není běžnou součástí nabídky služeb kosmetických studií.

 

Kvalitní kurz vám pomůže získat nové klientky

Pokud chcete, aby se vám vaše investice opravdu vrátila, vyberte si kurz, který vede specialista, který má s pudrovou metodou bohaté praktické zkušenosti. Vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně nové postupy, vyplatí se vám, pokud si na lekce dojedete do většího města.

Při výběru kurzu se zaměřte na:

  • Počet účastníků - platí čím méně, tím lépe. Lektor se vám bude mít čas plně věnovat. Ideální je kapacita do 5 studentů.

  • Praktická zkouška na živé modelce - budete mít příležitost vyzkoušet si nové postupy v praxi.

  • Certifikace - zjistěte si, zda je kurz akreditovaný, či nikoliv. Akreditace není nutná pro zařazení služby do vaší nabídky.

Buďte úspěšní! Rozšiřte své profesní portfolio

Ženy chtějí být přirozeně krásné. Nechtějí, aby bylo na první pohled patrné, jaké kosmetické úpravy absolvovaly.

Pudrové obočí je technika, která maskuje nedokonalosti přirozeněji než líčení.

Je také vhodnou alternativou pro klientky, kterým nevyhovuje microblading.

Budete tedy mít jedinečnou příležitost rozšířit svou stálou klientskou základnu.

Jaké jsou vaše důvody, proč se naučit pudrové obočí? Máte už kurz za sebou? Byli jste spokojeni s výběrem lektora? Podělte se s námi o vaše názory a zkušenosti.

 

 

2020.12.31 | Lea Kubová | přečteno: 30442x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: krása žena make-up kurz líčení permanentní makeup pudrové obočí

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak se vypořádat se změnou času?

V noci ze soboty na neděli se změnil tzv. letní čas zpět na zimní - pásmový. I když má změna času (zimního na letní a...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.10.25 | přečteno: 30147x

Když se řekne úplněk

Co se vám vybaví při vyřčení slova úplněk? Představíte si bezesnou noc, noční můry, vyjící vlkodlaky, přírodní úkaz, ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.10.06 | přečteno: 30258x

Pořiďte si na zimu krásný stylový kabát

Vhodně zvolený dámský kabát zahřeje a zároveň v něm budete vypadat dobře. Důležitý je excelentní střih a kvalitn...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.10.15 | přečteno: 30117x

Opalování bez sluníčka je trendy

Opálení, ke kterému nepotřebujete sluníčko, je velkým trendem. Nejenže nemusíte hodiny polehávat pod žhavými paprsky, al...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.07.22 | přečteno: 553x
 

Portál pro ženy