newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jak si správně vybrat spodní prádlo?

 
Jak si správně vybrat spodní prádlo?

Spodní prádlo někdy vypadá jako skutečná věda. Je jedno jestli jste žena nebo muž, zorientovat se na trhu tohoto zcela běžného zboží je opravdovým oříškem pro všechny. Pro vás však už dál být nemusí! Existují různé druhy spodního prádla stejně jako jsou různé typy postav jejich majitelů. Už dávno minuly časy, kdy nám maminka koupila tuny spodního prádla, které nám dokonale sedělo. Pojďme si, milé dámy, říci co vašemu tělu dokonale sedne. Povánoční výprodej je tady!

 

Postava - jablko (oblé bříško, štíhlé nohy)

Pokud jste majitelkou takového typu postavy, s naším výběrem spodního prádla nemůžete minout. Kupte si kalhotky s vysokým pasem. Pokud máte podbřišek nebo se ho snažíte úmyslně zamaskovat, toto je to správné spodní prádélko. Nemusíte se soustředit na drahé kousky, krásné krajkové či obyčejné bavlněné kalhotky tohoto typu seženete velmi často ve výprodeji a těch bude na nový rok opravdu hodně. A pokud byste si chtěli zlepšit náladu hned ráno, tak si vyberte veselé kalhotky z eshopu dedoles.cz. Motivů je na tomto eshopu nepočítaně a určitě si vyberete.

Postava - hruška (širší boky, útlý vrch)

Pokud vlastníte tento tvar postavy, spodní prádlo se vám bude vybírat stejně snadno jako všem ostatním dámám. Je vaše přednost oblejší zadeček? Zkuste to krajkovými tangy nebo francouzským střihem! Tyto druhy spodních kalhotek jsou ve výprodeji vždy a ve velmi výhodných cenách, stačí si jen zvolit barvu a můžete začít svádět. Pokud nevíte jakou barvu zvolit, stavte na barevné nebo veselé kalhotky. Veselé kalhotky s motivem heřmánku, srdíček nebo plameňáků? Nebo veselé tančící avokáda? Nezáleží na tom, jakou máte postavu, ráno můžete mít veselejší za každých okolností.

Postava - přesýpací hodiny (symetrické křivky)

Máte postavu, kterou vám jistě závidí nejedna žena. Pokud máte i pár kilo navíc, můžete si dovolit v podstatě cokoliv. Jakékoliv spodní prádlo. Kalhotky s vysokým pasem, krajkové, bavlněné, veselé kalhotky, můžete zkusit také trenýrkový střih .. A povánoční výprodej? Jelikož je tak široký výběr střihů, barev, materiálů, vůbec se nemusíte bát, že byste si nevybrali.

Podprsenky

Vybrat si správnou podprsenku je ještě méně jednoduché jak si vybrat vhodné kalhotky. Různorodost našich prsou je vysoká. Máte někdy problém koupit své číslo v rozumné ceně? Co si s tím počít?

Zvolte si správný střih. To je základ. Byly vám naděleno větší prsa? Určitě zkuste pevnější střed a střih bralette. Prsa vám to krásné vyformuje, přiblíží k sobě a tak se můžete pyšnit dokonalým a plným výstřihem. Jste majitelku menších prsou? Nezoufejte, vaše možnosti jsou ještě větší. Můžete nosit podprsenky s tenkým spojením, hrubším, krajkové ... Jakékoliv. Stačí si vybrat vašemu srdci blízký střih a mít svou velikost. Spodní prádlo není žádná věda, pokud víte jak na to.

Jak zjistit svou správnou velikost? Na internetu je možné dohledat různé kalkulačky. Změřte si obvod přes prsa a pod prsy. Pod prsy zjistíte vhodný obvod, přes prsa vám náležící košík, např. 75A. Je to opravdu velmi jednoduché. Pokud se však rozhodnete vyrazit do obchodů se spodním prádlem, určitě vám ochotně poradí prodavačka. V případě eshopu také není problém, protože každý dobrý eshop má tabulku velikostí. A když už víme svou velikost, velmi rychle na sebe najdeme podprsenku. Každá žena si může být sama svou nejlepší tzv. brafitterkou.

Využijte povánoční výprodej a zásobte se spodním prádlem. Buďte sexy, ať jste jakékoliv a milujte se takové, jaké jste.

 

 

2019.12.30 | Lea Kubová | přečteno: 30065x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: spodní prádlo výprodej jak vybrat rady

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Výběr elekroauta je stejný jako výběr každého jiného vozu - musí reprezentovat vaši osobnost i potřeby a nevyluxovat vám bankovní účet

Přestože elektromobily stále řadíme do vyšší cenové kategorie, najdou se mezi nimi i takové kousky, které se dají pořídi...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.04.09 | přečteno: 30068x

Dýně poslouží nejen jako ozdoba, zazáří také v kuchyni nebo v kosmetice

Jedním z hlavních symbolů podzimu je dýně, která se v tomto ročním období často používá jako dekorační prvek. Způsobů vy...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.10.31 | přečteno: 400x

Vylepšete svůj vůz snadno a rychle. A za minimum peněz

Máte rádi auta a baví vás vrtat se v motoru nebo studovat časopisy plné vychytávek ze světa motorismu? Do auta nutně nem...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.08.30 | přečteno: 30204x

lesní školky

Lesní školky - možnost kam dát své děti a zároveň budovat jejich imunitu a dovednosti ...
 
celý článek | Lenka Mašlaňová | 2013.04.05 | přečteno: 30095x
 

Portál pro ženy