newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Erotická masáž pro ženy – zážitek pro odhodlané

 
Erotická masáž pro ženy – zážitek pro odhodlané

Drahé dámy, následující článek je určen především vám. Ale pánové ho rozhodně nemusí přeskakovat, možná že se i vy dozvíte něco zajímavého a poučného. Řeč bude totiž o erotických masážích, které jsou určeny ženám všeho věku a stavu.

 

Tabu nebo módní trend?

Co si budeme nalhávat, přijímání erotických služeb je vnímáno jako doména mužů a ženy jsou v tomto ohledu dosti zanedbávané. Ale proč by si ženy nemohli užívat na tomto poli stejně jako muži? Jistě, jistou roli hrají vrozené vlastnosti mužů a žen, takže je na místě možná otázka, zda je nabízení erotických masáží ženám přirozený vývoj, nebo spíše krok do slepé uličky. My jsme přesvědčeni, že správná je první možnost.

Péče o tělo i duši

Určité rozdíly mezi vnímáním žen a mužů tu ale samozřejmě jsou a my je nechceme a ani nemůžeme ignorovat. Zatímco u většiny pánů jde především o uvolnění sexuálního napětí a nový erotický zážitek, u dam má celá věc ještě další rozměr. Ženy milují péči o své tělo, něžné doteky a nevšední intimní zážitky. A pokud dokáží přijmout to, že o jejich tělo stará někdo jiný, než jejich partner, může taková erotická masáž vést k opravdu nevšedním a hlubokým prožitkům. Prožitkům, nezřídka vedoucím až úplnému sexuálnímu vyvrcholení.

Benefity erotických masáží

Taková erotická masáž má tedy hned několik přínosů a výhod, z nichž je sexuální uspokojení jen jakousi pomyslnou špičkou ledovce. Stále se totiž jedná o fyzickou masáž, takže odcházet budete s dokonale uvolněnými svaly, což má za následek celkovou tělesnou pohodu. A ta se jak známo velmi zásadně podepisuje také na naší psychické pohodě. Odbourání stresu, uvolnění napětí a dokonalá relaxace jsou pak dalšími benefity, které tyto masáže skýtají.

Velmi pak záleží, pro jaký druh masáže se rozhodnete, jestli zvolíte jako svého partnera maséra či masérku a jak daleko necháte celou masáž zajít. Vše závisí na vzájemné dohodě a domluvě. Například taková společná sprcha dokáže perfektně uvolnit atmosféru a odstranit poslední zbytky vaší nervozity a studu.

Za zkoušku nic nedáte

Ano, pro většinu žen není představa singl erotické masáže úplně přirozená. Ale všechno je jednou poprvé a nové zážitky jsou tu od toho, abychom je objevovali a poznávali. Takže pokud vás tato představa alespoň trochu láká, přimlouváme se za to, abyste v sobě našly odvahu a odhodlání nějakou tu erotickou masáž vyzkoušet. Dobrý masážní salon se postará o to, abyste svého rozhodnutí nelitovaly. A možná budete samy překvapeni, jak moc vás tento druh relaxace osloví a vy budete z masáže odcházet odpočaté, uvolněné a o pěkných pár let mladší. A my budeme jen a jen rádi, když nám pomůžete potvrdit, že erotické masáže všeho druhu jsou vhodné nejen pro muže.

 

2023.01.03 | Nina Albertová | přečteno: 30528x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: erotika masáže erotické masáže zážitky masážní salon

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Cizrna - proč jíst luštěniny?

Máme tady podzim a s přicházejícím chladem budeme víc pečovat o svojí vnitřní pohodu těla. Budeme potřebovat víc orga...
 
celý článek | Vendula Králová | 2012.12.18 | přečteno: 30061x

Kokosový olej

Pokud lze slova olej a zdravý použít v jedné větě, nejspíš bude řeč o oleji kokosovém. Oleji, který se skutečně z...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.02.06 | přečteno: 30131x

6 tipů, jak se přestěhovat bez námahy a vrásek na čele

Stěhování se během života nevyhne asi nikdo. Někteří jsou zkušení harcovníci, před jinými tento úkol stojí poprvé a nahá...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.06.14 | přečteno: 30194x

Když tma léčí

Světlo léčí - o tom už slyšel asi téměř každý. Stejně tak je známý fakt, že kam nechodí slunce, tam chodí lékař. Stač...
 
celý článek | Helena Dvořáková | 2014.02.28 | přečteno: 30077x
 

Portál pro ženy