newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Zvětšení prsou může být splněným snem

 
Zvětšení prsou může být splněným snem

Cesta k vytouženému tvaru i velikosti vašeho poprsí může vést i přes chirurgickou operaci zvětšení prsou.

Každá žena sní o perfektních prsech podle svého individuálního vkusu. Z tohoto důvodu nabývají ordinace plastické chirurgie na oblíbenosti a jsou čím dál tím více vyhledávány.

 

Kdy je na zvětšení prsou nejlepší doba?

Zvětšit prsa si může nechat každá žena kdykoliv v průběhu svého života. Motivů k touze po větším a bohatším poprsí bývá hned několik. Především nespokoojenost se svý vlastním tělem. Zvětšení poprsí pak může být prvním krokem k úspěšné a dnes tolik zdůrazňované sebelásce. Dalším důvodem může být deformace prsou a prsních dvorců v důsledku těhotenství a kojení. V takovém případě může vést opět zvětšení prsou k vyšší sebedůvěře a jistotě sama sebou. V případě, že žena touží po dalším dítěti je však samotnými odborníky doporučováno odložit operaci po posledním dítěti. Opětovné kojení a těhotenství může výsledek operace narušit. Neméně častým důvodem ke zvětšení prsou je nespokojenost partnera. Záleží potom samozřejmě na každé ženě, zda se chce kvůli partnerovi měnit, či zda je se svým dekoltem dostatečně spokojena.

Zvětšení prsou je dnes dostupné za přijatelné ceny i podmínky. Navíc většina klinik plastické chirurgie nabízí své služby na splátky. V takovém případě nemusí žena na svůj vysněný dekolt čekat několik let, než našetří požadovanou částku. Stačí jen dodržovat splátkový kalendář nastavený klinikou, často ve spolupráci s bankami, které takové úvěry poskytují.

 

Specifická prsa pro každou klientku

Zvětšení prsou je dnes v chirurgických klinikách nastaveno každé klientce na míru. V rámci osobní konzultace a za pomoci 3D projekce s vámi chirurg probere ideální velikost a tvar. Nemusíte se však bát, že by jste byla do něčeho nucena. V případě osobních konzultací se v první řadě bude hledět na vaše přání a představy. Může se ovšem stát, že vám odborník s přihlédnutím k vaší fyzické konstituci a stávajícím zdravotním problémům doporučí menší velikost implantátů než jste si přála. Zdravotní rizika spojená s nadměrně velkým poprsím by se totiž nemusela vyplatit.

Kvalita implantátu

Ptáte se, jak si vybrat kvalitní a tedy zdravotně nezávadné implantáty?

Nejjednodušší možností, jak se ujistit, že implantát , který vámi zvolená klinika nabízí, je zdravotně nezávadný, bude certifikát FDA. Ten uděluje Americký Ústav pro kontrolu potravin a léčiv (FDA), považovaný za nejpřísnější a nejvíce renomovaný kontrolní orgán v této oblasti. Před udělením certifikátu FDA jsou po výrobcích implantátů požadovány dlouholeté klinické studie, testi i chemické analýzy použitých materiálů. Evropské orgány pro takovou certifikaci jsou mnohem mírnější a bývají tedy považovány méně spolehlivé.chcete-li si tedy být jista, že vám klinika nabízí opravdu kvalitní implantát, certifikát FDA je velmi spolehlivým ukazatelem.

Studie prokázaly, že operace provedené s využitím s vysoce kvalitních implantátů mají také lepší výsledky z hlediska dlouhodobého účinku a případných zdravotních komplikací. Výběr takové kliniky, která vám nabídne kvalitní implantáty je tedy polovinou úspěchu. Můžete tak mimo jiné předejít zdravotním komplikacím a s nimi spojeným výdajům. Dalo by se říci, že díky dražším a kvalitnějším implantátům můžete dokonce i ušetřit.

Sníte také o bohatém dekoltu a dokonalém tvaru? Jaký by byl ten váš důvod rozhodnout se pro zvětšení prsou chirurgickou metodou? Podělte se s námi o své představy.

 

 

2021.04.04 | Nina Albertová | přečteno: 30178x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: krása žena poprsí prsa zvětšení prsou operace plastická chirurgie

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Mexická BOLA – krásný dárek pro klid budoucího miminka i maminky

Oznámil vám někdo z vašich blízkých, že čeká miminko? Nebo jste sama těhotná? Ať už chcete udělat radost sobě nebo někom...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.08.29 | přečteno: 30195x

Dobrodruh, který se zúčastnil Mistrovství světa v Adventure race

  Pavel Paloncý je sice šumperským rodákem, ale potkat ho "doma" je téměř nadlidský úkol. Neustále...
 
celý článek | Petra Hegedüšová | 2012.12.30 | přečteno: 30078x

Pohodlné a stylové dívčí šaty

V dospělosti je oblečení často skutečným mučením. Obvykle jsou to dámy, které často bezmocně stojí před šatníkem, a přes...
 
celý článek | Admin | 2023.10.02 | přečteno: 577x

Značkové levné kabelky – Bagparadise.cz

Koupit si dnes levnou kabelku v prvotřídní kvalitě není problém. Už tedy není důvod vynakládat přehnaný finanční...
 
celý článek | Admin | 2016.08.25 | přečteno: 30120x
 

Portál pro ženy