reklama 5 v magazínu pro ženy

Nepřehlédněte

Zumbou ku zdraví

 
celý článek | Petra Zápotočná | přečteno: 30218x 2018.08.04

Zimní radovánky a svátky jara v Alpách

 
celý článek | Admin | přečteno: 30071x 2015.02.21

PROČ POTŘEBUJEME VE SVÉM ŽIVOTĚ RITUÁLY?

 
celý článek | Tereza Nechvílová | přečteno: 30084x 2019.01.27

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Zazařte ve výprodejích! 15 krásných letních topů do 300 korun!

 
Zazařte ve výprodejích! 15 krásných letních topů do 300 korun!

Léto je již v plném proudu, alespoň tedy kalendářně. Souběžně s ním začaly v plném proudit také velké slevy a výprodeje v módních řetězcích. Dnešní článek je zaměřen na topy, které vás nebudou stát více než 300 korun.

 

Krása, půvab, rafinovanost a pohodlí? Jednoznačně krajka!

Krajka se drží na módním výsluní již druhý rokem a s největší pravděpodobností si své dominantní místo ještě nějaký čas udrží. Dokáže působit velmi křehce, ale zároveň i velmi rafinovaně, krajkové topy můžete nosit jen s rajcovně prosvítající podprsenkou, pro stydlíny, jako jsem já, je možné pod top obléci jen jednoduché tričko na ramínka, ideálně kontrastní barvy, které krajku zdůrazní a naopak skryje vaši podprsenku.
Já osobně krajkové topy v letních dnech nemůžu dostatečně vynachválit, chodím v nich často a ráda, jsou vzdušné, příjemné, pohodlné krásné a maximálně splňují požadavky na letní kousky.
 
 
Malý detail může být výhra

Následující kousky jsou střihově čisté a na první pohled v nich nepůsobí žádný rušivý prvek. Jsou něžné a lehké, a tedy jako stvořené pro parné letní dny. Šmrnc a punc zajímavosti a nedbalé elegance jim dávají dosazené drobné detaily, které dotvoří celkové vyznění topů. Nesmrtelné cvočky přidají panenské halence nádech rebelství, černá krajka zdůrazní dekolt a linii ramen.
 
Horký hit sezony - božský peplum!

Peplum. Zvláštní slovo. Šest písmenek, s nimiž nyní čarují návrháři po celém světě. Jedná se o volánek, který je umístěn v pase. Peplumový střih je mimořádně lichotivý k téměř všem druhům postav, neboť zdůrazňuje pas a zakrývá většinou problematické partie boků a zadečku. Peplum je umisťován na šaty, sukně, kabátky a samozřejmě také na topy. Topy jsou doplňovány krajkou, cvočky, síťkami, potisky, zkrátka čímkoliv. Peplum se prostě rozlehl na módním poli natolik, že prochází tolika inovacemi a modifikacemi, že jej dnes již dostaneme prakticky v jakékoli formě a vzoru.
Navíc jeho nošení je velice variabilní. Já sama mám doma několik peplumových topů, které ráda kombinuji s džínami či barevnými kalhotami, ale absolutně ze všeho nejvíc miluji kombinace peplumových topů a jednoduchých úzkých sukní. S jednou černou jednoduchou pouzdrovou sukní tak s několika peplumovými topy vytvoříte hned několik párty či společenských outfitů.

 
 
Nesmrtelný volán

Jako malá holčička jste ho nosila. Byl růžový a několikanásobný. V pubertě jste ho nosit přestala, protože byl trapný, přezdobený a moc konzumní na člověka takového smýšlení a rázu, jako jste byla vy. A pak najednou přichází ten moment, kdy zjistíte, že ten volán není zase tak špatný, a že na správném místě zdůrazňuje vaše křivky a na jiném místě je zase schopen skrýt nedostatky, z nichž máte mindráky od té puberty, kdy jste ho odmítala. Ano, volány a volánky se pravidelně vracejí na sukních, šatech, topech, šátcích, kabelkách, botách... jsou zkrátka všude a jsou mimořádně oblíbené. Sama jsem si prošla volánkovou revoltou a teď nestíhám na jejich efekty pět ódy!
 
Zajímavý střih nebo vtipný detail - každoroční píseň letního období

Nejsem zastáncem přezdobených kousků, ve kterých jeden vypadá jako vánoční stromeček, navíc, když je léto. Přesto nezanevírám na zajímavé působivé střihy a milé detaily. Úplně mě okouzlil žerzejový puntíkovaný top, který s vhodnými doplňky udělá velkou parádu. S džínovou vestou a otrhanými džínami budete za rebelku, s romantickou rozevlátou sukní za princeznu. Prostřední top jsem vybrala, protože je to solitér. Můžete k němu vzít obyčejné džínové kraťasy a máte o parádu postaráno. Jeho střih je natolik výrazný, že jej není již třeba doplňovat ničím dalším výrazným.Třetí top s pruhy v námořnické modři je zase letní klasikou. Námořnické pruhy budou, my nebudeme, skoro by se chtělo říci. Navíc zpracování tohoto topu s průhlednými rameny je neotřelé a nové a skýtá mnoho krásných kombinací.

 
 
Letní sezona ještě chvíli potrvá, a i když je to letos proměnlivé jako aprílové počasí, určitě se vyplatí si pořídit nějaké krásné nové kousky do šatníku. Jednak mohou svou barvičkou či střihem rozzářit váš šatník, a jednak mohou rozzářit vaši duši a náladu, když zrovna bude nehostinný bezsluníčkový zamračený den...


FOTO: Lucie Martináková; www.hm.com, www. www.bershka.com, www.tally-weijl.net, www.reserved.com, www.lindex.com
2013.06.29 | Lucie Martináková | přečteno: 30503x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: leto; topy; moda

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Všeléky v kuchyni

Je pozdě večer, bolí vás zub, lékárna má dávno zavřeno a návštěva zubní pohotovosti vás děsí i ve snech? Nezoufejte a...
 
celý článek | Mgr. Petra Králová | 2014.02.13 | přečteno: 30068x

Gastro club Mušlárna - vyrazte do Olomouce za nevšedním kulinářským zážitkem

Léto už sice skončilo, ale užít si atmosféru přímořské dovolené můžete i na podzim. A nemusíte kvůli tomu ani cestovat d...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2022.09.08 | přečteno: 30334x

Po dětech ještě krásnější

„Nejvzácnějším šperkem na krku ženy jsou ruce jejích dětí.“ „Nejkrásnějším a nejodvážnějším ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.07.08 | přečteno: 30166x

Jak vymalovat dětský pokoj

Chystáte se na výmalbu dětského pokojíčku pro miminko, pro děti předškolního věku nebo pro dospívající ratolest? Pomůžem...
 
celý článek | Lea Kubová | 2019.04.28 | přečteno: 30214x
 

Portál pro ženy