newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Super Den otců s IGRÁČKEM na zámku Loučeň

 
Super Den otců s IGRÁČKEM na zámku Loučeň

Den matek má i svůj protějšek, Den otců. Maminky již byly obdarovány kytičkou či jinou pozorností v květnu, tatínkům bude naděleno uznání a poděkováno stejným dílem. Nejpříhodnějším dárkem je určitě společně prožitý den. Pro všechny opravdové táty, taťuldy a tatínky připravila společnost EFKO, výrobce her a hraček, ve spolupráci se zámkem Loučeň na 15. června skutečně bohatý a hravý program. Tatínkové budou mít v tento den nejen volný vstup do zámeckého parku a na zámeckou prohlídku, ale pro první stovku příchozích tátů bude zdarma připraven i chmelový mok na posilněnou před soutěžními disciplínami v rámci pětiboje s IGRÁČKY. Nebude chybět ani pořádná porce sváteční zmrzliny. Za účast v soutěži si tatínkové pro své ratolesti vyslouží také SuperIGRÁČKA z limitované edice a diplom „Supertáta“. Součástí programu bude i sraz IGRÁČKŮ. Návštěvníci, kteří s sebou přinesou figurky IGRÁČKŮ, ať už původních nebo nových, mohou přispět k vytvoření rekordu v počtu jednotlivých figurek na jednom místě.

 

 

U příležitosti Dne otců společnost EFKO představí limitovanou edici SuperIGRÁČEK. Superhrdina nemusí vždy pocházet z planety Krypton a létat rychlostí stíhačky. Superhrdiny máme i mezi sebou, často nedoceněné, jejichž síla pochází z přirozeného poslání – být dobrý otec a kladný vzor. Vším, co je mu vlastní, zachraňuje, je-li potřeba, uvaří a v neposlední řadě i ránu vyčistí a rozbité koleno obváže. Je to prostě táta!

 

 

„Pro velký úspěch Dne otců z loňského roku se těšíme i letos na tatínky s jejich dětmi a celou rodinou na barokním zámku Loučeň,“ uvádí Miroslav Kotík, majitel společnosti EFKO. „Zde si tatínkové poměří své síly a super schopnosti v pětiboji ve společnosti legendárního IGRÁČKA, stálicí ve světě hraček. Aby kluci měli v kom vidět kladný vzor hrdiny a holčičky měly v kom vidět své prince, věříme, že budou tatínkové dostatečně hraví, a ukážou, že nejen na domácí půdě jsou za superhrdiny,“ dodává Miroslav Kotík.

 

Pro tatínky bude v tento sváteční den připraven vstup zdarma do celého areálu, pořádná porce zmrzliny a v neposlední řadě pivo pro první stovku příchozích tátů. Ostatní členové rodiny mohou táty pozvat k bloudění do největšího loučeňského bludiště, které je z dvoumetrových tisů, nebo se společně s nimi sklouznout na skluzavce v palisádovém bludišti, které je určeno nejen dětem, ale i dospělým. V zámeckém parku bude výhradně pro tatínky nachystán soutěžní pětiboj s IGRÁČKY, kde budou tátové soutěžit v čistě chlapských disciplínách jako kop na branku, hod polenem, běh s kočárkem a další. Každý soutěžící táta získá jednoho SuperIGRÁČKA z limitované edice, kterého speciálně pro tuto příležitost věnuje společnost EFKO. Během zábavného odpoledne budou moci všichni tátové poměřit své síly a být stejným superhrdinou, jakým je pro současnou mladou generaci Superman či Spiderman. Tátové zde budou sbírat body za splněné úkoly, za což je čeká po zásluze odměna.

 

 

Návštěvníci budou mít v rámci programu příležitost zapojit se do kuriózního pokusu o rekord největší koncentrace IGRÁČKŮ na jednom místě. Předpoklad pro úspěch je podmíněn tím, že si každý návštěvník s sebou přinese původní či novou figurku svého IGRÁČKA.

Více na www.efko.cz

2014.06.11 | Admin | přečteno: 30032x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Pozvánka na akci; zámek Loučeň

 
archiv

Nejzajímavější články

 

UŽ MÁTE CHYTROU DOMÁCNOST?

Internet se stal běžnou součástí našich domácností, stejně jako chytré telefony. Lidé se posunuli od dálkového ovládání ...
 
celý článek | Tereza Nechvílová | 2020.02.04 | přečteno: 30280x

Módní teplíčko pro vaše nohy

Něco nám právě šeptá, že je správný čas obout své nožky do tepla. Ano, jsou to teploty pod bodem mrazu, které vidíme ...
 
celý článek | Nikola Liduchová | 2015.12.08 | přečteno: 30065x

Seriál o grilování: 1. díl - Pro koho je ideální elektrický gril?

Léto se blíží mílovými kroky a s ním přichází i sezóna tolik oblíbeného grilování. Také už se nemůžete dočkat, a...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.04.28 | přečteno: 30106x

AKTIVNÍ UHLÍ – ZABÍRÁ NA VLASY, PLEŤ, ZUBY A NA CO DALŠÍHO?

Černé aktivní uhlí vyniká skvělými čisticími účinky, které oceníte při výrobě domácí pleťové masky či domácího mýdla. Ro...
 
celý článek | Kateřina Lulková | 2019.05.05 | přečteno: 30246x
 

Portál pro ženy