newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Stylová móda pro muže III.: Elegantní pánské kabáty pro skutečné gentlemany

 
Stylová móda pro muže III.: Elegantní pánské kabáty pro skutečné gentlemany

Nosíte podzimní a zimní kabát? Nejspíš ano, stejně jako většina žen. A co váš muž? Jistě se mnou budete souhlasit, že pánové v kabátu vypadají na první pohled jako gentlemani, kteří mají styl a šmrnc. Pánské kabáty by měly být součástí šatníku muže a alespoň občas vystřídat bundy. Elegance je totiž velmi žádaná.

 

Kvalitní pánský kabát, co skvěle padne

První dojem udělá na druhé vždy právě to, co máme na sobě, což je v chladných měsících vrchní vrstva oblečení. A udělat skutečně dobrý a seriózní dojem je někdy nutné, třeba na pracovní schůzce, ale i při výletu za kulturou. V tomto období nejlépe poslouží pánské podzimní kabáty v decentních tmavších barvách a klasickém střihu. Co se týče právě toho střihu, je důležitá kvalita jeho provedení. Pánský kabát má v první řadě zdůrazňovat mužovi přednosti, tedy především šíři ramen. Dále musí dobře sedět přes hrudník a břicho, aby nepřidával na objemu a nepůsobil neforemně. Dobře padnoucí kvalitní kabát sluší každému muži a rázem z něj vyčaruje elegána. A samozřejmě také zahřeje, to je hlavní důvod, proč jej nosit.

Slušivá elegance, co spolehlivě zahřeje

Jakmile teploty klesnou ještě o něco níže, před mrazem vašeho drahého spolehlivě ochrání pánské zimní kabáty. I tady jsou v módě spíše tmavé barvy jako černá, tmavě šedá nebo indigově modrá. Délka kabátu záleží na preferencích muže. Někteří mají raději dlouhé kabáty sahající po kolena nebo dokonce až téměř k zemi. Nejoblíbenější (a podle mého názoru i nejslušivější) jsou ale kabáty kratší, sahající pánům zhruba pod zadek až do půli stehen. Kvalita a perfektní střih by i tady měly být vždy samozřejmostí, jako je tomu u pánských kabátů na webu Envatnto.cz, kde jsou navíc k dostání za velmi pěkné ceny.

I na jaře je ještě potřeba teplý svršek

A co na jaře? Pánské jarní kabáty se vyznačují odlehčením nejen ve smyslu materiálu. Přichází na řadu světlejší barvy, které působí svěžeji a živěji. Také je to čas, kdy se dá nejlépe popustit uzda kreativitě, například co se týče zajímavých detailů a řešení kapes, límců, zipů nebo knoflíků. I v takovém kabátu bude muž pravým elegantním gentlemanem, za kterým se my ženy rády ohlédneme.

 

Přečtěte si také: Stylová móda pro muže II.: Pánské pletené svetry se s úspěchem vrací na módní výsluní

 

2016.11.07 | Martina Limbergová | přečteno: 30758x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda muži pánské kabáty zimní kabáty

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Kokosový olej - univerzální exotický pomocník

Exotický rostlinný olej, který snadno využijete v kuchyni i v koupelně! Má nespočet příznivých účinků, jednoduché pou...
 
celý článek | Adela Rychtáriková | 2016.06.20 | přečteno: 30032x

Jak začít sportovat a přitom se nezničit XI – co takhle zkusit závod

Mistrovství České republiky v silničním běhu Běchovice - Praha, (jinak nejstarší silniční závod v Evro...
 
celý článek | Eliška Anna Kubičková | 2014.10.08 | přečteno: 30296x

Domácí jahodová kosmetika pro krásu celého těla

Právě vrcholí jahodová sezóna. Šťavnaté červené plody nás lákají svou sladkou neodolatelnou vůní z regálů obchodů i...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.07.03 | přečteno: 30115x

Toužíte po výjimečné svatbě? Máme pro vás 5 tipů, jak na to!

Plánování svatby není nic snadného, vlastně je to docela fuška. Tím spíš, pokud si přejete něco skutečně jedinečného. St...
 
celý článek | Admin | 2016.09.28 | přečteno: 30336x
 

Portál pro ženy