newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Soutěž o balíček luxusní kadidlové kosmetiky Luban

 
Soutěž o balíček luxusní kadidlové kosmetiky Luban

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výherkyni Lence M.! Ostatním děkujeme za účast a budeme držet pěsti v dalších soutěžích.

 

Vůně kadidla je neodmyslitelně spjatá s Orientem. Chcete se přenést do čarovných exotických krajin i v pohodlí domova? Pak vyzkoušejte kadidlovou kosmetiku Luban. Čistě přírodní kosmetika s kadidlovým olejem prospěje vaší pleti i mysli.

Blahodárné účinky kadidla na lidskou psychiku jsou známé už nejméně celá staletí, proto se tradičně používá k vykuřování nebo při aromaterapii. Obzvlášť v orientálních zemích nechybí jeho vůně prakticky v žádné domácnosti. Ale to není jediné, co kadidlo umí. Díky svým blahodárným účinkům prospěje také pokožce těla i jemné pleti obličeje nebo rtů. Obsahuje mimo jiné i významné anti-aging látky, které kůži vyhlazují a vyživují. Díky svému čistě přírodnímu původu ji navíc nezatíží. Skvělých účinků kadidla si je vědoma i česká značka Luban, která vyvinula řadu bezvodé přírodní kosmetiky z kadidla a dalších blahodárných přírodních surovin. Můžete si tak dopřát péči v té nejlepší kvalitě a s okouzlující vůní Orientu.

Pleťový vyživující kadidlový olej

Základem vyživujícího oleje je přírodní kadidlový olej, kterému se v Ománu říká také přírodní kolagen. Působí totiž na obnovu kolagenových vláken a podporuje regeneraci kožních buněk. Doplňují jej makadamiový, mandlový a jojobový olej. Tyto oleje také podporují regeneraci a pleť hydratují. Účinky olejů doplňuje squalan a vzácné výtažky z mořských řas Antileukin a Kalparia. Díky této jedinečné kombinaci všech účinných látek dodává pleťový vyživující kadidlový olej pleti výživu a hydrataci, regeneruje ji, zlepšuje pružnost, vyrovnává barevný tón a redukuje tmavé skvrny. Skvěle také zklidňuje a hojí pokožku poškozenou slunečním zářením. Je vhodný pro všechny typy pleti.

Čistý kadidlový hydrolát

Hydroláty jsou skvělými pomocníky v péči o pleť. Dají se použít jako podklad pod pečující krém nebo olej, k dočištění pleti či k osvěžení obličeje. Čistý kadidlový hydrolát se hodí pro všechny typy pleti, včetně citlivé se sklonem k zarudnutí a svědění. Je totiž zcela bez alkoholu, parfémů a konzervačních látek. Pokožku tonizuje, regeneruje, zanechává ji jemnou a zářivou. Využijete jej ale třeba také k aromaterapii a dokonce i v kuchyni. Více se dočtete v článku Kadidlový hydrolát – proč by vám neměl doma chybět.

Kadidlové mýdlo

Ručně vyráběné mýdlo obsahuje vysoce kvalitní kadidlový olej. Jeho jemná struktura nevysušuje pokožku, má zvláčňující efekt a dobře pění. Kadidlové mýdlo vás svou vůní přenese do čarovného Ománu.

 

Vyhrajte balíček luxusní péče o pleť s kadidlem

Společně s e-shopem Luban jsme si pro vás připravili soutěž o balíček kadidlové kosmetiky obsahující 1x vyživující pleťový kadidlový olej 30 ml, čistý kadidlový hydrolát 100 ml a kadidlové mýdlo. Stačí zaslat odpověď na soutěžní otázku a počkat, zda budete mít štěstí při losování.

Soutěžní otázka:

Jak se nazývá nejkvalitnější a nejvzácnější druh kadidla?

a) Boswellia gold

b) Boswellia sacra

c) Boswellia Oman

 

Správnou odpověď najdete zde.

 

Svou odpověď posílejte na adresu soutez@portalprozeny.cz a to nejpozději do pátku 19.11.2021. Do předmětu zprávy napište "Luban". Přejeme hodně štěstí!

 

 

2021.10.29 | Martina Limbergová | přečteno: 30185x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž Luban kadidlo kadidlová kosmetika

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Spánek je nejlepší kamarád

Po čem většina dospělých jedinců touží? Vyspat se do růžova. Dostatek spánku máme spojen s dostatkem energie na celý den...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2015.04.29 | přečteno: 30199x

(Ne)známá a zajímavá fakta o Halloweenu

Jelikož letos si děti o Halloweenu nevyrazí po okolí ve strašidelných maskách a hrůzu nahánět mohou maximálně tak svými ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2020.10.26 | přečteno: 30279x

Žhavá novinka sezóny – noblesní parfém The Noble od Asombroso pro ženy a muže

Asombroso, oblíbená značka známého návrháře kubánského původu Osmanyho Laffity, přichází s novinkou sezóny. Je jí dlouho...
 
celý článek | Nina Albertová | 2023.10.02 | přečteno: 739x

Co na špatná játra

Játra jsou hlavním a nezastupitelným orgánem, který v lidském těle zajišťuje proces látkové výměny. Játra zajišť...
 
celý článek | Admin | 2014.11.13 | přečteno: 30490x
 

Portál pro ženy