newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Simulujte!

 
Simulujte!

Nemáme na mysli předstírání nemoci, ale návštěvu netradičního světa simulátorů, které vás přenesou tu do pilotního křesla Boeingu, tu ke kormidlu ponorky nebo kniplu stíhačky F16. Zdá se vám to jako zábava jen pro muže? Tak to vyzkoušejte a uvidíte, jak si to užijete třeba s partou kamarádek.

 

Jak jsem pilotovala Boeing

Neuvěřitelnou historku, která bude začínat těmito slovy, budete mít možnost vyprávět po návštěvě pražského simulátorového centra. V provozu je tu několik exkluzivních leteckých simulátorů, z nich právě Boeing je jeden z nejlákavějších. Precizní kopie pilotní kabiny se všemi ovládacími prvky a tlačítky vás možná zprvu vyděsí, ale k ruce vám bude profesionální instruktor, který bude sedět vedle vás na místě copilota. Budete si moci vyzkoušet startovat a přistávat na nejrůznějších světových letištích anebo třeba zachránit váš letoun strmě padající k zemi. Kdyby vám to náhodou nechtěl nikdo věřit, vezměte je s sebou – v kabině jsou i místa pro pasažéry vašeho letu.

Ponor za 3..2..1..

Centrum simulátorů se pyšní také jedním evropským a dost možná také světovým unikátem – funkčním simulátorem ponorky U-BOAT. Místnost skutečně realisticky předělaná na interiér ponorky s velícím můstkem s periskopem, ovládáním s kormidlem i možností ostřelovat nepřátelské cíle torpédy vás vtáhne do děje. Najdete nepřátele v rozlehlých hlubokých vodách a dokážete je zneškodnit? Ustojíte přetlak v kabině způsobující vnik vody do ponorky? Zábava pro celou rodinu zaručena.

Nesplést si F1 s F16

Obojí zde má totiž svůj trenažér, který si můžete vyzkoušet. F1 – formule 1, legendární závodní auta můžete otestovat při závodech s kamarádkou nebo třeba s  partnerem. K dispozici jsou 2 vozidla včetně pedálů a věrné kopie volantu formule. Celý závod k dokonalosti dotáhne velké plátno, na které se vám bude promítat trasa s okolními sceneriemi. F16 oproti tou patří do kategorie leteckých simulátorů a konkrétně se jedná o bojový letoun stíhačky. Málokdo si v životě vyzkouší let ve skutečné stíhačce a tento simulátor je určitě dostačující náhradou. Doporučujeme také jako super dárek k výročí nebo narozeninám vaší drahé polovičky! 

Máte chuť do toho jít? Vyberte si, který simulátor vás zaujal nejvíc a hurá do toho. Vstupenky včetně dárkového balení poukazů pořídíte na www.esennce.cz.

 

2015.11.18 | Nikol Mohoritová | přečteno: 30153x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: zážitky letecké simulátory

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Obrácený koláč s chutí a vůní jablek

Pátráte po receptu na nedělní dezert? Upečte jednoduchý, lehký a výtečný obrácený koláč s jablky. Je to snad už ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.02.27 | přečteno: 30411x

Oblékněte si luxusní blůzku nebo elegantní sako, které vám budou všichni závidět!

Blůzky a saka jsou nedílnou součástí dámského šatníku. Každá elegantní dáma nebo slečna se bez nich rozhodně neobejde. L...
 
celý článek | Lea Kubová | 2020.03.16 | přečteno: 30124x

Co si zítra uvařit?

Co bude zítra k obědu? Tak zní nejčastější otázka nejen dětí, ale i ostatních členů domácnosti. Možná si stále častěj...
 
celý článek | Admin | 2015.10.29 | přečteno: 30426x

Elektrická udírna, nebo raději klasická na dřevo?

Domácímu uzenému čerstvě vytaženému z udírny se to kupované ani zdaleka nevyrovná. Uzení je v Česku stále velmi oblíbené...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.05.25 | přečteno: 30524x
 

Portál pro ženy