newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jaké jsou trendy dámských plavek pro léto 2022?

 
Jaké jsou trendy dámských plavek pro léto 2022?

Léto je sice ještě daleko, ale přesto pomalu začíná ten správný čas poohlédnout se po nových plavkách. Proč už teď? Budete mít daleko lepší výběr modelů i velikostí, což pak s blížící se sezónou může být problém. Pojďme se společně podívat, jako jsou trendy plavky pro léto 2022.

 

 

Fashion trendy pro letošní sezónu se nesou hlavně ve znamení retro stylu a výjimkou nejsou ani dámské plavky. Do módy se vrací vysoký pas bikin, vintage potisk připomínající tapetu ze 70. a 80. let, lesklé plavky, kostičkovaný vzor nebo nařasená látka. Zazáříte v pestrých barvách, za dámu budete v černobílé klasice a hravost vašemu vzhledu dodají puntíky. Stačí si jen vybrat, co je vašemu vkusu nejbližší.

Jednodílné plavky nebo vysoký pas

Bikini patří už několik desítek let k plavkovým stálicím. I letos samozřejmě nechybí v nabídce, ale doplňují je i modely s výrazně zvýšeným pasem, které byly v oblibě v 70. letech minulého století. Takový střih lichotí i plnější postavě, protože schová bříško. Pokud pro vás není na prvním místě opálení, pak letos sáhněte po jednodílných plavkách. I ty se totiž vrací v plné síle. Jejich největší boom přišel v 80. a 90. letech s oblibou aerobiku a pak se na čas zase stáhly z povědomí, přednost jim dávali především sportovci. Letos však nejsou jen doménou velkých plavců, ale i módním hitem.

Gingham, vintage potisk nebo puntíky

Možná si vzpomenete na květované tapety, které pravděpodobně měli doma na zdech vaši rodiče nebo prarodiče, případně je znáte z filmů. Tak právě takové retro potisky ze 70. let vtrhli na módní mola i do světa plavek. A s nimi i ve stejné době velmi oblíbené orientální kašmírově vzory, neboli paisley, které se tehdy také používali na tapetách i v módě. Vrací se také klasický čtverečkovaný potisk zvaný vichy káro, anglicky gingham. A velkým hitem jsou i puntíky, malé nebo větší, jak jen je libo.

Pestré barvy, lesk nebo černobílá klasika

S barvami je to letos hodně pestré, vévodit budou především výrazné barvy jako jasně žlutá, mandarinkově oranžová nebo sytě růžová. Z módy ale nevychází ani klasika v podobě černobílé kombinace. A chybu neuděláte ani s lesklými plavkami.

Do léta sice ještě pár měsíců zbývá, ale jak se říká, kdo je připraven, není zaskočen. Inspirujte se našimi tipy a pořiďte si nové trendy plavky pro léto 2022.

 

2022.02.11 | Martina Limbergová | přečteno: 30043x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda trendy léto 2022 plavky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Znáte PidiDomy?

PidiDomy jsou levné, plně funkční ekologické domy pro mladé lidi a začínající rodiny. Propracovaný modulární systém u...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 30126x

Zásadní výhody seznamování online, které musíte využít ještě dnes

Pokud jste právě v situaci, že hledáte nového partnera, kamaráda, nebo třeba jen nějaký úlet, tak věřte, že seznamování ...
 
celý článek | Nina Albertová | 2020.04.21 | přečteno: 30131x

Jíte pravidelně?

Přiznám se, že před těhotenstvím jsem nějaké pravidelné jídlo vůbec neřešila, když jsem se zabrala do práce, tak se m...
 
celý článek | Meridene | 2014.08.21 | přečteno: 30017x

Přejete si mít krásné vlasy i v zimě? Naše tipy vám pomohou

Abyste měla zdravé a lesklé vlasy i v chladném počasí, které vlasy poškozuje, musíte se o ně starat. V našem článku jsme...
 
celý článek | Lea Kubová | 2019.12.08 | přečteno: 30076x
 

Portál pro ženy