newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Stříbrné náušnice pod stromečkem potěší každou ženu

 
Stříbrné náušnice pod stromečkem potěší každou ženu

Šperky k ženám patří od nepaměti a jejich obliba rozhodně neklesá. Ne každá žena nosí prsteny nebo řetízky, bez náušnic se ale obejde málokterá. Právě náušnice jsou skvělou volbou, jak udělat radost pod stromečkem své mamince, sestře, dceři nebo kamarádce. A jaké vybrat?

 

S krásnými náušnicemi do města, na večírek i za sportem

Spousta žen si nedokáže představit vyrazit ven bez ozdob v uších, připadaly by si téměř nahé. Vhodně zvolené náušnice totiž dokáží perfektně doladit a pozvednout každý outfit. Mezi nejoblíbenější patří stříbrné náušnice, které jsou cenově dostupné a na rozdíl od bižuterie vydrží krásné dlouho. Vybrat ty pravé pro konkrétní ženu není tak složité, jak by se mohlo zdát. Stačí se trochu rozpomenout, jaké náušnice na ní vidíte nejčastěji. A taky se řídit jejím stylem. Sportovkyně tělem i duší nejspíš volí náušnice minimalistické, které jí nepřekáží v jejích sportovních aktivitách. Žena, která se nejlépe cítí v rozevlátých sukních, pravděpodobně ocení delší visací náušnice vlnící se při chůzi stejně jako její oblečení. A pro královnu večírků se jistě hodí výrazné náušnice, které ohromí svým půvabem a leskem.

Stříbrné náušnice Nikola s bílými zirkonyStříbrné náušnice Kamila s bílými zirkony

Fantazii se při výběru meze nekladou

Nabídka náušnic je neuvěřitelně široká. Trendem jsou jak minimalistické geometrické tvary, tak i náušnice v ladných zaoblených křivkách. Velmi oblíbené jsou především náušnice se zirkony, které svými odlesky přitáhnou pozornost. I malé jednoduché stříbrné náušnice díky vsazenému kamenu vypadají elegantně a působivě. Záleží pak jen na vás, jestli dáte přednost jednomu většímu kamínku, nebo vyššímu množství těch malých, případně kombinaci obojího.

Stříbrné náušnice Natálie akvamarínové se zirkonyStříbrné náušnice Monika s bílými zirkony

Důležitým parametrem výběru je také způsob zapínání. Nejčastěji jsou k vidění náušnice na klasické zapínání. Náušnice se prostrčí ušní dírkou a vzadu se zajistí klapkou, která zabrání rozepnutí a ztrátě. Tento druh zapínání je asi nejoblíbenější, najdeme jej u většiny visacích náušnic i u těch, kde je očko s klapkou přiděláno přímo k ozdobě. Ještě větší bezpečnost proti ztrátě představuje náušnice na šroubek, kdy se pevná část se závitem po prostrčení uchem zajistí matičkou.

 

Rozhodli jste se obdarovat ženy ve svém okolí šperkem, který je potěší? Nemusíte se vydávat nikam do předvánočního šílenství v obchodních centrech. Krásné náušnice z kvalitního stříbra koupíte pohodlně a za dobrou cenu například v e-shopu www.klenotyeva.cz.

 

2018.11.25 | Martina Limbergová | přečteno: 30143x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: krása ženy stříbrné náušnice šperky tip na dáre Vánoce

 
archiv

Nejzajímavější články

 

KOUZLO PAMPELIŠKY: JE ZDARMA A OČISTÍ TĚLO OD JEDŮ

Pampelišku neboli smetánku lékařskou zná každý. Avšak kdo ví i to, že se dá každá část této rostliny využít? Pampeliška ...
 
celý článek | Kateřina Lulková | 2019.04.28 | přečteno: 30091x

Stává se z vás šedá myška? Únava, stres a spousta práce…

Jste samá práce a žádná zábava? Okolí vám neustále opakuje, jak vypadáte bledě, unaveně a celkově ve stresu? Přestává...
 
celý článek | Monika Holemá | 2013.05.07 | přečteno: 30099x

Svatohubertské slavnosti na zámku Loučeň

Oblíbené slavnosti, pořádané na počest svatého Huberta, patrona všech myslivců, letos připadly na 1. - 2. listopad 20...
 
celý článek | Admin | 2014.10.28 | přečteno: 30054x

Zvládnu co si zamanu

Kdy jindy než teď… Jak by řekli v „Na samotě u Lesa“: Chčije a chčije L tak proč si nezavzpomínat ...
 
celý článek | Andrea Sýkorová | 2013.04.06 | přečteno: 30065x
 

Portál pro ženy