newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Užijte si Vánoce na sněhu s celou rodinou

 
Užijte si Vánoce na sněhu s celou rodinou

Jsou vaším velkým přáním bílé Vánoce? Nevěříte, že se dočkáte? A přemýšleli jste někdy nad tím, jaké by to bylo strávit vánoční svátky jinde než doma v pohodlí vašeho obýváku? Že jste tento nápad vždy zavrhli kvůli dětem? Jste toho názoru, že to není nic pro malé ratolesti nebo že vy byste po návratu potřebovali další dovolenou na zotavení?

 

 

Pokud takto odsouváte vaše plány na dobu, až vám dítka odrostou, je to veliká škoda. Vánoce prožité v horském hotelu určeném právě pro rodiny s dětmi mohou být nezapomenutelným zážitkem pro vás všechny. A nemusíte přitom daleko. Jedním z takových středisek je SALAMANDRA Resort u našich východních sousedů. Díky své poloze na samém jihu Slovenska patří k těm nejzajímavějším střediskům, které v zimních měsících láká ke sportu i sněhovým radovánkám. Nadšencům lyžování a snowboardingu nabízí skutečně skvělé podmínky pro jejich vášeň. Pokud se však vy nebo vaše děti chystáte postavit na lyže poprvé, je tu sjezdovka pro začátečníky a samozřejmostí je lyžařská a snowboardová škola. Milovníci běžek také nepřijdou zkrátka – v okolí sjezdovek se nacházejí hned tři trasy, každá v délce kolem 4 km. Skicentrum je vybaveno vším, co je pro takové zařízení nezbytné – tedy půjčovnou vybavení a skiservisem, které jsou k dispozici přímo u lanovky. Pro děti je připraveno přírodní kluziště, vyřádit se ale mohou i při snowtubingu na uměle zasněžované dráze s efektními vlnami. Při příznivých podmínkách a dostatku přírodního sněhu se tu hosté rádi oddávají také vyhlídkové jízdě na sněžném skútru.

Pro každého něco

Hotel jako takový je především rájem pro rodiče a děti. Prostředí a vybavení pokojů i restaurace je uzpůsobené tak, aby ani těm nejmenším návštěvníkům nic nechybělo. Po dobu celého pobytu potěší vaše potomky svou přítomností maskot Salamandřík, a to třeba vyprávěním pohádek v dětském koutku nebo na venkovním hřišti. Potkají ho ale i na svahu, kde je bude podporovat v jejich lyžařském umu. Malí turisté si nového kamaráda vždy velmi rychle oblíbí a přiroste jim k srdci. V hotelové herně funguje v určeném čase animátorský program pod vedením profesionálů, takže je o vaše děti opravdu dobře postaráno i mimo sjezdovku. Po náročném dni také jistě ocení relax v dětském wellness centru s bazénem, skluzavkami, atrakcemi nebo třeba masáží určenou přímo pro školáky. Vy si určitě také rádi odpočinete v sauně nebo protáhnete tělo v hotelové tělocvičně, kterou můžete užívat zcela zdarma. Pro všechny hosty je k dispozici parkování a dostupnost wi-fi je již samozřejmostí. Nyní můžete navíc využít velmi zajímavých cenových zvýhodnění právě pro rodiny s malými dětmi. 

Splňte si sen a rezervujte si svůj vánoční, silvestrovský nebo novoroční pobyt již dnes. Poslední volné termíny jsou ještě k dispozici. Neváhejte! Právě teď je ten správný čas!

Nejen v zimě

Pokud ale nejste vyznavači zimních sportů, nevadí. V letních měsících na vás v Salamandra Resortu čeká množství cyklotras a naučných stezek. Nenechte si rovněž ujít návštěvu nedalekého města Banská Štiavnica a jeho okolí, které svou historickou hodnotou a hlavně tradicí těžby zlata patří zaslouženě na seznam památek UNESCO.

Chystáte rodinnou oslavu?

Když už jsme u léta, doby prázdnin a dovolených, určitě jste se mnohokrát přesvědčili, jak moc vaše zlatíčka milují řádění na skákacích hradech se skluzavkami nebo různých interiérových hřištích ve velkých dětských centrech a hernách. A tušili jste, že je možné si tyto atrakce nejen zakoupit, ale bez problémů i pronajmout například jako překvapení na oslavu narozenin? Zkuste to. Bude to netradiční dárek a hlavně skvělá letní zábava pro malé i větší děti.

 

Zpestřete si váš rodinný život. Vánoce jsou za dveřmi, co takhle darovat si takový aktivní odpočinek pod stromeček? Uvidíte, že nebudete litovat. Možností, jak si v zimě i v létě užít příjemné chvíle s vašimi nejbližšími, je zkrátka celá řada.

 

Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

 

2014.12.12 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30144x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Vánoce hory hotel pro rodiny s dětmi Salamandra Resort zábava atrakce

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Inspirujte se při zařizování krásného domova

Domov není jen místem, kde složíme hlavu, abychom si odpočali od všednodenních povinností. Je to místo, kde je nám ne...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.06.30 | přečteno: 30164x

Vánoční zvyky a tradice

Prosinec je tu a Vánoce se kvapem blíží! Když se řeknou Vánoce, tak si možná představíte krásně nazdobený stromeček, von...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2017.12.05 | přečteno: 30182x

Cenově výhodné bydlení v Ostravě

Vysoké ceny bytů jsou celorepublikovým problémem. Cenově výhodnější stále zůstávají starší byty, avšak větší zájem je...
 
celý článek | Admin | 2017.03.24 | přečteno: 30093x

Milujte se a čtěte!

Čtete rádi, ale jste nerozhodní a nevíte, kterou knihu si vybrat? Nevěnujete čtení tolik času, kolik byste si sami př...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.02.07 | přečteno: 30329x
 

Portál pro ženy