newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Respirátory FFP2 od GOOD MASK patří mezi nejkvalitnější na trhu

 
Respirátory FFP2 od GOOD MASK patří mezi nejkvalitnější na trhu

O koronaviru a onemocnění covid-19, stejně tak jako o nových mutacích, se dnes a denně objevují nové zprávy. Podložené i různé domněnky. Jistotou však zůstává, že jedním z nejdůležitějších způsobů ochrany je používání respirátoru.

 

Zajímavou aktualitou je zjištění, že svět už minimálně jednou pandemii koronaviru zažil. Konkrétně v roce 1890. Příznaky, včetně ztráty chuti a čichu, tehdy uváděla většina postižených. Podle zjištění epidemiologů se tzv. ruskou chřipku, jak se pandemie nazývala, v její počáteční fázi mezi lety 1889 a 1892 nakazilo až 60 % celosvětové populace a z 1,5 miliardy obyvatel Země zemřelo zhruba milion lidí.

Dnešní doba je sice globálnější, více a rychleji cestujeme, ale jsme se schopni se i účinněji bránit. Třeba i díky kvalitním FFP2 respirátorům. Ty jsou spolu s očkováním a zvýšenou hygienou nejdůležitější prevencí před nákazou covid-19, včetně nové aktuálně se šířící mutace omicron.

Ještě lepší respirátory

Účinek FFP2 respirátorů je daný jejich certifikací. Aby mohly nést toto označení, musí splňovat určitou míru ochrany před prachem, kapénkami, viry i bakteriemi. Přesto však některé chrání lépe díky své konstrukci, která lépe padne na obličej i díky tomu, že jsou bez ztráty účinnosti prodyšnější. Z tohoto důvodu se nebráníme jejich nošení i v situacích, kdy se rozhodujeme, jestli respirátor na obličeji ještě ponechat, nebo už ne. Právě takovými respirátory jsou respirátory od firmy GOOD MASK, které prodává Dialekarna.cz, v jejímž sortimentu najdete klasické bílé i barevné respirátory, ale též antigenní testy.

Proč se GOOD MASK respirátory považují za špičku?

V první řadě jde o české respirátory z českého materiálu. Nezkouší na nás marketing o vrstvách navíc pro zvýšení účinnosti, protože obecně účinnost respirátoru nepřidávají, naopak snižují jeho prodýchatelnost. GOOD MASK respirátory FFP2 mají dvě aktivní vrstvy a více než 95% účinnost. Lépe se pod nimi dýchá a hodí se tak i pro lidi s dýchacími potížemi, pro seniory a pro každého, kdo musí respirátor nosit celodenně. Bývají pomocí i pro pokožku, která kvůli vlhkosti pod jinými neprodyšnými respirátory trpí a způsobuje akné i další kožní problémy. Jde rovněž o respirátory pro evropskou a českou fyziognomii. Mnohým Čechům totiž čínské respirátory nesednou. Skvělé řešení nabízí GOOD MASK respirátory.

 

2022.01.31 | Nina Albertová | přečteno: 30104x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: zdraví nemocui covid-19 koronaviry pandemie respirátory antigenní testy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Koupání na vlastní zahradě? Proměňte letos sen ve skutečnost

Je únor a studené počasí venku tedy láká spíše schovat se do tepla svého domova a uvařit si hrnek horkého čaje. Pojďm...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.02.15 | přečteno: 30069x

Letní grilování: Menu z grilu 2.díl

Co si připravit k obědu o víkendu nebo ve volný letní den? Přece grilované dobroty! Mít na zahradě vlastní gril ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.06.28 | přečteno: 30175x

Jak vybrat barvu na vlasy

Kosmetický průmysl v současné době spolu s miniinvazivními zákroky plastické chirurgie a estetické dermatologie dokáže h...
 
celý článek | Nina Albertová | 2023.08.30 | přečteno: 685x

Soutěž o detektivní romány spisovatelky Markéty Harasimové

Soutěž již byla ukončena, děkujeme za účast. Purpurové doteky vyhrává Tamara W. a Poháry touhy Alžběta T., gratulujeme a...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.12.07 | přečteno: 30127x
 

Portál pro ženy