reklama 5 v magazínu pro ženy

Nepřehlédněte

Královna svatojánského kvítí

 
celý článek | Admin | přečteno: 30970x 2017.05.29

Kamarád taky rád

 
celý článek | Petra Hegedüšová | přečteno: 30972x 2013.02.18

5 potravin, které pozitivně mění naši náladu

 
celý článek | Jana Brandtlová | přečteno: 646x 2024.09.28

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Bez olivového oleje raději ani ránu, tak praví moderní kuchyně

 
Bez olivového oleje raději ani ránu, tak praví moderní kuchyně

Jen jediný den, při kterém nespotřebujeme kapku olivového oleje? To by byla přece věčná škoda, nedat šanci něčemu tak zdravému a současně chutnému. Vždyť takových jedinečných kombinací je na světě opravdu málo aneb co prospívá zdraví, chuťovým pohárkům vhod obvykle moc nepřijde. Naštěstí extra panenský olivový olej značky Chiavalon najdete na trhu v pěti různých variantách a můžete si tak vybrat tu nejlahodnější. Možná si také položte jednoduchou otázku – jaké pokrmy připravujete doma nejčastěji?

 

Čokoládová dobrota nebo delikatesa z mořských hlubin?

Na výběr přitom máte desítky různých jídel, od dezertů po hlavní chody, polévky nebo lehké saláty, jako stvořené pro nedělní odpoledne. Představme si například Chiavalon Ex Albis, který je pro majitele istrijských olivových hájů skutečnou pýchou. Prestižní průvodce Flos Olei jej totiž před jedenácti lety označil za čestného člena skupiny TOP 15 olivových olejů na světě. Grilované ryby, bílé maso, sýry nebo rizota a těstoviny – jednou jej zkusíte a už se bez něj při stolování snad ani nebudete umět obejít! Rajčata, šalvěj a čerstvě posekaný trávník, přesně tyto podmanivé vůně zde budou tvořit jeden celek…

Extra panenské olivové oleje Chiavalon ale nabízí ještě jedno trumfové eso, a sice zlatozelený a po rozmarýnu s mátou vonící Chiavalon Atilio. K čemu jej mimo jiné doporučuje pan Sandi Chiavalon, jehož příběh obletěl doslova celý svět a dostal Chorvatsko na mapu nejlepších destinací spojených s olivami? V kombinaci se steaky chybu rozhodně neuděláte, ale stejně tak dobře se spojí i s čokoládovými dezerty, takže na své si přijdou i opravdu mlsné jazýčky. Jen tak mimochodem, tady náš výčet rozhodně nekončí – značka Chiavalon uvádí na trh ještě trojici různých olivových olejů pod názvy Organic, Romano a Mlado, který je produkcí prvních tří dnů sklizně a ochutíte s ním na jedničku houby i různorodé pokrmy z červeného masa.

 

 

2019.10.19 | Admin | přečteno: 31099x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: kuchyně vaření olivový olej

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Facebook

Na setkání se svými přáteli se vždy těším a pokud se povede v předvánočním šílenství, považuji to za malý zázrak. Vši...
 
celý článek | Martina Kysilková | 2015.01.30 | přečteno: 30727x

Tatarský biftek

Jíte tatarák? Názory na něj se rozdělují lidi na dvě skupiny a občas se stává i předmětem sporů. Pro někoho totiž pře...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.01.17 | přečteno: 30876x

Tisíc a jedna rada, jak si usnadnit úklid v domácnosti

Známe to snad všichni. Vyhazujeme peníze za prostředky, které buď ani nečistí, nebo čištění s nimi zabere spoustu námahy...
 
celý článek | Hana Grmelová | 2019.05.10 | přečteno: 30703x

Jak vyléčit bolavá záda?

Bolest zad patří mezi jedny z nejčastějších onemocnění v populaci. Trpí jí těměř všichni, kdo dlouhodobě vykonávají seda...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2018.06.24 | přečteno: 31001x
 

Portál pro ženy