newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jaké jsou? Koukněte na nové legíny Nike sezóny 2013!

 
Jaké jsou? Koukněte na nové legíny Nike sezóny 2013!

Také si myslíte, že legíny musí být černé a jednoduché? Odložme stranou formálnost a nahlédněme pod pokličku nových avantgardních  modelů Nike legín pro sezónu 2013!

 
 
Legíny Nike Relay, Filament, Twisted, Pro

Určitě máte každá z vás v šatníku legíny, které ráda oblékáte a kombinujete je s dalším oblečením. A tak nebude od věci, když zmíníme pár novinek z letošní sezóny.

Ty z vás, které si rády doplní šatník o zajímavé kousky, určitě nadchnou nejedny legíny.

Společnost Nike totiž začátkem letošního roku vypustila na trh nové kolekce legín s originálními střihy a nevšedním designem.

Buďte při sportu vidět!


Originální legíny Nike RELAY můžete obléknout nejen na aktivní sporty, jako jsou běh a cyklistika, ale můžete si je rovněž obléknout také jako skvělý doplněk běžného oblečení. Revoluční systém střihu i materiálového provedení vám zaručí perfektní komfort.

 
Tříčtvrťáky Nike Relay Legíny Nike Relay

 

Filament a Twisted – běžecké legíny testované profesionály


V sérii filament najdete nejen tříčtvrteční, ale také dlouhé legíny a běžecké kraťasy. Tyto běžecké tříčťvrťáky se speciálním střihem, podporujícím každý váš pohyb, mají výrazně sportovní design, který krásně podtrhne siluetu.

Oproti tomu legíny Nike Twisted upoutají elegantním vzhledem a byly designéry navrženy v délce lehce pod kolena. Dominantní barevně odlišný pásek není jen jedinečnou ozdobou, ale také, díky jeho šířce, jsou legíny maximálně pohodlné.
 
 
Běžecké kalhoty Nike Filament Tříčtvrťáky Nike Twisted
 

Jsou to elasťáčky nebo funkční prádlo?


Elasťáky Nike Pro Core II Compression jsou ušité z vysoce pružné látky s lehce kompresním účinkem. Tyto všestranné legíny zpevňují svaly, regulují nárůst tělesné teploty a díky unikátní textilii jemně formují postavu. Můžete je obléknout jako svrchní vrstvu při oblíbených sportech, ale také v chladném počasí jako funkční vrstvu pod vaše další sportovní oblečení.
 
 
Legíny Nike Pro Core II Legíny Nike Pro Core II

 

Bonus navíc – na co všechno Nike myslí, když navrhuje legíny?


Společnost Nike všechny představované elasťáky šije z textilií tkaných speciální technologií, která zaručí efektivní odvod potu od pokožky. Když se při sportu zpotíte, systém Dri-FIT odvede vlhko od pokožky na povrch textilie, kde se rychle odpaří.

Jste zvědaví na další novinky z kolekce legín 2013? Podívejte se na stránky www.vseprosporty.cz.









 

2013.04.29 | Všeprosporty.cz | přečteno: 30240x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Nike; legíny; elasťáky; tříčtvrťáky; capri; trendy 2013; legíny Nike;

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Pohodlné a stylové dívčí šaty

V dospělosti je oblečení často skutečným mučením. Obvykle jsou to dámy, které často bezmocně stojí před šatníkem, a přes...
 
celý článek | Admin | 2023.10.02 | přečteno: 574x

Jak se stylově nalíčit ještě letos v létě

Je teplo a móda hýří barvami. Líčení ovšem také. Korálová, vodní tóny či zářivý bronz vnášejí svěží akcenty a správnou l...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2020.08.16 | přečteno: 30118x

Hoďte stydlivost za hlavu!

Muži neumějí číst myšlenky, to je fakt, se kterým se musíme my ženy smířit. A také se podle toho chovat. Ve vztahu i ...
 
celý článek | Lea Kubová | 2014.02.10 | přečteno: 30075x

4 důvody, proč vyrazit na dovolenou v obytném voze

Toužíte po nezapomenutelné dovolené? Udělejte své rodině radost a naplánujte jedinečnou cestu napříč zajímavými místy...
 
celý článek | Admin | 2016.03.31 | přečteno: 30119x
 

Portál pro ženy