newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Darujte pod stromeček krásu a zdraví

 
Darujte pod stromeček krásu a zdraví

Jestli patříte mezi ty, kteří letos nevědí, jaké dárky k Vánocům pořídit, zkuste místo tradičních zájezdů, šperků nebo technologických vymožeností trochu experimentovat, a vyjádřit svým dárkem, jak vám záleží na zdraví a pohodě vašich blízkých. Projděte si naše tipy, možná vám právě přijdou vhod.

 

Vouchery pro mladistvý vzhled

Jednou z oblíbených vánočních variant jsou různé dárkové vouchery. Ty nabízí i klinika Mediestetik. Zakoupit můžete vouchery v hodnotě 1 000, 5 000 a 10 000 Kč, teď navíc s 10% bonusem na ošetření. V nabídce jsou relaxační, hydratační, omlazující, zeštíhlující či jinak zkrášlovací metody, které ocení především ženy. V tomto případě se nemusíte bát, že by bylo hýčkání pod rukama špičkových profesionálů nevhodným dárkem. Na vaše přání klinika voucher vystaví s věnováním konkrétní osobě. Posledním hitem jsou hydratační metody  HydraFacial, ošetření přístrojem Mantis MR nebo Venus Viva. Tyto metody jsou vhodné i pro muže, kteří o sebe rádi pečují. Přehled procedur najdete na www.mediest.cz.

Q-Shake pro lepší funkci mozku i proti migrénám

Gastro dárky jsou stejně univerzální, jako dárkové poukazy. Ne nadarmo se říká, že jsme to, co jíme. A také pijeme. Zajímavým tipem je koktejl z quinoy, která má na naše tělo blahodárné účinky. Tato vysokohorská obilovina je zásobárnou vitaminů (hlavně skupiny B), všech důležitých minerálů, esenciálních aminokyselin, má antioxidační i protirakovinné účinky, prospívá ledvinám, srdci, trávení, pomáhá při migréně, cukrovce, působí jako tzv. brainfood, neboli výživa mozku. Perfect Q-Shake je unikátní v jejím nápojovém provedení, které je nejrychlejším i nejjednodušším způsobem, jak do sebe všechny účinné látky dostat. K dostání ve 4 různých příchutích na www.perfectproducts.cz.

Nákupte a vyhrajte

Pohodlného online nákupu můžete využít i na e-shopu Lekarna.cz, kde je na výběr obrovské množství doplňků za bezkonkurenční ceny. Volně dostupné léky, vitamíny, doplňky stravy, ale i zdravou výživu zde zakoupíte z pohodlí domova a za dopravu platíte pouze 29 Kč.

Originálním nápadem jsou třeba kvalitní zubní kartáčky Curaprox, nyní oblíbené trio kartáčků  3 za cenu 2, teď za 195,- Kč, micerální roztok od Biodermy dostanete v balení 500 ml za 359,- Kč a pokud zakoupíte rovnou 3 produkty od této značky, získáváte nejlevnější zdarma. Radost určitě uděláte i kvalitním extra panenským BIO kokosovým olejem v balení 200 ml za pouhých 79,- Kč.

Do18. prosince můžete zkusit štěstí ve vánoční akci Kapřík šupináč a získat jednu z 1 000 výher, kterou můžete také využít k obdarování svých blízkých. Více na www.lekarna.cz.

 

2016.12.09 | Admin | přečteno: 30199x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Vánoce dárky zdraví tipy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Mrkvové cukroví aneb pečení na poslední chvíli

Zlatá adventní neděle je tatam, Štědrý den se nezadržitelně blíží a vás teprve čeká ten pravý maraton vánočních přípr...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.12.20 | přečteno: 30440x

Pozvánka do vznešené Anglie, Pes Jejího Veličenstva

Corgi, malý veselý a mimořádně inteligentní pes. Také se mu říká „liščí“. Víte, že právě tihle krasavci t...
 
celý článek | Renata Petříčková | 2017.05.16 | přečteno: 30014x

Pomerančová kůže stresuje snad všechny ženy. Přitom stačí málo a nebude vás trápit ani celulitida ani psychika

Chůze, běh, tanec a mnoho jiných aktivit, díky nimž se zbavíte celulitidy, kil navíc nebo špatné nálady, je opravdu velk...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.10.22 | přečteno: 30079x

O bazénech s pozinkovanou konstrukcí s vnitřní fólií

Hledáte nejlepší bazén a stále nevíte, jaký vybrat? Chcete dobrý poměr cena / výkon? Zkuste se podívat na nadzemní ne...
 
celý článek | Admin | 2016.02.03 | přečteno: 30351x
 

Portál pro ženy