newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Dárek, který váš muž ocení

 
Dárek, který váš muž ocení

Každé z nás se občas stane, že přijde chvíle, kdy už si nevíme rady s výběrem dárku pro svého milovaného. Hodinky dostal už na Vánoce, opasků má také požehnaně a ponožky či trenky? Tím mu zas až takovou radost neuděláme. Co se ale každému muži hodí a z domu bez toho neodejde?

 

Není muže, co by neocenil kvalitní pánskou peněženku. V dnešní době to totiž vypovídá také o jeho vkusu, postavení a samotnému obsahu. Naštěstí si už každý přijde na své. Nabídka je opravdu široká, od různých barev, až po odlišné velikosti. Správný výběr se tedy může stát opravdovým oříškem. Na co se při něm zaměřit?

Na velikosti záleží

Velikost peněženky je jedním z nejdůležitějších parametrů při výběru. Měly bychom si promyslet, na co přesně muž peněženku využívá. Jestli v ní například nosí jen bankovky a pár vizitek, stačí peněženka menší bez mincovníku. Nebo jestli naopak ocení větší, kam se vlezou i fotky či karty.

Zapínání

Pánské peněženky se mohou lišit i stylem zapínání. Nejběžnější jsou peněženky zcela bez zapínání, anebo s přezkou. Záleží hlavně na tom, co vše je váš manžel/přítel zvyklý v peněžence nosit.

Barva

V neposlední řadě hraje velkou roli barva. Muži vsázejí převážně na klasické a decentní barvy, kterými jsou černá, hnědá či béžová. Zamyslete se tedy nad tím, zda váš muž ocení starou dobrou klasiku nebo je spíše extravagantní a dá přednost barevným a výraznějším peněženkám.

Vnitřní uspořádání

Je důležité se také zaměřit na vnitřní uspořádání. Jak už bylo řečeno, některé peněženky  jsou vyráběny pouze na bankovky, jiné zas mají spoustu kapsiček a přihrádek na vizitky, karty, fotky a jiné doklady. Je dobré tedy promyslet, k čemu všemu se bude peněženka využívat.

Styl

Zde záleží i na faktu, čím se váš muž živí. Manažerovi je nevhodné pořizovat sportovní  peněženku či peněženku s obrázky nebo potiskem. I v tomhle ohledu je široká škála možností a designů, ze kterých lze vybírat.

Kvalita a materiál

Pokud nechcete kupovat každé tři měsíce novou, je na místě zvažovat koupi opravdu kvalitní peněženky. Nejlepší volbou je v tomhle případě kůže. Pánské kožené peněženky jsou velmi odolné, neošoupají se a jen tak se nezničí.

Tip: V e-shopu www.penezenky-ahal.cz najdete široký výběr kvalitních peněženek a dalších doplňků pro vaše muže.

 

I když se to možná zdá jako věda, není to tak horké, jak to na první pohled vypadá. Muže zná nejlépe právě jeho žena. A také proto je jasné, že pro toho svého vyberete tu nejlepší peněženku právě vy!

 

 

2019.02.11 | Hana Grmelová | přečteno: 30181x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: dárek pro muže pánská peněženka rady a tipy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Čeká vás stěhování? Se stěhovací firmou to zvládnete bez starostí i levně

Stěhování je náročnou situací, která obvykle přináší mnoho starostí. Je potřeba vše dobře promyslet, nachystat a pečlivě...
 
celý článek | Lea Kubová | 2019.05.03 | přečteno: 30072x

Aromaterapie - dokonalý relax v pohodlí vašeho domova

Aromaterapie neznamená nic jiného než léčba pomocí vůní. Je to holistická metoda, která využívá vůně různých silic a ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.02.03 | přečteno: 30163x

Novinka v estetické medicíně: Do Česka dorazil přístroj, který vás omladí stejně jako plastická operace! A bez skalpelu!

Neinvazivní omlazující zákroky jsou u nás stále více populární. Nezaberou příliš času, nebolí a po jejich absolvování...
 
celý článek | Admin | 2016.07.18 | přečteno: 30147x

Žhavá novinka sezóny – noblesní parfém The Noble od Asombroso pro ženy a muže

Asombroso, oblíbená značka známého návrháře kubánského původu Osmanyho Laffity, přichází s novinkou sezóny. Je jí dlouho...
 
celý článek | Nina Albertová | 2023.10.02 | přečteno: 746x
 

Portál pro ženy