newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Bez čeho se neobejdu?

 
Bez čeho se neobejdu?

Při úklidu koupelny jsem se najednou pozastavila nad množstvím lahviček, tub a dalších propriet, které jsem sundávala z polic. Vážně tohle všechno potřebuju a používám? Pojďme se na to podívat, bez čeho už se neobejdu.

 

Kartáček na zuby, pasta a jedlá soda. Tyhle tři věci potřebuju každé ráno i večer, tedy jedlou sodu jen občas, když mi přijde, že mám zuby opravdu zažloutlé nebo na nich mám skvrny od kávy či čaje. Je to tip od jedné vlogerky.

Tužidlo a lak na vlasy, to také potřebuju, protože bez tužidla se mé vlasy kroutí jak neukáznění hadi a nea ne ze je zkrotit a bez laku na vlasy se moje ofina a krátké nedorostlé vlasy kroutí kolem obličeje a přivádí mě k šílenství, protože tvořený účes nevypadá, jak by měl.

Deodorant. Tak bez něj se dnes asi neobjede nikdo, ne? No, i když už se tady pár  mých kolegyň ve svých článcích zabývalo lidmi, kteří všechny kolem sebe obtěžují svým zápachem a neobtěžují se používáním deodorantu či aspoň mytím.

Toaletní voda či parfém. Bez toho se taky neobejdu. I když přiznám se, že občas vynechám. Některé tuhé deodoranty voní tak intenzivně, že není potřeba další vůně.

Hřeben a kartáč. Bez nich bych se taky neobešla. Hřeben na tvoření účesu a speciální kartáč na navazované vlasy, bez něj bych se totiž neučesala.

Krém na obličej a balzám na pusu. Také důležité věci, hydratace pokožky obličeje a rtů přes den i noc jsou také moc důležité.

Odličovač voděodolného make-upu. Zjistila jsem, že voděodolná řasenka se tolik nedrolí a nedělá binec v podobě miniaturního černého prachu kolem očí, ale to znamená používat i příslušné odličovadlo. Není nic horšího, než neodlíčené oči po ránu.

Holící strojek a gel na holení. Po x letech zkoušení všech možných novinek za levno i draho jsem si koupila v DM obyčejný pánský holicí strojek a jsem maximálně spokojená. Gel také kupuji levnější, a když dojde, tak sáhnu po sprchovém gelu, který taky plní svůj účel.

Šampon, kondicioner, sprchový gel, mycí gel na intimní partie a houba. Zase naprosto jasné věci.

Kondicioner u navazovaných vlasů je nutnost, protože se rády cuchají, šampon máme oblíbený celá rodina, sprchový gel si kupuju podle nálady. Někdy mám chuť na ovocnou vůni, někdy květinovou  a někdy spíš takovou úplně neurčitou. Momentálně mám nějaký úplně obyčejný z německého Kauflandu. Mycí gel na intimní partie je už dnes také samozřejmostí a nutnou výbavou žen. A houba? Já mám snad nejraději takové ty "růže" různých barev, které sprcháč hezky napění.

No, původně měl tohle být úplně kratičký článek a já se takhle rozepíšu. Jenže ono je těch věcí, bez nichž se neobejdu vážně spousta. A to jsem probrala vlastně jen koupelnu. Jak dlouhý by článek byl, kdybych se přesunula do ložnice k toaletnímu stolku? A jak jste na tom vy? Bez čeho se neobejdete?

 Image courtesy of yingyo at FreeDigitalPhotos.net

2014.09.26 | Meridene | přečteno: 30128x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: kosmetika péče o pokožku

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Netradiční Vánoce v exotice

Chcete zažít netradiční Vánoce v zahraničí? Chcete strávit vánoční svátky na pláži u moře?  Pokud i vy pa...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2017.10.26 | přečteno: 30269x

Nevěřte mýtům o vejcích. Jsou nejen chutná, ale hlavně zdravá

Není to tak dávno, kdy se vejce ocitla na „černé listině“ nezdravých potravin kvůli vysokému obsahu cholesterolu. Dnes u...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.09.15 | přečteno: 30073x

Posilte imunitu a prohřejte studené ruce i nohy – studená sprcha umí pomoci

Otužuj se, tvé tělo bude plné síly a zdraví. Také už jste tuto větu slyšeli od své babičky nebo od člověka, který se rád...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.11.17 | přečteno: 30116x

Tanec, zábava a fitness v jednom

Cvičení doma v obýváku je fajn. Pěkně v klidu, bez nutnosti někam jezdit. Občas ale stojí za to udělat výjimku a vyra...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2015.01.18 | přečteno: 30062x
 

Portál pro ženy