newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Bez čeho se neobejdu?

 
Bez čeho se neobejdu?

Při úklidu koupelny jsem se najednou pozastavila nad množstvím lahviček, tub a dalších propriet, které jsem sundávala z polic. Vážně tohle všechno potřebuju a používám? Pojďme se na to podívat, bez čeho už se neobejdu.

 

Kartáček na zuby, pasta a jedlá soda. Tyhle tři věci potřebuju každé ráno i večer, tedy jedlou sodu jen občas, když mi přijde, že mám zuby opravdu zažloutlé nebo na nich mám skvrny od kávy či čaje. Je to tip od jedné vlogerky.

Tužidlo a lak na vlasy, to také potřebuju, protože bez tužidla se mé vlasy kroutí jak neukáznění hadi a nea ne ze je zkrotit a bez laku na vlasy se moje ofina a krátké nedorostlé vlasy kroutí kolem obličeje a přivádí mě k šílenství, protože tvořený účes nevypadá, jak by měl.

Deodorant. Tak bez něj se dnes asi neobjede nikdo, ne? No, i když už se tady pár  mých kolegyň ve svých článcích zabývalo lidmi, kteří všechny kolem sebe obtěžují svým zápachem a neobtěžují se používáním deodorantu či aspoň mytím.

Toaletní voda či parfém. Bez toho se taky neobejdu. I když přiznám se, že občas vynechám. Některé tuhé deodoranty voní tak intenzivně, že není potřeba další vůně.

Hřeben a kartáč. Bez nich bych se taky neobešla. Hřeben na tvoření účesu a speciální kartáč na navazované vlasy, bez něj bych se totiž neučesala.

Krém na obličej a balzám na pusu. Také důležité věci, hydratace pokožky obličeje a rtů přes den i noc jsou také moc důležité.

Odličovač voděodolného make-upu. Zjistila jsem, že voděodolná řasenka se tolik nedrolí a nedělá binec v podobě miniaturního černého prachu kolem očí, ale to znamená používat i příslušné odličovadlo. Není nic horšího, než neodlíčené oči po ránu.

Holící strojek a gel na holení. Po x letech zkoušení všech možných novinek za levno i draho jsem si koupila v DM obyčejný pánský holicí strojek a jsem maximálně spokojená. Gel také kupuji levnější, a když dojde, tak sáhnu po sprchovém gelu, který taky plní svůj účel.

Šampon, kondicioner, sprchový gel, mycí gel na intimní partie a houba. Zase naprosto jasné věci.

Kondicioner u navazovaných vlasů je nutnost, protože se rády cuchají, šampon máme oblíbený celá rodina, sprchový gel si kupuju podle nálady. Někdy mám chuť na ovocnou vůni, někdy květinovou  a někdy spíš takovou úplně neurčitou. Momentálně mám nějaký úplně obyčejný z německého Kauflandu. Mycí gel na intimní partie je už dnes také samozřejmostí a nutnou výbavou žen. A houba? Já mám snad nejraději takové ty "růže" různých barev, které sprcháč hezky napění.

No, původně měl tohle být úplně kratičký článek a já se takhle rozepíšu. Jenže ono je těch věcí, bez nichž se neobejdu vážně spousta. A to jsem probrala vlastně jen koupelnu. Jak dlouhý by článek byl, kdybych se přesunula do ložnice k toaletnímu stolku? A jak jste na tom vy? Bez čeho se neobejdete?

 Image courtesy of yingyo at FreeDigitalPhotos.net

2014.09.26 | Meridene | přečteno: 30131x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: kosmetika péče o pokožku

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Nebraňte se rychlovkám

Většinou jsou to muži, kdo by si alespoň čas od času rádi dopřáli rychlou akci bez dlouhé předehry. Prostě šaty dolů ...
 
celý článek | Lea Kubová | 2014.03.03 | přečteno: 30163x

Kouzelná moc květin aneb jak je to s růžemi?

Květiny mají mnohem hlubší duchovní význam na lidskou duši, než se může na první pohled zdát. Podobně jako duchovní p...
 
celý článek | Renata Petříčková | 2017.05.30 | přečteno: 30091x

Zařiďte svému miminku báječnou postýlku. Na co dát pozor?

Základní výbava pro miminko do postýlky by měla být především pohodlná, bezpečná a zdravotně nezávadná. Zjistěte, jak by...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.07.29 | přečteno: 838x

William Sitwell: Dějiny jídla ve 100 receptech

Tak toto je kniha, která zaujme jak smělé a odvážné kuchařinky, tak i milovníky historie. Williamu Sitwellovi se toti...
 
celý článek | Admin | 2015.05.11 | přečteno: 30050x
 

Portál pro ženy