newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

6 tipů, jak zvětšit a zpevnit svá prsa

 
6 tipů, jak zvětšit a zpevnit svá prsa

Poprsí patří mezi hlavní rysy ženskosti. Bohatý dekolt zvyšuje sebevědomí a přitahuje mužské pohledy, o tom není pochyb. Ne každá žena ale dostane do vínku bujný hrudník. A ty ženy, které toto štěstí měly, zase může trápit změna tvaru a pevnosti jejich chlouby v průběhu života. Máte malá nebo povadlá prsa a trápí vás to? Existují řešení, která vám pomohou.

 

 

Velikost prsou je jednou z věcí, kterou řeší už holky v pubertě. A v tomto období také často vznikají první komplexy, které pak stojí za nízkým sebevědomím majitelek „áček“. Stačí pár vtípků o lentilkách nebo přistávací dráze místo hrudníku a je zaděláno někdy i na celoživotní trápení, kdy ženy vidí jediný únik ve zvětšení prsou. Velká prsa od přírody se proto mohou zdát výhrou, jenže zase přicházejí období, kdy se jejich proporce mohou výrazně změnit, například po těhotenství, po kojení nebo později, když nastane klimakterium. Není ale třeba sklopit hlavu a zahalovat se do volného oblečení. Máme pro vás několik tipů, jak mít krásné poprsí.

1. Spodní prádlo

Velkou službu udělá vhodně zvolené spodní prádlo. Správná velikost podprsenky a její typ dokáží skoro až zázraky. Menší prsa budou v dobře padnoucí push-up podprsence vypadat plnější, povislá ňadra zase získají hezký tvar díky opoře v kosticích a decentně vycpaných košíčcích. Správně vybrané spodní prádlo je základem, není ale bohužel řešením ve chvílích, kdy jej chceme nebo musíme odložit.

 

2. Cvičení

Prsní tkáně tvoří mimo jiné i svalová hmota, kterou můžete posílit a také trochu zvětšit cvičením. Ideálními cviky ke zpevnění poprsí jsou kliky.  

3. Masáž

Masírování oblasti prsou vede k lepšímu prokrvení a uvolňování hormonů, které stojí za jejich růstem. Můžete použít krémy a gely přímo určené pro podporu bujného dekoltu, nebo prostě sáhnout po svém oblíbeném krému či olejíčku. Důležitá je pravidelnost.

4. Strava

Základem pro zdravé a pevné tělo je vyvážená strava s dostatkem vitamínů, minerálů a stopových prvků. A velmi potřebné jsou i tuky, tedy ty zdravé – nenasycené mastné kyseliny. Získáte je třeba z lososa, avokáda nebo oříšků. Ostatně prsa jsou tvořena především tukovou tkání, takže jim tato složka potravy prospěje.

 

5. Doplňky stravy

Pokud nezvládáte dát tělu vše v takové míře, jakou potřebuje, pomohou vám doplňky stravy. Ty určené pro podporu růstu poprsí jsou namíchány z ingrediencí, které nejvíce potřebuje právě tkáň v této oblasti. Dejte si ale při výběru pozor na nekvalitní a neúčinné produkty, za které zbytečně vyhodíte peníze. Přečtěte si recenze před koupí a dejte spíš na zkušenosti ostatních než líbivé reklamy.

6. Plastická operace

Nechat si prsa zvětšit nebo upravit pomocí plastických chirurgů by měla být až ta poslední varianta. Sice získáte trvalý výsledek, ale nestojí to zrovna málo peněz a hlavně existují určitá rizika plastiky prsou, která nejsou zanedbatelná. Může jít o nepovedený tvar, špatné hojení i komplikace vážně ohrožující zdraví. Pokud se přesto rozhodnete pro toto řešení, obraťte se na kliniku, kde mají s těmito operacemi velké zkušenosti.

 

2019.09.10 | Martina Limbergová | přečteno: 30264x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: ženy sebevědomí poprsí zvětšení prsou rady a tipy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Osvěžovač vzduchu: víte jak vybrat ten správný?

K modernímu bydlení neodmyslitelně patří příjemná vůně. Vonné difuzéry, svíčky, spreje – víte, jak tyto osvěžovače správ...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.08.09 | přečteno: 30074x

Popelka špalda vás sveze na biovlně

Bio vládne modernímu životnímu stylu. Nejen proto, že je to trendy, ale jednoduše protože si více pochutnáte, budete ...
 
celý článek | Admin | 2013.11.19 | přečteno: 30033x

Znáte top sexuální polohy pro ženský orgasmus a další inspiraci pro skvělé sexuální zážitky?

Asi tušíte, že ženy dosahují během sexu vyvrcholení méně často než muži. Věděli jste, že dokonce každá 10. žena nezažije...
 
celý článek | Nina Albertová | 2022.10.27 | přečteno: 30994x

Máte rádi výzvy? Máme pro vás tři saunové!

V poslední době jako by se s nejrůznějšími výzvami roztrhl pytel. My dali dohromady hned tři, které souvisí se saunov...
 
celý článek | Admin | 2015.09.30 | přečteno: 30166x
 

Portál pro ženy