newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Žár letních lásek

 
Žár letních lásek

Se začátkem léta je neodmyslitelně spjatá i doba dovolených a s nimi zase krása, ale také nebezpečí letních lásek.

 

 

Určitě se už nemůžete dočkat, až zabalíte kufry a necháte se unést za hranice všedních dnů. Všechny starosti necháte doma a budete si jen užívat. S kamarádkou, která jede s vámi, protože vám právě nedávno skončil nepovedený vztah. Právě toto je ta nejlepší kombinace k prožití letní lásky s cizincem.

Jistě nebude trvat dlouho, než vás začne obletovat některý z místních krasavců. Lichotí vám to, když si všimnete jeho pozornosti. Pohledy očí a nenápadné úsměvy brzy vystřídá neskrývané flirtování a za den nebo dva se už spolu procházíte po pláži a držíte se za ruce. Přece proč ztrácet čas, když je dovolená tak krátká? Ten kouzelný cizinec je tak úžasný. Jeho exotický vzhled a galantní chování působí jako afrodiziakum. Ví přesně, co má v kterou chvíli říct, aby vás to vzalo za srdce. Nešetří lichotkami, jako většina českých mužů, a je tolik romantický. Při západu slunce vám šeptá do ucha, že krásnější ženu v životě neviděl, a že vám patří celé jeho srdce. To se přece tak dobře poslouchá.

Proč se tomu bránit a neužít si trochu rozmazlování. Dobře si ale rozmyslete, jestli to ovšem dokážete brát jen jako krátkodobý flirt. Jste si jistá, že vám zbudou pouze pěkné vzpomínky, až odjedete, a nebudete svého dobrodružství litovat? Pokud si jistá jste, tak směle do toho. Jen nikdy nezapomínejte na ochranu, až podlehnete. I když jste právě v romantickém okouzlení, myslete na své zdraví.

Pozor ale také na zlomené srdce. Je totiž snadné se zamilovat, snadnější než se zdá. Když se vám ve velké míře dostává všeho, co jste doma postrádaly, ztratíte lehce hlavu. Navíc on přece také říká, že se poprvé v životě bláznivě zamiloval. Jeho oříškově hnědé oči, hledící upřeně do těch vašich, by zajisté nedokázaly lhát. Ani se nenadějete a jste přesvědčená, že právě on je ten pravý, se kterým byste byla šťastná až do konce života.

Nechci tvrdit, že jsou všichni lháři, určitě existují případy, kdy se z takového flirtu skutečně vyvinula láska, která přetrvala. Ale jsou to jen ojedinělé vyjímky. Valná většina těchto lásek končí v den vašeho odjezdu zpátky domů. Alespoň pro vašeho cizince. Přijede další turnus a v něm opět flirtu chtivé turistky, kterým bude na pláži vykládat, že jsou první opravdovou láskou jeho života.

Až přijedete domů, nejspíš o něm už neuslyšíte. Je ale také možné, že si s vámi dál bude psát a udržovat váš vztah. Bohužel ani to ale nebývá z čisté lásky, ale z vypočítavosti. Pro něj jste totiž otevřená cesta do bohaté Evropy, šance dostat se na lepší místo a sponzora do začátku.

Dovolenková poblouznění vám můžou přinést krásné zážitky, na které s nostalgií budete vzpomínat ještě za spoustu let. Aby to tak ale bylo, je potřeba nenechat rozhodovat jen srdce. Rozum vám jistě bude napovídat, ať jste opatrná. Je dobré ho poslechnout a řídit se jeho radami.

 

Foto: http://www.freedigitalphotos.net/

 

2013.07.06 | Martina Limbergová | přečteno: 30019x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: vztahy dovolená

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Zkraťte si čekání na dovolenou

Letní dovolená je sice ještě v nedohlednu, ale vy už netrpělivě stříháte metr a nemůžete se dočkat? Zkraťte si č...
 
celý článek | Nikol Mohoritová | 2015.04.07 | přečteno: 30105x

Kamarádka sušička

  Slunce jedině tak v duši, uplakané dny, vlhko, plný sušák stále „živého“ prádla a rostoucí hro...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.09.22 | přečteno: 30165x

Vánoční šílenství

Vánoční přípravy u mě tradičně prochází několika fázemi. Fáze první: Ta přichází už o vánocích stávajících &ndash...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2013.11.30 | přečteno: 30026x

Jak se hledá jaro

Ještě nemáte plány na nadcházející víkend? Máme pro vás bezvadný tip! Vezměte rodinu nebo partu kamarádů, připojte se...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.04.05 | přečteno: 30249x
 

Portál pro ženy