newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vánoční soutěž o poukaz na nákup originálních mechových obrazů a dřevěných dekorací

 
Vánoční soutěž o poukaz na nákup originálních mechových obrazů a dřevěných dekorací

Soutěž už skončila. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům Haně V., Monice P. a Radce Z.!

 

Chcete si svůj domov vyzdobit originální dekorací? Nebo hledáte dárek pro své blízké, který se jim zaručeně bude líbit? Pak si prohlédněte nabídku dřevěných dárků a mechových obrazů na stránkách gabrielaart.cz. Nyní můžete vyhrát poukaz na nákup v hodnotě 600 Kč, se kterým bude nakupování ještě větší radost.

Mechová dekorace oživí každý prostor

Mechové obrazy si získávají čím dál větší popularitu. A při pohledu na ně je hned jasné, proč tomu tak je. Jsou originální dekorací, která je pokaždé trochu jiná. Vždy ale působí svěže a příjemně. Přináší do interiéru kousek přírody a navozují pocit pohody. Zároveň nevyžadují prakticky žádnou péči a vydrží stejně krásné celá léta. Jak jednoduše se o ně starat, si přečtěte v článku Mechové obrazy. Vybírat můžete z větších obrazů, které budou dominantou třeba obývacího pokoje, i z menších obrázků do jakéhokoliv prostoru vašeho interiéru. Krásně oživujícím a originálním prvkem jsou i mechové hodiny.

Dřevěné vyřezávané dekorace

Není-li mechový obraz tím pravým, pak si prohlédněte dřevěné vyřezávané obrazy. Unikátním doplňkem bude třeba vyřezávaný strom života, který přitáhne pozornost, ale zároveň působí jemně a vzdušně. Jako designová lampa s intimním osvětlením pak poslouží vyřezávaný LED obraz. A i v této kategorii najdete nástěnné hodiny, třeba s motivem novomanželů, které jsou perfektním dárkem ke svatbě.

Originální dárky pro každou příležitost

Hledáte něco zajímavého, co by udělalo radost někomu k narozeninám, k Vánocům, k výročí nebo ke svatbě? V e-shopu gabrielaart.cz najdete menší i hodnotnější dárky, které jistě potěší. Kromě zmiňovaných obrazů a hodin jsou to například krásné vyřezávané dárkové krabice na víno nebo obálky na peníze, dárkové krabičky i dřevěné zápisníky. Na vše si navíc můžete nechat vygravírovat text podle svého přání. Díky tomu bude váš dárek opravdu originální a maximálně osobní.

Vyhrajte poukaz na nákup

Pro tři soutěžící máme poukaz v hodnotě 600 Kč na nákup v e-shopu gabrielaart.cz. Jak jej můžete vyhrát? Stačí zaslat správnou odpověď a mít štěstí při losování.

Soutěžní otázka:

Vyrábí se mechové obrazy ze skutečného přírodního mechu?

Nápovědu najdete tady.

Svou odpověď pošlete nejpozději do pátku 23.12. 2022 na e-mail soutez@portalprozeny.cz a do předmětu zprávy napište „mech“. Vylosované výherce kontaktujeme odpovědí na jejich e-mail. Přejeme hodně štěstí!

 

2022.12.10 | Martina Limbergová | přečteno: 30300x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž dárkový poukaz mechové obrazy dřevěné dárky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vneste do svého sexuálního života nový vítr – vyzkoušejte anální sex!

Většina partnerů se po nějakém čase dostane do fáze, kdy se jejich sexuální život stane tak trochu rutinou. Máte také už...
 
celý článek | Lea Kubová | 2019.03.14 | přečteno: 30117x

Jak oživit interiér snadno a rychle? Pořiďte si moderní kusový koberec

Při výběru podlahové krytiny dává mnoho lidí přednost snadno udržovatelným materiálům, jako jsou PVC, vinyl, linoleum ne...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.10.20 | přečteno: 30022x

Tipy na poškozené vlasy z kadeřnictví Klier – salónní ošetření Premiére a řada Résistance

Chybí vašim vlasům lesk, jsou oslabené, lámavé, hrubé a mají roztřepené konečky? Pak máte možná poškozené vlasy. Péče o ...
 
celý článek | Nina Albertová | 2024.04.16 | přečteno: 112x

Ivana (49 let): Chtěla bych opustit manžela, ale bojím se, že si něco udělá

Jsem vdaná téměř 30 let a za manžela mám žárlivce a manipulátora. Ve svém životě se už jenom trápím, ale nemohu naj...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.05.13 | přečteno: 30207x
 

Portál pro ženy