newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Sportujte i v zimě s funkčním oblečením pro dámy!

 
Sportujte i v zimě s funkčním oblečením pro dámy!

 

Zima už sice klepe na dveře, ale to není důvod k tomu, abychom se my ženy vzdávaly našich sportovních aktivit. Naopak! Se správnou výbavou se nemusíme bát vyjít či vyběhnout do přírody za jakéhokoliv počasí.

 

 

Zřejmě mi dáte za pravdu, že udržet se v dobré kondici i přes zimu není vůbec jednoduché. Nástrahy, které mohou naše pohybové zvyklosti překazit, číhají opravdu všude. Nedostatek slunečních paprsků nám nedodává potřebnou energii, ze všech stran na nás útočí všemožné bacily a k nicnedělání nás láká i množství vánočních dobrot v podobě cukroví a těžších jídel. Jako správnou ženu nás ale může zvednout ze židle moderní a pohodlné funkční oblečení, v kterém nám bude každý pohyb neuvěřitelně slušet.    

Ženy sobě

Kvalitní funkční prádlo a oblečení norské módní značky Kari Traa je zaměřené na sportovní a fitness módu pro moderní ženu. Jak už sám název napovídá, vyvinula ho dáma, která ostatně sama nejlépe zná potřeby a přání něžného pohlaví. Z jednotlivých kolekcí oblečení, prádla a doplňků si vybere opravdu každá žena, která vyznává sportovní eleganci a ráda se pohodlně obléká. Jedinečný je nejen materiál, ale i design tohoto oblečení, který vyniká zajímavými vzory a pestrobarevnými kombinacemi. Samozřejmostí je sladění doplňků ve stejném stylu, díky kterému budete pro své okolí naprosto nepřehlédnutelná.

                    

Zahřeje i ty nejnáročnější

Do sychravého počasí, jaké panuje právě v těchto přechodových dnech, by se asi málokomu chtělo vyběhnout jen v obyčejných legínách a tričku. Právě nyní víc než kdy jindy oceníte teplé funkční prádlo, které zahřeje i ty nejnáchylnější jedince. Právě pro zimomřivé dámy je speciálně určená kolekce ze 100% ultra jemné merino vlny. Tento materiál vyniká vedle měkkosti a pohodlí zejména svou prodyšností a přirozenou odolností vůči pachům. V oblasti podpaždí je navíc použita tenčí vrstva, díky čemuž se rychleji uvolňuje přebytečné teplo a usnadňuje se termoregulace těla.

 

                           

Pro sport i do města

Pokud máte v oblibě klidnější pohyb v přírodě a dáváte přednost spíše procházkám po horách než lyžování, jistě si vyberete z kvalitních a pohodlných mikin, svetrů a bund. Chystáte-li se na vánoční trhy nebo další předvánoční akce konané ve městech, bude vám slušet šikovně řešený zateplený kabátek 3 v 1, který se stal letošním bestsellerem. Nejen že zahřeje, ale svou nepromokavou vrchní vrstvou si poradí i se změnami počasí. Sluší opravdu každé ženské postavě, protože díky jeho dokonalému střihu dokážete vy sama podtrhnout své přednosti i skrýt případné nedokonalosti. Navíc má velké množství menších i větších kapes a nechybí mu ani potřebná kapuce. K dostání je hned v několika velmi trendových odstínech. Který se líbí vám?   

 

 

 

2015.12.16 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30613x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: dámské funkční oblečení

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Mateřství aneb patent na rozum

Vždycky jsem nesnášela povýšené řeči kamarádek maminek typu: „To pochopíš, až budeš mít děti“, nebo &bdqu...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2013.06.24 | přečteno: 30021x

Staročeské máje - oslava jara, lásky a mládí

Slavnost Staročeských májů je překrásnou tradicí, která na venkově stále přetrvává, a lidé se na ni těší celý rok. V ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.05.15 | přečteno: 30705x

Pár zábavných aktivit, které můžete provozovat v houpací síti

Primární vlastnost houpací sítě je samozřejmě to, že vytváří ideální prostor pro odpočinek a relaxaci. Jenže to může být...
 
celý článek | Lea Kubová | 2024.03.04 | přečteno: 206x

Lék na unavený podzim

Září je obvykle měsícem , v němž překypujeme energií nabytou během letních měsíců. Často jsme přesvědčeni, že máme sí...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2014.10.19 | přečteno: 30047x
 

Portál pro ženy