newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Teplé outfity pro první chladné dny

 
Teplé outfity pro první chladné dny

Ah, ty první chladné dny. Vzduch voní skořicí a pomeranči, listí mění barvu a k tomu ten pocit, kdy konečně můžete nasadit svůj oblíbený svetr. Ale jak udržet svůj styl, aniž byste obětovala teplo a pohodlí? Nemějte strach, máme pro vás inspirující řešení. Ponořme se do elegantních a teplých outfitů na podzim od TATUUM.

 

Klasické a univerzální: svetry od TATUUM

Pokud jde o teplo a styl, svetry jsou nepostradatelné. Stojí za to investovat do několika klasických modelů, které budou vypadat dobře jak v casual, tak i v elegantních outfitech. TATUUM nabízí širokou škálu dámských svetrů, které nejsou jen teplé, ale také velmi stylové.

Nemůžete se rozhodnout? Zde je celá kolekce dámských svetrů

Svetr s límečkem

Svetr s límečkem je klasika, která nikdy nevyjde z módy. Můžete ho nosit jak s džínami a teniskami, tak s elegantní sukní a podpatky. Vyberte svetr v neutrální barvě, jako je šedá nebo béžová, abyste ho snadno kombinovala s ostatním oblečením.

Oversize svetr

Oversize svetr je jedním z nejmodernějších kousků v poslední době. Jeho volný střih zajišťuje, že je nesmírně pohodlný, zatímco stále vypadá skvěle. Můžete ho nosit například s těsnými legínami a botami na podpatku pro vytvoření kontrastu. Vyberte si ideální svetr pro sebe na stránce: https://www.tatuum.com/cs/zena/obleceni/damske-svetry

Teplé kalhoty a sukně: Jak je kombinovat?

Džíny ve stylu mom fit

Džíny ve stylu mom fit jsou nejen pohodlné, ale také velmi moderní, když je spojíte s oversize svetrem nebo elegantním sáčkem.

Sukně midi

Dlouhé sukně se vrací do módy a nyní dominují na molech. Při stylizaci sukně midi si pamatujte, že jejím nejlepším přítelem je svetr nebo košile zastrčená dovnitř. To dodá vaší siluetě proporce a zdůrazní pas.

Doplňky a ozdoby: poslední nádech

Když skládáte teplé outfity pro první chladné dny, nezapomeňte na doplňky. Čepice v barvě sladěné se svetrem, elegantní rukavice nebo šála mohou udělat zázraky.

Toque Hat

Pokud chcete přidat svému outfitu moderní vzhled, vyberte toque hat. Tento neobvyklý doplněk nejen zahřeje vaši hlavu, ale také vás promění v módní ikonu na podzimní dny.

Shrnutí

Podzim není jen časem krásných scenérií a útulných večerů, ale také příležitostí k experimentování s módou. Díky kolekci od TATUUM si můžete užívat pohodlí a tepla, aniž byste obětovala jedinečný styl. Objevte jejich bohatou nabídku a připravte se na nadcházející chladné dny s elegancí a grácií.

 

 

2023.08.26 | Nina Albertová | přečteno: 726x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda oblečení podzim svetry

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Reflexní vesta může vašemu dítěti zachránit život

Počasí nám v posledních dnech dává jasné signály, že zima ještě zdaleka nekončí, a všem účastníkům silničního pr...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.02.29 | přečteno: 30125x

Tipy pro bleskové uvolnění a harmonizaci těla i mysli

Spokojenému životnímu stylu v rovnováze a štěstí se věnuje mnoho knížek, webových stránek či seminářů a workshopů. Je to...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.11.15 | přečteno: 30237x

kam s ním?

Není to tak dlouho, co nám statistika ukazovala nárůst porodnosti, díky "Husákovým" dětem. To bylo radosti ...
 
celý článek | Lenka Mašlaňová | 2013.03.18 | přečteno: 30187x

Dětský pokoj podle Feng – shui

Dětský pokoj je místnost s kombinovanou funkcí. Patří nejen k bujarým dětským hrám a kreativnímu řádění vaš...
 
celý článek | Katka Mikulášková | 2015.10.25 | přečteno: 30114x
 

Portál pro ženy