newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Soutěžte o maminkovský balíček FEMINELLA - pro maminčino zotavení

 
Soutěžte o maminkovský balíček FEMINELLA - pro maminčino zotavení

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům!

 

Po porodu čeká každou maminku krásné, ale náročné období. Čeká ji soužití s miminkem a nová životní role. Na něco se připravit nelze, na něco však ano. Přinášíme vám dvě „pomocnice“ Feminelly pro podporu zdravého kojení a zotavení se po porodu.

Kojení je jedním ze základních předpokladů zdravého růstu a vývoje dítěte, kojení také významně přispívá k vytvoření pouta mezi maminkou a miminkem. Nejedna maminka se na začátku kojení potýká s bolestí prsu nebo zatvrdlinami, než se proces tvorby odpovídajícího množství mléka pro dítě ustálí podle jeho potřeb. K tomu, aby se tyto potíže minimalizovaly, může přispět tzv. Lactobacillus fermentum Lc40. Tento speciální typ laktobacilů najdete v doplňku stravy Feminella Hereditum.

“Feminella Hereditum si klade za cíl podporovat proces kojení přirozenou cestou. Prostřednictvím Feminelly Hereditum dodáváme do těla Lactobacillus fermentum Lc40, získaný z mateřského mléka. Role laktobacilu v mateřském mléce spočívá v udržování rovnováhy mezi přirozeně přítomnými mikroorganismy. Pokud je tělo oslabeno, může dojít k přemnožení potenciálně škodlivých bakterií. Následně se mohou objevovat potíže při kojení, které mohou vyústit v zánět prsu provázený bolestí, otokem a teplotou (odborně mastitida). Mastitida patří k nejčastějším příčinám předčasného ukončení kojení,” říká PharmDr. Markéta Gregorová ze společnosti Angelini.

 

Proč Feminella Hyalosoft?

Hlavní složkou Feminelly Hyalosoft je kyselina hyaluronová. Kyselina hyaluronová je látka tělu vlastní, která je přirozenou součástí lidských tkání, zvlhčuje vaginální sliznici, urychluje hojení ran a proces reepitelizace (obnova krycí tkáně kůže a sliznic). Účinky kyseliny hyaluronové jsou podpořeny také vitaminem E a extrakty z bylin s hojivými, antimikrobiálními, antiseptickými a protizánětlivými účinky, mezi které patří například pupečník asijský, sléz lesní, heřmánek pravý a tea tree oil.

 

Nyní máte možnost si o Feminellu Hereditum a Feminellu Hyalosoft[1] zasoutěžit. Zodpovězte správně soutěžní otázku a tři výherkyně odměníme tímto balíčkem.

 

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje hlavní složka přípravku Feminella Hyalosoft, která je přirozenou součástí lidského těla?

a) kyselina mléčná

b) kyselina hyaluronová

c) kyselina alfa-lipoová

 

Další informace najdete zde: www.zenskezanety.cz/.

Své odpovědi zasílejte na adresu soutez@portalprozeny.cz a do předmětu zprávy uveďte "maminka". Soutěž trvá do neděle 13.3.2016, následně budou vylosováni výherci.



[1]Feminella Hereditum je doplněk stravy. Feminella Hyalosoft je zdravotnický prostředek.

 

 

2016.02.29 | Admin | přečteno: 30169x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž maminka kojení porod

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Svatební listina snadno a rychle

Svatba je životním krokem, který by si měl zamilovaný pár náležitě užít. Místo toho jsou však přípravy svatebního dne...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.06.16 | přečteno: 30131x

Nike Air Force 1 Nike shop – obchod pro správné rebely

Současných módních trendů a jejich odnoží je tolik, že si každý může vybrat přesně ten, který odpovídá jeho představám. ...
 
celý článek | Nina Albertová | 2022.11.17 | přečteno: 30233x

Znáte pojem preeklampsie? Jaké jsou příznaky a léčba?

V těhotenství přibývá mnoho starostí a obav. Jednou z nich je preeklampsie. A tato obava je velmi oprávněná. Z celosvěto...
 
celý článek | Admin | 2021.10.31 | přečteno: 30404x

Vytiskněte si fotky ze zimní dovolené doma – levně a kvalitně

Velká část moderních tiskáren má zabudovanou funkci pro tisk fotografií, s ohledem na nízké ceny náplní do tiská...
 
celý článek | Admin | 2015.02.27 | přečteno: 30034x
 

Portál pro ženy