newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Soutěž o poukazy na procedury se salónem estetické péče Ronia

 
Soutěž o poukazy na procedury se salónem estetické péče Ronia

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům!

 

Dnešní doba přináší spoustu možností, jak udělat co nejvíce pro svou krásu a dobrý pocit. A není potřeba pomýšlet hned na plastické operace. Salóny estetické péče přichází s neustálými novinkami, které nám pomohou zbavit se nežádoucích nedostatků, a zvednout si tak sebevědomí bez řezání a nepříjemných bolestí. Jedním ze špičkových estetických center v Praze je Salon Ronia. Vyhrajte v naší soutěži jeden z poukazů na ošetření unikátními přístroji a přijďte se podívat do nově otevřené pobočky salónu na Praze 5 – Smíchově.

3D HPPL Element

Vrásky, akné, strie, jizvy, celulitida, výrazná pigmentace, povadlá kůže na krku a v dekoltu - to vše nás ženy dokáže velmi potrápit. Díky přístroji 3D HPPL Element však může být s tímto trápením konec. Cílené ošetření těla a obličeje tímto přístrojem umí problémy s pokožkou odstranit a to s trvalými výsledky. Počet ošetření u každého typu potíží je jiný, ale někde lze dosáhnout trvalého odstranění již po dvou až třech opakováních.

 

Beaux seins btl

Která žena by nechtěla mít krásné a pevné poprsí? Nejmodernější přístroj Beaux seins btl kombinuje několik technik (lipodestrukční ultrazvuk, ztekuťující radiofrekvence, podtlak, vibrační masáž, fotonová terapie, stimulace mikroproudem), díky nimž dokáže modelovat, zpevnit a zvětšit poprsí bez jakéhokoliv radikálního zásahu. Již po prvním ošetření získáte pocit pevnějších prsou, pro viditelné výsledky je ale ideální absolvovat celou kúru 5 opakování. Přístroj během ošetření pomůže prokrvit podkoží v oblasti prsou, zpevní ochablou svalovinu a vazivo, podpoří tvorbu nového kolagenu, zredukuje vrásky a celulitidu v této oblasti a poprsí vymodeluje.

 

 

Zapojte se do soutěže a vyhrajte jeden z poukazů na libovolné ošetření přístrojem 3D HPPL Element nebo Beaux seins btl. První 3 vylosovaní výherci získají poukaz na proceduru zdarma, dalších 20 vylosovaných získá poukaz s 90% slevou na vybranou proceduru.

 

Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Své odpovědi posílejte na e-mailovou adresu soutez@portalprozeny.cz a jako předmět zprávy uveďte „Ronia“.

 

Soutěžní otázka:

 

Je možné přístroj 3D HPPL Element použít i na epilaci?

 

a) ne

b) ano

 

Nápovědu naleznete zde. Soutěžit můžete od úterý 30.6. do neděle 19.7.

 

2015.06.30 | Martina Limbergová | přečteno: 30193x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Soutěž krása estetické zákroky salón estetické péče procedury

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Voňavé tvoření pro potěchu oka i pro zdraví

Podmanivá vůně, bzučení včel a čmeláků. Ano – bohatě mi kvete levandule. Jako každý rok ji začínám sklízet již ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.07.09 | přečteno: 30359x

Ani s příchodem podzimu nezanedbávejte péči o svá chodidla

V jarních a letních měsících většina z nás žen dbá na pravidelnou pedikúru. Uzavřené boty totiž vystřídají sandálky a je...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2020.10.02 | přečteno: 30139x

Kupujete novou postel svému dítěti? Vybírejte podle jeho věku

Kvalitní spánek je základem zdraví a vitality po celý náš život, to všichni dobře víme. Tou nejdůležitější věcí, kter...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.06.12 | přečteno: 30656x

Co způsobuje krev v moči a proč ji řešit?

Krev v moči může být signálem celé řady méně, ale i více závažných onemocnění. V tomto článku se podíváme na nejčastě...
 
celý článek | Admin | 2014.06.15 | přečteno: 30285x
 

Portál pro ženy