newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Soutěž o plyšového medvěda XXL, kterého si děti zamilují

 
Soutěž o plyšového medvěda XXL, kterého si děti zamilují

Soutěž už skončila. Děkujeme za účast a gratulujeme výherci Pavlovi T.!

 

Milují vaše děti plyšové hračky? Věřím, že ano, stejně jako miliony dalších dětí po celém světě. Udělejte jim radost obrovským plyšovým medvědem XXL, který je jistě ohromí svou velikostí i roztomilostí. Jednoho můžete právě teď vyhrát v naší soutěži!

Plyšový medvěd

První plyšový nedvídek spatřil světlo světa v roce 1902 a od té doby patří méďové mezi nejoblíbenější hračky dětí na celém světě. A není se co divit, vždyť jsou tak krásní, měkoučcí a roztomilí, že vykouzlí úsměv na tváři nejen dětem, ale i mnoha dospělým. A co teprve, kdyby byl heboučký kamarád opravdu obrovský a děti se mu mohly schoulit v náručí! Přesně takový je plyšový medvěd XXL z e-shopu www.hrackyzadobrekacky.cz. Na výšku měří celých 160 cm, v sedě má 75 cm a obvod jeho kulatého bříška je 130 cm. Jeho sametově hebký a nadýchaný plyš, roztomilý obličej a vyšívané tlapky okouzlí každé dítko. Tohoto medvědího krasavce koupíte přímo tady.

Velký výběr hraček za dobré kačky

Kromě oblíbených plyšáků najdete v tomto obchodě i spoustu dalších hraček pro děti, se kterými si užijí skvělou zábavu doma i na zahradě. Vláčkodráhy, stavebnice, autíčka, panenky, kočárky, houpačky, pískoviště nebo skluzavky, ať už máte kluka nebo holku, miminko či odrostlejší dítka, nové hračky je určitě vždy potěší. A když budou za dobré kačky, jistě to potěší zase vás a vaši peněženku. Za skvělé ceny tu pořídíte například elektrická vozítka, kde můžete vybírat z mnoha typů a modelů. A aby si na své přišli i rodiče, mohou si tu rovnou objednat třeba ratanový nábytek na zahradu, zahradní houpačku či lehátko, ze kterého se jim bude na děti při jejich zábavě skvěle dohlížet.

Vyhrajte plyšového medvěda XXL

Překvapte své potomky dárkem, který je okouzlí na první pohled. Odpovězte na naši soutěžní otázku a při troše štěstí právě vy vyhrajete plyšového medvěda XXL z internetového obchodu Hračky za dobré kačky.

Soutěžní otázka:

Pořídíte v tomto e-shopu s dětskými potřebami a hračkami i RC modely?

a) ano

b) ne

Nápovědu najdete zde.

Svou odpověď posílejte e-mailem na adresu soutez@portalprozeny.cz nejpozději do pondělí 5.6.2023, poté vylosujete jednoho výherce.

 

2023.05.22 | Martina Limbergová | přečteno: 30491x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž výhra plyšáci plyšový medvěd XXL hračky za dobré kačky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Dejte si originální novoroční předsevzetí - naučte se tancovat!

Chtěla byste v novém roce vyzkoušet něco nového, jiného, něco, co jste ještě nikdy nedělala? Tak začněte tancovat! Je...
 
celý článek | Radka Lišková | 2012.12.29 | přečteno: 30075x

Blyštivě krásné prsteny pro každou příležitost

Které šperky nosíte nejraději? Určitě mezi nimi nechybí ani prsteny, že? Místo na špici v oblibě mají bezpochyby prsteny...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.07.15 | přečteno: 30102x

Nepálčata – šance dětem třetího světa

Přemýšlíte někdy o tom, jak se asi žije lidem v jiných koutech zeměkoule? Některým dobrodružným povahám nestačí o tom...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.04.25 | přečteno: 30072x

Pěstování rýmovníku krok za krokem. Nejčastější chyby.

O účincích rýmovníku - pokojovky, která vás zbaví rýmy a nachlazení - a jeho pěstování už jsem toho sepsala...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.07.28 | přečteno: 39051x
 

Portál pro ženy