newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Soutěž o doplněk stravy pro krásnou a mladistvou pleť

 
Soutěž o doplněk stravy pro krásnou a mladistvou pleť

Soutěž už skončila. Děkujeme za účast a gratulujeme výherkyním Veronice V. a Katce S.!

 

Která žena by netoužila po krásné a mladistvé pokožce, bez vrásek a dalších známek předčasného stárnutí? Pokud chcete takového vzhledu dosáhnout, platí tu známá pravda, že krása začíná uvnitř. A to doslova, správná výživa pleti je totiž klíčová. Kromě krémů tedy podpořte pevnost a pružnost své pokožky i doplňky stravy z oblasti nutri-kosmetiky. A jaký produkt vybrat? Vyzkoušejte Beauty Elixir Caviar Collagen od Fitness Authority.

Nutri-kosmetika – výživa zevnitř pro vnější krásu

Pokud jde o krásu, jaké jsou vaše cíle? Jestliže je to především mladistvá pokožka, krásnější vlasy a pevnější nehty, jistě vás bude zajímat pojem nutri-kosmetika, který je v oblasti krásy a zdraví slyšet stále častěji. Ještě jste si neudělaly obrázek o tom, co to vlastně je? Pokusíme se vám tento fenomén přiblížit. Jedná se o doplňky stravy, které jednoduše řečeno působí pomocí svých účinných látek zevnitř, aby projevily své účinky na zevnějšku. Pečují o pleť hloubkově a komplexně, podporují obnovu a fungování jejích struktur a dodávají jí potřebnou výživu. Výsledkem jejich pravidelného užívání, samozřejmě ideálně ve spojení se zdravou stravou a kosmetickou péčí, je pevnější, zářivější a hladší pleť, redukce vrásek i stařeckých skvrn, ale také lepší kvalita vlasů a nehtů.

Kolagen a kyselina hyaluronová v hlavní roli

Jednou z hlavních ingrediencí nutri-kosmetiky bývá kolagen. Tato látka je základním prvkem pojivových a podpůrných tkání, bez něj se naše tělo neobejde. Se stoupajícím věkem ale dochází k jeho přirozenému úbytku. Užívání doplňku stravy s kolagenem zajistí jeho optimální příjem a povede ke zlepšení stavu nejen naší pokožky, ale také kloubů a svalů. Pokud ale zůstaneme u té krásy, kolagen především zpomaluje stárnutí pokožky a omezuje tvorbu vrásek. Zvyšuje elasticitu, hustotu a pevnost pokožky, podporuje revitalizaci pleti a kontury obličeje.

Doplněk stravy Beauty Elixir Caviar Collagen

Beauty Elixir Caviar Collagen obsahuje kvalitní 100 % přírodní rybí kolagen Peptan F a 50 mg kyseliny hyaluronové, která patří mezi hvězdy v péči o pleť. Přináší jí totiž maximální dávku hydratace a vytváří také ideální prostředí pro syntézu kolagenu a elastinu. V kombinaci s dalšími aktivními látkami, vitamíny a minerály jde o doplněk stravy, který je doslova esencí mládí. Vybrat si můžete mezi ampulemi s roztokem připraveným rovnou k použití, nebo práškovou formou určenou k rozmíchání ve vodě.

Soutěž o esenci mládí Beauty Elixir Caviar Collagen?

Chcete Beauty Elixir od Fitness Authority vyzkoušet? Odpovězte na soutěžní otázku a zkuste štěstí v naší soutěži. Pro jednoho výherce máme balení Beauty Elixir Caviar Collagen prášek 270 g, pro druhého Beauty Elixir Caviar Collagen 12 x 60 ml. Budete jedním z nich?

Soutěžní otázka:

V jaké příchuti si můžete objednat prášek Beauty Elixir Caviar Collagen?

a) čokoláda

b) pinacolada

Nápovědu najdete tady.

Svou odpověď posílejte nejpozději do středy 21.6. 2023 na adresu soutez@portalprozeny.cz a do předmětu zprávy napište „kolagen“. Vylosované výherce kontaktujeme odpovědí na jejich e-mail. Přejeme hodně štěstí!

 

2023.06.08 | Martina Limbergová | přečteno: 30518x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž doplňky stravy nutri kosmetika Beauty elixir

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Nejlepší cviky pro pevný, vytvarovaný a kulatý zadek

I když nemůžete ovlivnit genetiku, kterou vám přidělí osud, můžete se postarat o to, aby váš zadek vypadal skvěle. Hýždě...
 
celý článek | Nina Albertová | 2024.03.05 | přečteno: 210x

Soutěž o doplňky stravy Inca Botanika pro štíhlé a zdravé tělo

Soutěž už skončila. Děkujeme za účast a gratulujeme výherkyni Veronice L.! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2023.11.19 | přečteno: 1349x

Ohrožená: Psychothriller, který vás pohltí od začátku do konce

Napínavý detektivní příběh s místy až mrazivými prvky thrilleru, kde ale nechybí ani milostné zápletky a emoce, pře...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.10.21 | přečteno: 30104x

Lněný olej – vhodný doplněk stravy

Nejprve je potřeba vysvětlit si rozdíl mezi přírodními oleji a minerálními. Pro laika možná mohou vypadat na první po...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 30064x
 

Portál pro ženy