newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Skleněný pilník na nehty – šetrný způsob, jak mít vždy dokonale upravené ruce

 
Skleněný pilník na nehty – šetrný způsob, jak mít vždy dokonale upravené ruce

Která z nás žen by nechtěla být na první pohled okouzlující, že? Pomůže nám k tomu slušivý účes a bezchybný make-up, ale nezbytná je také dokonalá manikúra. Perfektně upravené nehty totiž hrají velkou roli, pokud jde o celkový dojem. Ruce prostě neschováme a nehty o nás našemu protějšku hodně prozradí. Nejdůležitější součástí výbavy na manikúru je bezpochyby pilník na nehty.

 

Pilníku existuje více druhů a každá žena má nejspíš svůj oblíbený, někdy se ale vyplatí zkusit i jinou variantu. Mezi ty nejlepší rozhodně patří skleněný pilník na nehty. Měla jsem možnost vyzkoušet produkty značky Bohemia Crystal od české společnosti Crystales, pilníky na nehty i na paty, a určitě už zůstanou stálicí v mé kosmetické výbavě.

 

Jaké jsou největší výhody skleněných pilníků Crystales?

1) Šetrnost a účinnost

Skleněný pilník má jemnou a pravidelnou brusnou plochu, které se dosáhne pomocí chemického leptání. Díky tomu je pilování s ním šetrnější, rovnoměrné a bez třepení. K péči o slabé a lámavé nehty je přímo ideální. U pevných nehtů bude zapilování trvat možná trošku déle, ale zase proběhne bez poškození. Sama mám nehty dost pevné a musím říct, že výsledek byl mnohem hladší, jemnější a přesnější, než jsem byla zvyklá s hrubším papírovým nebo kovovým pilníkem.

2) Dokonalá hygiena

Sklo je naprosto hygienickým materiálem. Nenasákne vlhkost a netvoří se v něm plísně, ani nekoroduje. Po použití se pilník jednoduše opláchne vodou, případně vyvaří pro sterilizaci. A je opět připraven na další použití.

3) Vysoká odolnost

Ač je sklo ze své podstaty křehký materiál, díky používání kvalitního tvrzeného skla je skleněný pilník na nohy i na nehty velmi odolný a to i proti pádu. Samozřejmě nevydrží úplně vše, ale při běžném používání s trochou opatrnosti se jen tak nerozbije. Pro nošení v kabelce pak můžete zvolit variantu zasazenou v plastovém pouzdře, která je prakticky nezničitelná. Odolná je i brusná plocha, která se díky patentované technologii výroby při každém použití sama obnovuje. Tím vydrží pilník neuvěřitelně dlouho stejně perfektní jako na začátku.

4) Originalita a krása

Co si budeme povídat, krása je pro nás ženy důležitá u většiny věcí. A tyto pilníky opravdu krásné jsou, o tom není pochyb. K mání je několik variant zdobení. Základním typem jsou pilníky zdobené barevným nástřikem, opravdu nádhernými kousky pak jsou skleněné pilníky Swarowski, ať už zdobené jen těmito kameny nebo v kombinaci s ornamenty, vše v široké škále barev. Takový pilník je pak doslova módním doplňkem. Nebo skvělým dárkem pro kamarádku či maminku. K tomu můžete využít i dárkové sady, které obsahují třeba malý a velký pilník na nehty a pilník na paty k tomu.

 

 

Společnost Crystales je ryze českou společností a na kvalitě svých výrobků si zakládá. K výrobě skleněných pilníků používá kvalitní české sklo a moderní technologické postupy, které zaručují preciznost a výdrž produktů. Vzhledem k vlastnostem pilníků je navíc jejich cena velmi příznivá, menší varianty koupíte už za méně než 50 Kč. Více informací a kompletní nabídku skleněných pilníků najdete na e-shopu Crystales.cz, kde si určitě vyberete to pravé pro sebe a pro své blízké.

 

 

Image courtesy of FrameAngel at FreeDigitalPhotos.net

2016.04.19 | Martina Limbergová | přečteno: 30257x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: péče o nehty manikúra skleněný pilník

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vánoce po francouzsku

Jelikož v současnosti žijeme na severu Francie, přemýšlela jsem nad tím, jaký je asi hlavní rozdíl mezi českými ...
 
celý článek | Klára Hrdá | 2014.12.21 | přečteno: 30131x

Pozor, sůl! Kniha, která ženám ulehčí (odlehčí)?

Či spíše řekla bych, že je to kniha přátelská k ženskému tělu. Možná právě my reagujeme na nadbytek soli v ...
 
celý článek | Renata Petříčková | 2016.11.15 | přečteno: 30043x

Nepromokavé bundy jsou základem šatníku každého milovníka outdooru

Do přírody potřebujete dvě skutečně kvalitní věci – jsou to boty a bunda. Právě nepromokavá bunda nás umí chránit celoro...
 
celý článek | Lea Kubová | 2022.12.30 | přečteno: 30120x

Rozpalte ho...

      ...
 
celý článek | Kamila Kovářová | 2013.04.22 | přečteno: 30082x
 

Portál pro ženy